Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman dansssss! Diyeceksin
Nasipten öte köy yok.

Ailede var mı ikiz ?

Anneannemin ikiz doğumu var, ben de ikizmişim fakat tam oluşmamış nesil atlamamış
tek sseferde olsun ister miyim evet ama nasıl büyürler bilmiyorum
Ne güzel
Benim ailemde de biri var. 2 kere ikiz doğmuş. Tekleri yaşamış, ikizleri vefat etmis bebekken.

İkiz güzel olur ama yardımcılar varsa. yani evde aynı çatı altında bir anne, kayınvalide gibş devamlı yardım eden biri olursa o şekilde. Yoksa sadece anne baba ile bile zor olur gibime geliyor.

Annem vefat etti, kayınvalidemin de yaşı var öyle bir durumda el elde el başta kaldım demektir sanırım.
Yine de hayırlısı neyse o olsun diyelim sağlıkla kavuşalım da çözüm buluruz Allah'ın izniyle

Mekanı cennet olsun.
Ay bayılacağım, doktor ikiz şüphesi dedi. Tek yumurta ile nasıl olur? Ailede yok tüp bebek vs değil tek yumurtam gelişti zaten. 4+2 1000küsür çıkan var mı?
ay çok heyecanlı günlere giriyoruzz

Aman ödem artırıcı özellikli çaylar gebelikte önerilmiyor. Ödem tutmamak için bol su içmek lazım ve kontrollü tuz karbonhidrat tüketimi...gerek
Ocean mummy kullanıyorum önceki gebeliğimde de onu kullandım depolarımı çok güzel doldurmuştu
Aman aman muayeneden sonra yersin

Benimde cuma ilk muayenem olacak 5+5 oluyor. Doktor direk alttan bakicam dedi şaşırdım sizce riskli mi. Dun gittim ama muayene etmedi erken diyr
Benim de Perşembe günü randevum. Bdt ler de yakın. Bakalım gidince ne göreceğiz. Ben dün beta baktırdım 4 günde ortalama 4 kat kadar artmış normal ilerliyor gibi görünüyor. Perşembe 514tü pazartesi 2600 lerde çıktı.

Bu arada benim bulantılar başladı çok kötü değil henüz ama iştahım kaçık genel olarak

Kaçıncı haftadasınız ben bugün 4. Hafta oldu asla bulantım yok .

Şuan 6 hafta yeni oldum galiba bulantı basladı hafiften ama önceki gebeliğime göre daha iyi onda asırı kusuyordum inşallah bısey yoktur

Sevgili anne adayları,

Doktorunuzdan mutlaka ilk trimester için gerekli olan tahlilleri isteyin. Hem kan hem idrar tahlili biraz kapsamlı ancak hemen her değerinize bakılması şu etapta çok elzem. TSH, T4, AST, ALT, demir, B12, D vitamini, folat vb eğer normal dışı değeriniz varsa şimdiden önlem almak lazım. Bende biraz tiroid yükselmiş bunun için ilaç başladık bir de demir takviye başladık. İdrar testi de enfeksiyon vb durumlar için önemli. Sakın atlamayın, sevgiler.

Bende yarın kontrole gideceğim bakalım hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…