Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bayılacağım, doktor ikiz şüphesi dedi. Tek yumurta ile nasıl olur? Ailede yok tüp bebek vs değil tek yumurtam gelişti zaten. 4+2 1000küsür çıkan var mı?
Ne diyorsun benim 248 dedi iki haftalık iki gün sonra gel dedi dış gebelik mi bakalım dedi ertesi gün hapı ictigimden iki gün sonra gittim 780 benide düşünce aldı şuan

Solgar en iyisi diyorlar doğal falan otizim ile alakalı birşey duymadım bende ondan almayı düşünüyordum ne alsam acaba

Burda anlattim

Demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz ben de muhtemelen kullanacağım zaten normalde de demir düşüklüğü vardı

Demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz ben de muhtemelen kullanacağım zaten normalde de demir düşüklüğü vardı
Ben hamilelik öncesi venatura nın demir bisglisinat almaya başlamıştım hızlı yükseltiyormus demiri benim ferritinim çok düşüktü . Ama şimdi doktor ne dicek bilmiyorum folbiol kullanıyodum gebelik öncesi suan bıraktım doktor ne verirse alırım

Teşekkürler ben de keseyi gördükten sonra gideceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…