Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bir ufak Türk kahvesi içiyorum

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, ayakta çalışmak zorunda olan arkadaşımız yoktur inşallah onlar için çok daha zor çünkü
Allah onlara da güç kuvvet versin inşallah Bir önceki gebeliğimde Ben de çalışıyordum oturarak Çalışıyordum ama vücut ister istemez yoruluyor

Ben Türk kahvesine çok tüketmiyorum günde 2 fincan ama çayı çok seviyorum. Onu da dikkat etmeye çalışıyorum. Canım çay kahve istediği zamanda kuru kayısı badem gün kurusu gibi şeyler yiyorum. Karnabaharı çok severim haftada bir karnabahar yapmaya çalışırım ve suyunun da faydalı olduğunu öğrendim dün haşladıktan sonra koca bir bardak suyunu içtim çok hoş değil tabii ama içiliyor karnabahar sevdiğim için biraz daha rahat içtim

Karnabahar ben de severim ama bana gaz yapıyor

Kedi yutmuşum gibi karnımdan gır gırrr sesler geliyor. Perşembeye kadar yediğime giydiğime dikkat edeyim de muayenede mahcup olmak da var

5+3 olacak o gün. Beta da düzenli artışa devam ettiyse 6 binlerde olacak. Kalbimden geçen, karından ultrason yapılması. Gaz varken görmek zor olabilir. Bi de bakalım Dr ne diyecek.

Karnabahar ben de severim ama bana gaz yapıyor

Kedi yutmuşum gibi karnımdan gır gırrr sesler geliyor. Perşembeye kadar yediğime giydiğime dikkat edeyim de muayenede mahcup olmak da var
Aman aman muayeneden sonra yersin

Benimde cuma ilk muayenem olacak 5+5 oluyor. Doktor direk alttan bakicam dedi şaşırdım sizce riskli mi. Dun gittim ama muayene etmedi erken diyr

Benimde cuma ilk muayenem olacak 5+5 oluyor. Doktor direk alttan bakicam dedi şaşırdım sizce riskli mi. Dun gittim ama muayene etmedi erken diyr
İlk gebelikte ilk 8 hafta vajinal baktı. Genel geçer kural da bu. Daha küçük yapılar old için vajinal bakmak biraz da mecburi oluyor. Karından görünmeyebiliyor. Bir tehlikesi yok diyorlar. Kimileri aksini de söylese bende bi sorun olmamıştı. Bazı kişilerde misal, damla damla kanama oluyormuş muayeneden sonra. Şehir efsanesi mi derler, yaşadığı kayıpları bu vajinal ultrasonlara bağlayan anneler de var.

Bende herseye panik yaptığım için endişeleniyorum da bakalım kese gorunsun kalp atisini duyuyimda icim rahatlasin bari :)

Bende herseye panik yaptığım için endişeleniyorum da bakalım kese gorunsun kalp atisini duyuyimda icim rahatlasin bari :)
Hep derim. Annelik manyaklık.

Olan, olabilecek, olmayacak her türlü senaryo saniyede beyinde yazılır, oynanır, analiz edilir. Tedbirler alınır

Evet diyetisyenim taze soğan ve maydanoz rahmi gevşetiyor ilk birkaç ay kesinlikle tüketme dedi bilginize. Süt içiyordum kalsiyum için onun yerine yoğurt ya da ayran tüket dedi

Hep derim. Annelik manyaklık.

Olan, olabilecek, olmayacak her türlü senaryo saniyede beyinde yazılır, oynanır, analiz edilir. Tedbirler alınır
Akıl ssağlığımızı kaybetmeden kucağımıza alalım inşallah

folik asit ne kullaniyorsunuz? Ben gebelikten once 3 ay folicus kullandim dun doktor regenesis max diye bi folik asit verdi ona başladım. Kullanan varmi aranızda

Ben henüz folik asit başlamadım. Biraz da onun için dr a bu perşembe gidiyorum. Yoksa kasımın ortasına almıştım randevuyu bebeği de görmek için. İns gerekli kan testlerini de verirsem güzel olacak.

İlk gebeliğimde hamile kalmadan başlamıştım.

Ben folate alıyorum solgarın folik asit için de otizm falan dediler benim devreler yine yandı 2 günde bir alıyorum

Hahahaha bana da aşırı gaz yapıyor zaten bağırsaklarım gaz yapacak sebep arıyor mesela yel esse de gaz yapsam eziyet olsam diyor gibi geliyor

Benim bugün 4+4, beta 3800 civarı, ilk gebeliğim çoğul gebelikti bu da öyle olur mu acaba diye düşünüyorum. Cumaya net olarak görürüz dedi doktor ama açıkçası 6.haftadan önce gitmek istemiyorum

Çoğul gebelikse napcam asıl onu düşünüyorum

Rabb'im korktuğun ile sınamasın seni inşallah sağ salim kucağına al bebeğini

İkiz düşüncesi beni de ürkütüyor ama 2 yıldır bebek için ugraştigimizdan hic öyle düşünmek istemiyorum.
Bir de dün gece rüyama girdi iki tane bebek birinin altını temizlerken öbürü ağlıyordu onu susturmaya çalışırken öbürü suratıma doğru fışkırttı rüyamda bile bu kadar gerildiysem gerçeği olursa ne yaparım bilemiyorum

Allah yardımcımız olsun demekten başka çare yok

Folidose gittiğim her doktor bunu öneriyor b12 vıtamin katkısı da oldugundan bana da mantıklı geliyor çünkü b vitamini kullanarak vücutta işe yarıyormuş günde 1 tane şuan

Folidose gittiğim her doktor bunu öneriyor b12 vıtamin katkısı da oldugundan bana da mantıklı geliyor çünkü b vitamini kullanarak vücutta işe yarıyormuş günde 1 tane şuan
Bana verdiğinin içinde de B12 artı olarak Omega3 var o yüzden benim de aklıma yattığı için aldım kullanmaya başladım

Eklentiler

• 17308140213651092330458040307062.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 7
  • 17308140613143970892125196845876.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…