- 8 Temmuz 2017
- 295
- 385
Ne diyorsun benim 248 dedi iki haftalık iki gün sonra gel dedi dış gebelik mi bakalım dedi ertesi gün hapı ictigimden iki gün sonra gittim 780 benide düşünce aldı şuanAy bayılacağım, doktor ikiz şüphesi dedi. Tek yumurta ile nasıl olur? Ailede yok tüp bebek vs değil tek yumurtam gelişti zaten. 4+2 1000küsür çıkan var mı?
Neee ertesi gün hapı mı???Ne diyorsun benim 248 dedi iki haftalık iki gün sonra gel dedi dış gebelik mi bakalım dedi ertesi gün hapı ictigimden iki gün sonra gittim 780 benide düşünce aldı şuan
Evet bir kaza olunca öyle birşey yaptım şimdilik düşünmüyorduk başta anlatmıştım biraz yaşadığım durumuNeee ertesi gün hapı mı???
Burda anlattimKizlar selam 37 yasindayim 2017 temmuz annelerin de vardım 7 yaşında bir kızım var çalışıyorum kızımi okul çıkışı annem alıyor eşim yeni işten çıktı ilk hamileliğimde de kimse yanimda olmadı eşimde dahil çok yalnız hissettim doğum sonrası maddi olarak sıkıntı çekmiştik sonrasında annemle aynı şehirde olunca o baktı kreş derken ben ise girdim çalışıyorum şimdi çok şükür herşey yolunda eşimin işten çıkması hariç kendi işini devam ettirmeye çalışıyor işte ne kadar kendine iş bulabilirse. Eşimin korunmasına rağmen bir kaza oldu sonrasinda ertesi gün hapı aldım. Ama bazı belirtiler oldu ve lekelenmem oldu kızımda da üstüne adet görmüştüm. Belirtilerden şüphelenip test yaptım ikinci çizgi silikti ertesi gün Dr gittim kan testi istedi ve sonuç iki haftalık hamilesin dedi ertesi gün hapı aldığımı söyleyince iki gün sonra gel artışa bakalım dedi ve bugün gittim 228 den 780 e çıkmış bu iç gebelik gibi iki hafta sonra gel ultrason da bakalım dedi planlamadigim birşey olduğu için sürekli bir aglama halindeyim hepinizin bunu istediğini biliyorum kusuruma bakmayın sadece sizinle dertleşmek istedim.sonrasında bakacak destek olacak kimsem yok işi birakmam mi gerekecek ne olacak nasıl yapacağım eşim işten çıktı nasıl olacak kızımda çok yalnız kaldım simdi hem kızım hem bebek hem eşimin iş durumu hem benim iş durumum doğum sonrası nasıl olacak bilmiyorum aldırmak beni vicdanen çok yorar çok duygusal bir insanım ama sürekli ağlayasim var geleceği çok düşünmeye başladım yaşıma bağlı olarak. herseye rağmen oluyorsa da vardır bir hikmeti diyorum sadece size içimi dökmek istedim umarım en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz. Sizin düşünceleriniz neler
Ben sabah ne yediğimi aklımda tutamıyorumEvet bir kaza olunca öyle birşey yaptım şimdilik düşünmüyorduk başta anlatmıştım biraz yaşadığım durumu
Şimdi okudum canım üzüldüm haklısın ne diyeyim bilemedim. Hayat çok zor.Burda anlattim
Yok öyle birşey yapamam baya etkiledi beni ama ruhsal olarakBen sabah ne yediğimi aklımda tutamıyorum
Ne olacak peki şimdi aldıracak mısınız?
Demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz ben de muhtemelen kullanacağım zaten normalde de demir düşüklüğü vardıSevgili anne adayları,
Doktorunuzdan mutlaka ilk trimester için gerekli olan tahlilleri isteyin. Hem kan hem idrar tahlili biraz kapsamlı ancak hemen her değerinize bakılması şu etapta çok elzem. TSH, T4, AST, ALT, demir, B12, D vitamini, folat vb eğer normal dışı değeriniz varsa şimdiden önlem almak lazım. Bende biraz tiroid yükselmiş bunun için ilaç başladık bir de demir takviye başladık. İdrar testi de enfeksiyon vb durumlar için önemli. Sakın atlamayın, sevgiler.
Ben hamilelik öncesi venatura nın demir bisglisinat almaya başlamıştım hızlı yükseltiyormus demiri benim ferritinim çok düşüktü . Ama şimdi doktor ne dicek bilmiyorum folbiol kullanıyodum gebelik öncesi suan bıraktım doktor ne verirse alırımDemir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz ben de muhtemelen kullanacağım zaten normalde de demir düşüklüğü vardı
Bende de solda var bende yarın gideceğim siz kaçıncı haftadasinizkızlar henüz kese falan görmedik. sağ kasığıma ağrı giriyor özellikle yürürken falan var mı sizde böyle bişey
Bende de solda var bende yarın gideceğim siz kaçıncı haftadasiniz
Teşekkürler ben de keseyi gördükten sonra gideceğim bakalımBen hamilelik öncesi venatura nın demir bisglisinat almaya başlamıştım hızlı yükseltiyormus demiri benim ferritinim çok düşüktü . Ama şimdi doktor ne dicek bilmiyorum folbiol kullanıyodum gebelik öncesi suan bıraktım doktor ne verirse alırım
Sat 1 ekim ama büyük ihtimalle geç döllenme olabilir benim yani. En son pazartesi beta 850 çıkmıştıBende de solda var bende yarın gideceğim siz kaçıncı haftadasiniz
Kendimizi çok fazla dinliyoruz bence. Dış gebelik hepimiz için ihtimaldir ama en büyük belirtisi kanama diye biliyorum. Ara tatilde mi gideceksin Dr a ?Yani ben dış gebelik durumundan korkuyorum açıkçası biraz
Pazartesi gideceğim canım doktorum izinde ve o gün geliyor hastaneye hemde sağlıklı ise kese görünmüş olur o zamana diyeKendimizi çok fazla dinliyoruz bence. Dış gebelik hepimiz için ihtimaldir ama en büyük belirtisi kanama diye biliyorum. Ara tatilde mi gideceksin Dr a ?
Gönlünü ferah tut. Hiç olumsuz bir durum yok bence. 5+6 olacak pazartesi. Kese çok net ve sağlıklı görünecekPazartesi gideceğim canım doktorum izinde ve o gün geliyor hastaneye hemde sağlıklı ise kese görünmüş olur o zamana diye