Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
inşaLLAH beklersiniz canım. 2 kg yu gecen bebekler de kendi kendine nefes alabiliyorsa cıkabiliyor kuvozden. inşALLAH kuvoze gerek kalmayacak ve gnün de gelecek bebişin Rabbim korusun onları inşALLAH

Valla ya. Moralim epey bozuldu. Daha önümde 5 hafta var. Kendimi geçtim sen bare depresyona girme bacım zaten haftana girmişsin şükür bebeğin de iyi sağlıkla kucağa almak kaldı.
yok valla kendimi anlamıyorum hiç sabahtan beri zaten gerginim, hastanede tuvalette ağzım kasıldı açamadım felç geçiriyorum sandım. Eşime söyleyincr Gece nasıl diş sıktıdığını duysan hiç panik olmazdın dedi bana sezaryen doğum korkusu da başladı sanırım pzt alacakları için en kötü şu 5 günde gelmezse. hormonlar aşırı garip ya inanılmaz sakin geçirdiğim hamileliğim dünden beri gerginleşti saçma saçma kendimi geriyorum birde uyuyamayınca benim sinir sistemi çöküyor. Emzirirken nasıl bir lohusa olucam acaba

Aynen kuzum ben de korktum ya yemeyeceğim doğurana kadar karar verdim

Sezeryani kaç haftalikken olmuş olacaksınız? Bizim doktor ozel istediğiniz gün var mi diye sordu biz de öyle ayarladık. Daha 2 hafta var tam. 38 +3 ya da 38+4 istiyoruz.

Sezeryani kaç haftalikken olmuş olacaksınız? Bizim doktor ozel istediğiniz gün var mi diye sordu biz de öyle ayarladık. Daha 2 hafta var tam. 38 +3 ya da 38+4 istiyoruz.
39+2'de olmuş olacağım kısmetse ama benim doktorum bu hafta tatilde bence burada olsaydı o da bugün ya da yarın yapardı gibime geliyor 38+4 ya da 38+5'de

39+2'de olmuş olacağım kısmetse ama benim doktorum bu hafta tatilde bence burada olsaydı o da bugün ya da yarın yapardı gibime geliyor 38+4 ya da 38+5'de
Su an kac kilo peki bebeğiniz, tahmini kac kilo olur acaba? Bizim sizinle aynı kilolarda ilerliyor bebişler sanki Yenidogan takimi kullanamayacagiz gibi :)

canimm çok sevindim tek arter olmasına rağmen gerilim yok ki 2500 bile gayet iyi bir kilo he. de bu haftada ve muhtemelen de olmaz daha tam eşimle onu konuşuyordum. tüpleri baglatayim mi diye ama geri dönüşü zor ve olmayan bir karar vermek güç sanırım ben kondom ile devam edicem. Bir de vücuduma müdahale istemiyorum sanırım ben. ama en güvenli korunma yöntemi ki yine de bağlı tuple hamile kalanı duydum

Ben de az önce çıktım kontrolden 3100 gram 51 cm haftaya 29unda sabah gelip doğuma giricem. 38+6 da

Çok şükür canım. Tek arterde gerçekten insan diken üstünde oluyor. Şükür atlattın sende son zamanları. Bende cuma günü başka bir doktorada görünecem hiç doktorumu değiltirmedim ama farklı görüş her zaman iyidir. En azından iyi olduğunu bileyim son zamanlarda risk almak istemiyorum

Su an kac kilo peki bebeğiniz, tahmini kac kilo olur acaba? Bizim sizinle aynı kilolarda ilerliyor bebişler sanki Yenidogan takimi kullanamayacagiz gibi :)
3800 küsurat ama geçen cuma da böyle ölçmüştü kendi doktorum 20 gram falan almış ama bugün doktorum tatilde olduğu için yerine önerdiği doktora gittim o da aynı alet olsa bile ölçüm tarzımız, bebeğin duruşu net bir sonuç vermez yanılma payı da var dedi. Sanırım bu aralıkta doğuracağım gibi duruyor 500 altı 500 üst yanılma payı ile. Evet kıyafetler için ben de bi düşündüm allahtan çok almadım

Msjın için teşekkür ederim canım içimi rahatlattın ama ilkimde aynı böyle idi. Son haftalar gittikçe geriye düşüp son kontrolde plasenta ayrılması yaşayarak anne karnında kilo vermişti. Rabbim gene bize bağışladı sanırım son haftalar gene aynı olunca başa mı sarıyorum diye korkuyorum. Şimdi başka doktorada gitmeyi düşünüyorum. İkinci görüş rahatlatır belki diye.

kuzum boyle dusunmekte haklisin. ben de 2. oglumu 35+6 da acil doğuma girmiştim surekli aklimda o var . ama insALLAH bu bebeklerde bunlari yasamayacagiz. kendimizi cok yormadan bir kaç hafta daha dayanırsak insALLAH sağlıkla gelecek bebeklerinin.

Benim de o kadar olur herhalde. 1 ay evvel perinatolog da bu gidişle 3900 civarı doğar demişti. Sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil. Benim doktor + - 300 gram oynar demişti. Ultrason meselesinde de haklısınız. Yaşadım aynı durumu, bir kac kez 2 gün içerisinde 300 gram değişik dedi iki farklı doktor.

canim sadece kilosu dusundurmuyordu bir suru anomali saydılar hala da hepsi elenmiş degil ama olumsuzu düşünmek istemiyorum direk can sıkıntısı tansiyonumu yukseltiyor. Rabbime emanet.

23+4 haftalık gebeyim. Geçenlerde foruma yazmıştım detaylı ultrasonda ense kalınlığı sınır üzeri çıkmıştı. Fetal Dna testi vermiştim. Bugün sonuç geldi , Allah'ıma çooook şükür temiz geldi bir anomali saptanmamıştır diyor.
Rabbim herkese evladını sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , kimseyi korktuğu yere uğratmasın.
Çook mutluyum binlerce kez şükürler olsun. Bir önceki yazımda yorum yazan, destek olan herkesten Allah razı olsun çok teşekkür ederim sizlerle paylaşmak istedim

23+4 haftalık gebeyim. Geçenlerde foruma yazmıştım detaylı ultrasonda ense kalınlığı sınır üzeri çıkmıştı. Fetal Dna testi vermiştim. Bugün sonuç geldi , Allah'ıma çooook şükür temiz geldi bir anomali saptanmamıştır diyor.
Rabbim herkese evladını sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , kimseyi korktuğu yere uğratmasın.
Çook mutluyum binlerce kez şükürler olsun. Bir önceki yazımda yorum yazan, destek olan herkesten Allah razı olsun çok teşekkür ederim sizlerle paylaşmak istedim

O surec geride kaldı, düşünmemeye çalışın. Bu hamilelik bambaşka bir süreç. Yaşadığınız korkular geçmiş hamileliginizle ilgili, o psikolojiye girip aynı süreçleri yaşamaya tetiklemeyin kendinizi. Sağlıkla gelecek bebisiniz, hiç korkmayın.

Ay kızlar benim de sağım solum hiç belli olmuyor daha dün uykusuzluktan dert yanıyordum dün gece çok güzel uyudum ve bu gün gün içinde sürekli uykum var yatsam uyuyacağım. Zar zor yürüdüm valla bu gün eve girip uyumak hep aklımdaydı

Bende de öyle oluyor ya bir de huzursuz bacak sendromum çıktı bir gece rahat uyuyorum oh ne güzel diyorum diğer gece işkence gibi geçiyor

Yavrum biz Ausländer Asıl bize vermezler kime verecekler hmmm düşüneyim alman bir kiracıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…