- 8 Temmuz 2017
- 288
- 385
Bende bir ufak Türk kahvesi içiyorumNedense hamileyken normalden daha çok lahve içesim geliyorbu yüzden Ben menengiç kahvesi içiyorum kafein yok zaten içinde çok kahve istersem içine 1 kaşık türk kahvesi ileve ederek pişiriyorum. Tüm hamişlere tavsiye ederim .
Allah onlara da güç kuvvet versin inşallah Bir önceki gebeliğimde Ben de çalışıyordum oturarak Çalışıyordum ama vücut ister istemez yoruluyorÇok teşekkür ederim Allah razı olsun, ayakta çalışmak zorunda olan arkadaşımız yoktur inşallah onlar için çok daha zor çünkü
Aman aman muayeneden sonra yersinKarnabahar ben de severim ama bana gaz yapıyor
Kedi yutmuşum gibi karnımdan gır gırrr sesler geliyor. Perşembeye kadar yediğime giydiğime dikkat edeyim de muayenede mahcup olmak da var
İlk gebelikte ilk 8 hafta vajinal baktı. Genel geçer kural da bu. Daha küçük yapılar old için vajinal bakmak biraz da mecburi oluyor. Karından görünmeyebiliyor. Bir tehlikesi yok diyorlar. Kimileri aksini de söyleseBenimde cuma ilk muayenem olacak 5+5 oluyor. Doktor direk alttan bakicam dedi şaşırdım sizce riskli mi. Dun gittim ama muayene etmedi erken diyr
Bende herseye panik yaptığım için endişeleniyorum da bakalım kese gorunsun kalp atisini duyuyimda icim rahatlasin bari :)İlk gebelikte ilk 8 hafta vajinal baktı. Genel geçer kural da bu. Daha küçük yapılar old için vajinal bakmak biraz da mecburi oluyor. Karından görünmeyebiliyor. Bir tehlikesi yok diyorlar. Kimileri aksini de söylesebende bi sorun olmamıştı. Bazı kişilerde misal, damla damla kanama oluyormuş muayeneden sonra.
Hep derim. Annelik manyaklık.Bende herseye panik yaptığım için endişeleniyorum da bakalım kese gorunsun kalp atisini duyuyimda icim rahatlasin bari :)
Evet diyetisyenim taze soğan ve maydanoz rahmi gevşetiyor ilk birkaç ay kesinlikle tüketme dedi bilginize. Süt içiyordum kalsiyum için onun yerine yoğurt ya da ayran tüket dediHelllooooo
Neler yapıyorsunuz güzel anneler? Aramıza yeni katılan hamişler olmuş hoşgeldiniz ve umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.
Kızlar yediklerinize içtiklerinize dikkat. Nane, maydonoz, ananas, detoks içecekler, bitki çayları kekik vs zararlı. Fazla kafein (kahve, çay, çikolata vb) zararlı. Yine de siz bir şey tüketmeden bir araştırın öpüyorum hepinizi.
Hep derim. Annelik manyaklık.
Olan, olabilecek, olmayacak her türlü senaryo saniyede beyinde yazılır, oynanır, analiz edilir. Tedbirler alınır
Ben folate alıyorum solgarın folik asit için de otizm falan dediler benim devreler yine yandı 2 günde bir alıyorumAkıl ssağlığımızı kaybetmeden kucağımıza alalım inşallah
folik asit ne kullaniyorsunuz? Ben gebelikten once 3 ay folicus kullandim dun doktor regenesis max diye bi folik asit verdi ona başladım. Kullanan varmi aranızda
Hahahaha bana da aşırı gaz yapıyor zaten bağırsaklarım gaz yapacak sebep arıyor mesela yel esse de gaz yapsam eziyet olsam diyor gibi geliyorKarnabahar ben de severim ama bana gaz yapıyor
Kedi yutmuşum gibi karnımdan gır gırrr sesler geliyor. Perşembeye kadar yediğime giydiğime dikkat edeyim de muayenede mahcup olmak da var
5+3 olacak o gün. Beta da düzenli artışa devam ettiyse 6 binlerde olacak. Kalbimden geçen, karından ultrason yapılması. Gaz varken görmek zor olabilir. Bi de bakalım Dr ne diyecek.
Rabb'im korktuğun ile sınamasın seni inşallah sağ salim kucağına al bebeğiniKızlar selam, ben de inşallah temmuz annesi olurum, sadece kaset test yaptım pozitifi gördüm betahcg yaptırmadım daha, daha önce 2 düşüğüm var biri 8. haftada kalp atışı durdu diğeri de 13.haftada kalbi durdu, ilkini incelenmesi için göndermedik 2. düşükte incelettik 69 kromozomlu olmuş genetik sorun olmuş o yüzden düşmüş, hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ne yalan söyleyeyim ilk ikisinde çok heyecanlıydım daha adet dönemi gelmeden testler yapıp hamilelik uygulamaları indiriyordum bunda çok sakinim
İkiz düşüncesi beni de ürkütüyor ama 2 yıldır bebek için ugraştigimizdan hic öyle düşünmek istemiyorum.Hahahaha bana da aşırı gaz yapıyor zaten bağırsaklarım gaz yapacak sebep arıyor mesela yel esse de gaz yapsam eziyet olsam diyor gibi geliyor
Benim bugün 4+4, beta 3800 civarı, ilk gebeliğim çoğul gebelikti bu da öyle olur mu acaba diye düşünüyorum. Cumaya net olarak görürüz dedi doktor ama açıkçası 6.haftadan önce gitmek istemiyorum
Çoğul gebelikse napcam asıl onu düşünüyorum
Allah yardımcımız olsun demekten başka çare yokİkiz düşüncesi beni de ürkütüyor ama 2 yıldır bebek için ugraştigimizdan hic öyle düşünmek istemiyorum.
Bir de dün gece rüyama girdi iki tane bebek birinin altını temizlerken öbürü ağlıyordu onu susturmaya çalışırken öbürü suratıma doğru fışkırttı rüyamda bile bu kadar gerildiysem gerçeği olursa ne yaparım bilemiyorum
Folidose gittiğim her doktor bunu öneriyor b12 vıtamin katkısı da oldugundan bana da mantıklı geliyor çünkü b vitamini kullanarak vücutta işe yarıyormuş günde 1 tane şuanAkıl ssağlığımızı kaybetmeden kucağımıza alalım inşallah
folik asit ne kullaniyorsunuz? Ben gebelikten once 3 ay folicus kullandim dun doktor regenesis max diye bi folik asit verdi ona başladım. Kullanan varmi aranızda
Bana verdiğinin içinde de B12 artı olarak Omega3 var o yüzden benim de aklıma yattığı için aldım kullanmaya başladımFolidose gittiğim her doktor bunu öneriyor b12 vıtamin katkısı da oldugundan bana da mantıklı geliyor çünkü b vitamini kullanarak vücutta işe yarıyormuş günde 1 tane şuan
Bu daha da iyimişBana verdiğinin içinde de B12 artı olarak Omega3 var o yüzden benim de aklıma yattığı için aldım kullanmaya başladım