Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
O dündü sen bayadır girmemişsin planlı doğumlu onunkiok şükür bebeklerde kendi de iyiymiş

Şirketiniz buna okey dediyse sorun yok bunu yapabilir ama unutması yapmaması halinde hak talep edemezsiniz o yüzden siz emin olmak adına sorun ve mail elinizde kalsın bence

Şirketiniz buna okey dediyse sorun yok bunu yapabilir ama unutması yapmaması halinde hak talep edemezsiniz o yüzden siz emin olmak adına sorun ve mail elinizde kalsın bence
Aynen mail attım gece gece ik'a o kadar soru sordum ki. Kız yakında beni engellicek mailden Bizimkiler dökümanda yollamışlardı izinleri vs anlatan orada da yok ama risk sevmem duyunca atayım dedim.

Ayy eyvah işte sıkıntı var ben çalışamazı 13 ünde talep ettim işlediler ve bana sgk dökümü de verdileri ama edevlette görünmüyor ben yarın bi hem kurumu hem sgkyı arayayım

Riske girmek istemedim ya ne bilim sjbxjsndjdbd doğumdan sonra napiysa yapsin
Valla bilmiyorum ilkimdede hiç süt gelmedi. Bundada daha yok. Zaten bu aralar haftada bir ancak yaklaşıyor bana. Sanırım korkuyor belli etmiyor yada cazip gelmiyorum göbekli bende yanaşamıyorum bu halimle ne acayip ikidir rüyalanıyorum.

Benimki okey ya ama ben aktif olamıyorum göbek malum doğum için aktif olmak zorunda zaten sjdbhshdjsjdjsj

Ayy eyvah işte sıkıntı var ben çalışamazı 13 ünde talep ettim işlediler ve bana sgk dökümü de verdileri ama edevlette görünmüyor ben yarın bi hem kurumu hem sgkyı arayayım
Doğumdan sonra bitiş tarihi belli olacağı için işlenir sanırım. Ama siz kurumdan teyit alın.

Sıkıntı yapmayın size dökümü verdilerse sorun olmaz. Yarın şirketi arayıp emin olun yeterli olur hiç panik yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…