Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Altına imzamı atıyorum bu yorumun kız tebriks

Canım el ayak ağız dikkat et çok zor ya. Nemlendirici bir şey verdi mi doktor çocuğa? Yemek benim için de işkenceye dönüştü

Çok sevindim hadi geçmiş olsun
Yavrum biz Ausländer Asıl bize vermezler kime verecekler hmmm düşüneyim alman bir kiracıya
Valla canım çok kolay gelsin benim tüm üniversite ve iş arkadaşlarımın %80 almanyada ve ev bulma konusunda hepsi dert yanıyor bana yıllardır umarım hızlıca bulursunuz. Dualarım sizinle

Nar tüketiyorum. Tüm meyvelerden alıyorum aslında ama avakadoyu bir türlü sevip tüketemiyorum. Tadı ham geliyor.
Canım el ayak ağız dikkat et çok zor ya. Nemlendirici bir şey verdi mi doktor çocuğa? Yemek benim için de işkenceye dönüştü
Canım benim kızda sorun yok şükür. Okulda çıkınca yollamadım artık. Zaten haftaya bir haftalık tatil yapacaklardı benimki 2 hafta tatil yapmış olacak.

lights canım mesajları henüz okuyabildim sonucun kötü çıkmasına çok üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah süreç güzel ilerler umutlu olmaya çalışın. Sen de kendini çok üzmemeye dikkat et hamileliğin son sürecinde üzüntü stres olumsuz etkiler. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız

Bu hafta içinde planlı olarak doğum yapacaklar varmış böylece grup baya hareketli olacak sanırım şimdiden güzel bir doğum diliyorum hepinize inşallah en kolay şekilde minnoş ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Maşallah başlanmış iş bitmiş iş demektir. Sıkma canını inan hepimizde var. Ama o minnakları kucağa almak başka birşey. Ben daha doğum korkusundan ziyade ya birşey olsa bana kızım nolcak korkusu. Dün odasına ona bakıp ağladım saatlerce şimdiye kadar tek çocuk ve torundu çok sevildi herşey elinin altındaydı. Şimdi üstüne kuma gelecek duygularını da gösteren bir çocuk değil ya kötü davranırsam ya çocuk gözümde biranda büyüse ona haksızlık yapsam falan filan sizlerde de oluyor mu bu vicdan azabı valla rahatlatın beni

Ben de bir hafta öncesinde geçmeyen ve artan sancıyla acile gittim. Doktor doğum başlamış bebek pozisyonunu almış sancılar düzenli ama daha çok artması gerek dedi. Yatış istedi ben de evde olmayı tercih ettim. O da sabah tekrar gel bakalım dedi. Gittim sancılarım vardı ama artmamıştı. Açılma da yoktu ama beni direkt yatışa aldılar. İki gün yattım çok sancılı ve stresli bir süreç yaşadım. Sürekli birileri geliyor ve her biri farklı bir şey söylüyor iyice bunaldım ve en sonunda zorla da olsa hastaneden çıkmayı başarabildim.

Hastaneden çıktıktan sonra sancılarım düzenli devam etti ancak bugün iki gibi yaşadığım en ağır sancıları yaşadım ama kısa sürdü duş alınca şiddeti azaldı sonra da sancılarım neredeyse bitti gibi. Şuan 37+4 haftalığım. Ne yapmak gerek bilemiyorum kaldım öylece

benim kız da artık bugün itibariyle 10 Şubata kadar evde:))

canım haftan iyi ama bence yalancı sancıdır. artarsa yine de dakika tutup doktora gidebilirisin

Bende de o var. Eşim tek çocuk kızım tek torundu. Benim ailemde de ilk ve tek torun kızım.

Kız ben msjı ikili alıntı yapmışım ben 3 şubatta yollayacam yeter gitsin kuzu. Bende kafa dinlim. Gerçeği bugünden başladı ağlamaya okul diye
Canım benimki annem geleceği için annemin talebi üzerine evde kreş tabii bu durumdan çok memnun kızımı bilemem

Ama yani sabır sabır bu kadında bi yere kadar sabreder ben onun yazmasıyla çıldırdım de aybı sehırdeyiz sanırım tutmayın beni falan oldum
Ya bi de babasının ikinci evliliği büyük konuşmayım da babam 2. Ye evlencem dese büyük olay çıkarırım. Hadi yanıldı şaşırdı evlendi kadın da böyle konuşmaya kalktı ben o kadının saçını elime dolarak ağız nasıl yamuk kalıyormuş görür k..pe

canim masALLAH size. sen belki 3. düşünürsün ama ben 4. cuyu düşünemiyorum. 3. cuyu de dusunemiyodum ama esim cocuk delisi o 4-5 olsun kafasında ama cok zor büyütüyoruz ve saglik el vermiyor artık. hayirlisi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…