Altına imzamı atıyorum bu yorumun kızPardon onu simdiye kadar orada tutan neymiş negatif enerjisi mi alıp enerjilerini de çenesini de en erken tarihte gitmesi senin için en sağlıklısı canım yok engelli yok agzı bilmem ne bi çaksaydın agzının orta yerine yamuk yamuk gezseydi ortalılta bizi de kendini rahatlatırdın en azından allahım sen sabır ver yoksa ben doğurana kadar etrafımda insan bırakmıcam galiba
Toparlıcaz inş mentali bi şu çocuklar doğsun palazlansın inşişte tepkisi bende erken doğum süt süreci kayıp yas sureci derken yeni hamilelik kilo şeker tansiyon rahim ağzı yatma olayı yine de çok şükür bu gune
Canım el ayak ağız dikkat et çok zor ya. Nemlendirici bir şey verdi mi doktor çocuğa? Yemek benim için de işkenceye dönüştüCanım bebek olarak herşey yolunda şükür. Mide ekşimesi cart curt çok yaşıyorum. Uyku düzenim tamamen haram. Evde depresyon stayla takılıyorum. 34+1 de kontrolde bebeğim 2. 200 gram çıktı azcık moralim de bozuldu. Besleyemedim galiba. Yemek için kendimi zorluyorum. Ama yoğurt süt yumurta muzdan midem bulandı. Zorunlu yemek çok kötü birşeymiş. Şimdi ev darmadağın kızım okula gitmiyor. El ayak hastalığı çıktı diye yollamıyorum. Program kuramıyorum. Benim de ne çok derdim varsa döküldüm resmen hakkını helal et
Çok sevindim hadi geçmiş olsun23+4 haftalık gebeyim. Geçenlerde foruma yazmıştım detaylı ultrasonda ense kalınlığı sınır üzeri çıkmıştı. Fetal Dna testi vermiştim. Bugün sonuç geldi , Allah'ıma çooook şükür temiz geldi bir anomali saptanmamıştır diyor.
Rabbim herkese evladını sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , kimseyi korktuğu yere uğratmasın.
Çook mutluyum binlerce kez şükürler olsun. Bir önceki yazımda yorum yazan, destek olan herkesten Allah razı olsun çok teşekkür ederimsizlerle paylaşmak istedim
Valla canım çok kolay gelsin benim tüm üniversite ve iş arkadaşlarımın %80 almanyada ve ev bulma konusunda hepsi dert yanıyor bana yıllardır umarım hızlıca bulursunuz. Dualarım sizinleYavrum biz AusländerAsıl bize vermezler kime verecekler hmmm düşüneyim alman bir kiracıya
Nar tüketiyorum. Tüm meyvelerden alıyorum aslında ama avakadoyu bir türlü sevip tüketemiyorum. Tadı ham geliyor.Kesinlikle kendinize haksızlık ediyorsunuz. Benim daha önce bir düşük bir kimyasal oldu, çok şükür şimdi 36+3 e girdik kızımla. Her kötü şeyde kendimi sucladim sizin gibi. Ama hayirlisi böyleymiş diyorum cogunlukla artık. Şimdi de mesela bebek kilolu diye kötü hissediyorum. Vajinal doğum yapmak istiyordum onu geçtim şimdi de acaba seker mi var, çıkmadı ama ya varsa diyip kendimi yiyorum. Sanırım küçük de olsa büyük de olsa kendimizi yiyeceğiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alana kadar. İlk çocuğunuz da böyleymiş, sorun yaşadınız mı yok. O zaman sizden normal bebek çıkıyormuş :) Ayrıca normal bebek nedir ? Sağlıkla gelen bebektir. Sağlıkla kucağımıza aldığımız bebektir. Kendinizi moralinizi bozmamaya çalışın. Ben hamilelikte her gün avokado yedim, yumurtaya muza ceviza zorladım kendimi. Nar çıktığı zamandan beri hep nar yedim. Birkaç doktora da gittiğimde bunların bebeğe iyi geldiğini söylediler. İsterseniz bunları da ekleyin rutininize. En azından avokadoyu ekleyin derim yemiyorsaniz. Saglikli doğumlar herkese
Canım benim kızda sorun yok şükür. Okulda çıkınca yollamadım artık. Zaten haftaya bir haftalık tatil yapacaklardı benimki 2 hafta tatil yapmış olacak.Canım el ayak ağız dikkat et çok zor ya. Nemlendirici bir şey verdi mi doktor çocuğa? Yemek benim için de işkenceye dönüştü
29u kesinleşti.Toparlıcaz inş mentali bi şu çocuklar doğsun palazlansın inş
Maşallah başlanmış iş bitmiş iş demektir. Sıkma canını inan hepimizde var. Ama o minnakları kucağa almak başka birşey. Ben daha doğum korkusundan ziyade ya birşey olsa bana kızım nolcak korkusu. Dün odasına ona bakıp ağladım saatlerce şimdiye kadar tek çocuk ve torundu çok sevildi herşey elinin altındaydı. Şimdi üstüne kuma gelecek duygularını da gösteren bir çocuk değil ya kötü davranırsam ya çocuk gözümde biranda büyüse ona haksızlık yapsam falan filan sizlerde de oluyor mu bu vicdan azabı valla rahatlatın beniyok valla kendimi anlamıyorum hiç sabahtan beri zaten gerginim, hastanede tuvalette ağzım kasıldı açamadım felç geçiriyorum sandım. Eşime söyleyincr Gece nasıl diş sıktıdığını duysan hiç panik olmazdın dedibana sezaryen doğum korkusu da başladı sanırım pzt alacakları için en kötü şu 5 günde gelmezse. hormonlar aşırı garip ya inanılmaz sakin geçirdiğim hamileliğim dünden beri gerginleşti saçma saçma kendimi geriyorum birde uyuyamayınca benim sinir sistemi çöküyor. Emzirirken nasıl bir lohusa olucam acaba
ooo senin de 1 hafta kaldı yani süperrr :))29u kesinleşti.
benim kız da artık bugün itibariyle 10 Şubata kadar evde:))Nar tüketiyorum. Tüm meyvelerden alıyorum aslında ama avakadoyu bir türlü sevip tüketemiyorum. Tadı ham geliyor.
Canım benim kızda sorun yok şükür. Okulda çıkınca yollamadım artık. Zaten haftaya bir haftalık tatil yapacaklardı benimki 2 hafta tatil yapmış olacak.
canım haftan iyi ama bence yalancı sancıdır. artarsa yine de dakika tutup doktora gidebilirisinBen de bir hafta öncesinde geçmeyen ve artan sancıyla acile gittim. Doktor doğum başlamış bebek pozisyonunu almış sancılar düzenli ama daha çok artması gerek dedi. Yatış istedi ben de evde olmayı tercih ettim. O da sabah tekrar gel bakalım dedi. Gittim sancılarım vardı ama artmamıştı. Açılma da yoktu ama beni direkt yatışa aldılar. İki gün yattım çok sancılı ve stresli bir süreç yaşadım. Sürekli birileri geliyor ve her biri farklı bir şey söylüyor iyice bunaldım ve en sonunda zorla da olsa hastaneden çıkmayı başarabildim.
Hastaneden çıktıktan sonra sancılarım düzenli devam etti ancak bugün iki gibi yaşadığım en ağır sancıları yaşadım ama kısa sürdü duş alınca şiddeti azaldı sonra da sancılarım neredeyse bitti gibi. Şuan 37+4 haftalığım. Ne yapmak gerek bilemiyorum kaldım öylece
Kız ben msjı ikili alıntı yapmışımbenim kız da artık bugün itibariyle 10 Şubata kadar evde:))
evettt 29u demişti ama ileri de atabilirim demişti bugün yok tamam gerek yok dediooo senin de 1 hafta kaldı yani süperrr :))
Ayy hayırlı olsun sağlıkla gelsin tam bir hafta var heyecan doruktaevettt 29u demişti ama ileri de atabilirim demişti bugün yok tamam gerek yok dedi
Ama yani sabır sabır bu kadında bi yere kadar sabreder ben onun yazmasıyla çıldırdım de aybı sehırdeyiz sanırım tutmayın beni falan oldumAltına imzamı atıyorum bu yorumun kıztebriks
Bende de o var. Eşim tek çocuk kızım tek torundu. Benim ailemde de ilk ve tek torun kızım.Maşallah başlanmış iş bitmiş iş demektir. Sıkma canını inan hepimizde var. Ama o minnakları kucağa almak başka birşey. Ben daha doğum korkusundan ziyade ya birşey olsa bana kızım nolcak korkusu. Dün odasına ona bakıp ağladım saatlerce şimdiye kadar tek çocuk ve torundu çok sevildi herşey elinin altındaydı. Şimdi üstüne kuma gelecek duygularını da gösteren bir çocuk değil ya kötü davranırsam ya çocuk gözümde biranda büyüse ona haksızlık yapsam falan filan sizlerde de oluyor mu bu vicdan azabı valla rahatlatın beni
Canım benimki annem geleceği için annemin talebi üzerine evdeKız ben msjı ikili alıntı yapmışımben 3 şubatta yollayacam yeter gitsin kuzu. Bende kafa dinlim. Gerçeği bugünden başladı ağlamaya okul diye
Ya bi de babasının ikinci evliliğiAma yani sabır sabır bu kadında bi yere kadar sabreder ben onun yazmasıyla çıldırdım de aybı sehırdeyiz sanırım tutmayın beni falan oldum
canim masALLAH size. sen belki 3. düşünürsün ama ben 4. cuyu düşünemiyorum. 3. cuyu de dusunemiyodum ama esim cocuk delisi o 4-5 olsun kafasında ama cok zor büyütüyoruz ve saglik el vermiyor artık. hayirlisi bakalim.canimm çok sevindim tek arter olmasına rağmen gerilim yok ki 2500 bile gayet iyi bir kilo he. de bu haftada ve muhtemelen de olmaz daha tam eşimle onu konuşuyordum. tüpleri baglatayim mi diye ama geri dönüşü zor ve olmayan bir karar vermek güç sanırım ben kondom ile devam edicem. Bir de vücuduma müdahale istemiyorum sanırım ben. ama en güvenli korunma yöntemi ki yine de bağlı tuple hamile kalanı duydum
Ben de az önce çıktım kontrolden 3100 gram 51 cm haftaya 29unda sabah gelip doğuma giricem. 38+6 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?