Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Canım valla ben de öyle geçen 38'deyim hala ne bir kasılma ne böyle gereksiz bir ağrı dedim 2 gündür kasıklarım ve belim ağrıyor nst'de 20 'e çıkmayan kasılmalarım bugün nadir de olsa 55'e çıktı
Al benden de o kadar doktorum tatilde diye onun önerdiği diğer doktora gittim bugün kontrole sadece cumadan beri 20 gram almış gibi çıktı ki hala 2 haftaya yakın önde duruyor ama kafama taktım bunu. Doktor normal bu hiç kilo almadığı anlamına gelmiyor duruş ve doktor farkı diyor ama moralim aşırı bozuldu saçma bir şekilde. Kilo almasın diye uğraşırlen almayınca stres oldum. Annelik zor iş ya

Canım hiç sıkma canını her insanlar türlü türlü bazen cidden anlayamıyorum neden çenelerine kapamıyorlar diye. En yakın zamamda giderler de rahat edersiniz

Kızlar tansiyon sorunum yok , bu sıralar neredeyse her gun lahana turşusu yiyorum, ev yapımı. Sorun olur mu gebelikte bilen arkadaslarım cevaplarsa sevinirim

@ruya23 Eşiyle birlikte dediğine göre öz annen değil. Ben burda çıldırdım. Kim oluyorda bu kelimeleri kullanacak hak buluyor kendine. Bebeği küvezde olan anneye bu söylenir mi terbiyesiz. İlk küvezde kalan da son kalan da senin bebeğin olmayacak. Küvezde kalıp engelli olan ağzı yamuk olan görmedim benim kızımda küvez bebeği hiçte sorun yok. Kendi işine baksın o

aynı gunlerdeyız bende mide yanması ve bulantısı fena durumda .acken oluyo tokken oluyo . bugun doktora sordum bebek baskı yapıyo normal dedi. doguma yakın hepimiz hafiften depresifiz herhalde canım. besleyemedim diye kendini suçlama . son güne kadar kusan ama bebeği iri doganlar var. yani genetik vs hersey etkiliyor. kritik süreçleri geçiyoruz,inşALLAH saglıkla alacagız kucagımıza.sesin çıkmayınca merak ettim.

Valla ya. Moralim epey bozuldu. Daha önümde 5 hafta var. Kendimi geçtim sen bare depresyona girme bacım zaten haftana girmişsin şükür bebeğin de iyi sağlıkla kucağa almak kaldı.

Kızlar tansiyon sorunum yok , bu sıralar neredeyse her gun lahana turşusu yiyorum, ev yapımı. Sorun olur mu gebelikte bilen arkadaslarım cevaplarsa sevinirim
ödem yapabilir canım .tuzluysa biraz suda bekletip yesen daha iyi olabilir. bir de tansiyon yoktur ama cıkmayacagının garantisi yok. son haftalar dikkat edelim inşALLAH.

Haklısın canım . Tuzlu çubuk kraker elimden düşmüyor. Hemn bitane atıyom 2.3 dklık rahatlatıp basrıtırıyor. Mide felaketini. Her ne kadar bilsekte inan takmamak elde olmuyor. Bebeğin ne kadar çıktı canım. Günümüz bile aynı ya.

ben kuru tam buğday ekmek rahatlatıyor . az once doktordan çıktım canım. tek arterden dolayı 15 haftadır diken üstündeydik.34+3 2526 gr dedi. bundan sonra gelişim geriliği beklemeyiz dedi.ama nasip bakalım yine de tedirginim. biraz iri bir bebek dedi. benim diger oglanlar da iyiydi kilosu genetik diye düşünüyorum. eşimin ailesi izbandut gibi. benim ailemde uzun hepsi. bakalım hayırlısıyla son haftaları geçiririz de alırız kucagımıza.

Kızlar stresli bir kontrolden daha cıktık cok sukur. Elhamdulillah hersey yolundaymıs. 2526 gr ölçtü.34+3 deyiz. bir hafta önde dedi. Tek arterden dolayı gelişim geriliği olacak korkusuyla giriyorum her muayeneye doktor artık çok beklemeyız gerilik olmasını dedi ama anne yüreği yine de kucagımıza almadan rahatlamayacak herhalde.Tüpleri baglatmayı düşünüyo musun dedi doktor. hocam ben de doguma yakın konusacaktım sizle. mümkünse evet dedim. zaten baglatmazsan iki sene sonra yine görüşürüz dedi güldü :) adam benden nasıl bir vibe aldıysa. ameliyatta tüpler cok yapısık degilse, bulabilirsek baglarız dedi tamam hocam baglayalım dedim. kaburga agrısını sordum. bebek büyüdü baskı yapıyor normal dedi. eger nefes almada sorun yasamıyorsan normal kabul ederız yoksa enfeksyon yaygın ona bakarız dedi.şükür nefeste sorun yok. ameliyat yerlerim agrıyor dedim baktı bir sorun yok artık büyüdü biraz gerilim ve agrı hissedersin dedi. Ecopirini keselim artık dedi. Tansıyon cıkarsa hocam dedim. bakacaz artık gerekirse ilaç başlayacagız yükselirse gel hemen dedi.2 hafta sonra nstye gireceğiz. bakalım inşALLAH oraları görürüz.biz de haberler böyle. bugun muayenesi olanlar vardı inşALLAH onların da hersey yolundadır. oglak_kadini tüp baglatma konusunda sen ne düşünüyorsun?senin deneyim ve fikirlerini önemsiyorum.

Bu haftaya göre kiloyu fazla mı buldu canım

Ay benim de bugün 34+0 2170 gram. Az mı ki? Doktorum bana gayet iyi dedi erken doğum riskim olmasına rağmen

Doğru diyorsun kuzum ya bi de yedikçe yiyorum, dikkat edeyim bari , surda kalmıs az bişey
ben de lahana ve havuc karısık tursuya aşermiştim resmen.eşim aldı getirdi ama biraz yedim hem şiştim direk hem tansiyon etkilendi. insanın canı öyle bir istiyor ki sanki onu yemesem ölecek gibiydim. şükür ki geçti.şimdi hiç turşu tüketmiyorum.haklarımı dogumdan sonra kullanacagım :)

Ay benim de bugün 34+0 2170 gram. Az mı ki? Doktorum bana gayet iyi dedi erken doğum riskim olmasına rağmen
doktor iyi dediyse iyidir canım .haftalara göre kilo aralıgındadır. benim de hep erken dgum riskim vardı.hala da ne olacak bilmeden geçiriyoruz günleri.inşALLAH saglıkla gelsin bebişlerimiz.

doktor iyi dediyse iyidir canım .haftalara göre kilo aralıgındadır. benim de hep erken dgum riskim vardı.hala da ne olacak bilmeden geçiriyoruz günleri.inşALLAH saglıkla gelsin bebişlerimiz.
Bebek biraz aşağıda benim o yüzden bol bol yatacaksın diyor, ilk dediğinden bir 10 gün geçti. Bir 10 daha geçerse çok sıkıntı olmaz gelse de dedi tabi inşallah vaktinde sağlıkla planlı gelir inşallah sizin de

Kesinlikle kendinize haksızlık ediyorsunuz. Benim daha önce bir düşük bir kimyasal oldu, çok şükür şimdi 36+3 e girdik kızımla. Her kötü şeyde kendimi sucladim sizin gibi. Ama hayirlisi böyleymiş diyorum cogunlukla artık. Şimdi de mesela bebek kilolu diye kötü hissediyorum. Vajinal doğum yapmak istiyordum onu geçtim şimdi de acaba seker mi var, çıkmadı ama ya varsa diyip kendimi yiyorum. Sanırım küçük de olsa büyük de olsa kendimizi yiyeceğiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alana kadar. İlk çocuğunuz da böyleymiş, sorun yaşadınız mı yok. O zaman sizden normal bebek çıkıyormuş :) Ayrıca normal bebek nedir ? Sağlıkla gelen bebektir. Sağlıkla kucağımıza aldığımız bebektir. Kendinizi moralinizi bozmamaya çalışın. Ben hamilelikte her gün avokado yedim, yumurtaya muza ceviza zorladım kendimi. Nar çıktığı zamandan beri hep nar yedim. Birkaç doktora da gittiğimde bunların bebeğe iyi geldiğini söylediler. İsterseniz bunları da ekleyin rutininize. En azından avokadoyu ekleyin derim yemiyorsaniz. Saglikli doğumlar herkese

bebek aşagıdaysa ölçümler de hatalı olabilir ona ragmen ıyı dedıyse hiç kafanızı takmayın . inşALLAH kritik günleri geçirip alırız kucagımıza

bebek aşagıdaysa ölçümler de hatalı olabilir ona ragmen ıyı dedıyse hiç kafanızı takmayın . inşALLAH kritik günleri geçirip alırız kucagımıza
2500ü de geçerse küvezde hiç kalmayabilir dedi ama hiç belli olmaz tabii, sağlıklı olsunlar da ne olursa olsun rahim ağzı uzunluğum 3, bu uzunlukta ben 20 25 gün bekleyen de gördüm dedi bekleyeceğiz yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…