- 4 Eylül 2018
- 1.539
- 2.991
- 133
- 36
canım bu cahil insanın laflarını hiç takma. Rabbim esirgesin evladını da seni de. hersey güzel olacak Allah ın izniyle. madem farkındalar lohusalıgının temiz bir cinnet herseyi çözebilir.Canım annenin yanında olduğuna şükret Allah başından eksik etmesin benim annem rahmetli nur içinde yatsın.
Babam eşiyle birlikte geldiler yanımıza tabi erken doğum olunca her şey apar topar oldu. Kadınla iletişimimiz bu zamana kadar iyiydi ama gerçek yüzünü şimdi gördüm. İçinde en ufak bir merhamet vicdan yokmuş. Çocuğumun yoğun bakım ve ameliyatı süresince o kadar katı kalpli Yorumlarda bulundu ki..
Yok çocuğum engelli kalırsaymış yok engelli çocuk bakmak çok zormuş yok öyle bir şey olacaksa Allah’tan hayırlısını istemek lazımmış yok çocuğun ağzında hortumlar var çocuğun ağzı bir süre yamuk kalırmışHastanede ameliyat esnasında hepimiz ağlayıp dua okurken devirdi k.çını uyudu bekleme koltuklarında resmen uyudu yani Sonra da diyorlar ki senin psikolojin iyi değil tabi lohusasın. Babam kırılmasın diye dayanmaya çalıştım ama en sonda patlattılar beni şimdi de evde durmuyorlar sürekli bir yerlere gidip geziyorlar. Bebek taburcu olduktan sonra da döneriz artık dediler kendi yaşadıkları şehre. Selametle.
Var ya neler neler yedim saysam yuh dersiniz o saatlerde sjdnjdjxbxbdhx pişman değilim benim mide yanması açken kendini gosteriyo o yüzden seviniyorum yemede sorun olusmuyoben normalde dikkat ediyodum yemiyodum ama artik saldim. hos mide yanmasından canımın istediğini yiyemiyorum ama biseyler yiyorum:)
Ay gece uyuyamadim bel kasık bacak kombo yaptı gece bölük bölük ve acılı geçti bibyandan kasılma mı acaba diye düşünerek sabahı ettimAa bu oluyor bende adet sancısı karnıma kasıklarıma bacaklarıma hatta vuruyor
Dize vermicek de kime verecekler canim nxnxnx iyi düşün iyi olsun boşveryesss hizmet mi yok kikendimiz kamyon tutup kendimiz taşıcaz evet ev bulmak ciddi anlamda sorun çünkü en az 2 katı para ödeyeceğiz taşındığımız yerde ve bakalım evi bize verecekler mi o da var
işte tepkisi bende erken doğum süt süreci kayıp yas sureci derken yeni hamilelik kilo şeker tansiyon rahim ağzı yatma olayı yine de çok şükür bu gunecanım benim de mental yorgunluğum çok fazla hamilelik bitti emzirme,emzirme bitti hamilelik şimdi tekrar emzirme2 sene sonra görüşürüz diyorum eşime şimdiden
Pardon onu simdiye kadar orada tutan neymiş negatif enerjisi mi alıp enerjilerini de çenesini de en erken tarihte gitmesi senin için en sağlıklısı canım yok engelli yok agzı bilmem ne bi çaksaydın agzının orta yerine yamuk yamuk gezseydi ortalılta bizi de kendini rahatlatırdın en azından allahım sen sabır ver yoksa ben doğurana kadar etrafımda insan bırakmıcam galibaCanım annenin yanında olduğuna şükret Allah başından eksik etmesin benim annem rahmetli nur içinde yatsın.
Babam eşiyle birlikte geldiler yanımıza tabi erken doğum olunca her şey apar topar oldu. Kadınla iletişimimiz bu zamana kadar iyiydi ama gerçek yüzünü şimdi gördüm. İçinde en ufak bir merhamet vicdan yokmuş. Çocuğumun yoğun bakım ve ameliyatı süresince o kadar katı kalpli Yorumlarda bulundu ki..
Yok çocuğum engelli kalırsaymış yok engelli çocuk bakmak çok zormuş yok öyle bir şey olacaksa Allah’tan hayırlısını istemek lazımmış yok çocuğun ağzında hortumlar var çocuğun ağzı bir süre yamuk kalırmışHastanede ameliyat esnasında hepimiz ağlayıp dua okurken devirdi k.çını uyudu bekleme koltuklarında resmen uyudu yani Sonra da diyorlar ki senin psikolojin iyi değil tabi lohusasın. Babam kırılmasın diye dayanmaya çalıştım ama en sonda patlattılar beni şimdi de evde durmuyorlar sürekli bir yerlere gidip geziyorlar. Bebek taburcu olduktan sonra da döneriz artık dediler kendi yaşadıkları şehre. Selametle.
Ben 35+1'im. Hiçbir belirtim yok. Gerçi daha vakit var ama ben hamileliğin neredeyse hiçbir belirtisini de yaşamadan geldim buralara. Ne mide bulantısı ne nefes darlığı.... Sancı veya yalancı kasılma da yok. Akıntı var ama 18.haftadan beri hep vardı zaten. Suni sancıya muhtaç kalmayayım da
Bu insanlar ne yiyip içiyorlar da bu kadar kötü kalpli olabiliyorlar anlamıyorum şoklar içerisindeyim. Insan bu lafları düşmanına bile söylemez. Nolur sen bunları kafana takma hic saçma sapan insan bunları söyledi diye çocuğun böyle olmaz inşallah büyüdüğünde ismi gibi aslan gibi çocuk olcak. Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Canım annenin yanında olduğuna şükret Allah başından eksik etmesin benim annem rahmetli nur içinde yatsın.
Gerçekten bazı şeyler gerçek oluyor. Bence bebeğide övmeyin hiç bir yerde. Sahsen ben öyle yapicam. Güzel emiyorsa aman sütüm var demeyin eh işte idare eder az da olsa var gibisinden konuşun. Bazi insanların nazarı gerçekten çok değiyor.Ay deme öyle ne dediysem ertesi günü başıma geliyo pişman ediyo. Aman iyi midem yanmadı desem ertesi günü mahvoluyorum, oh benim şuram hiç ağrımadı desem iki büklüm hale düşüyorum. Kocam kendi kendine nasıl nazar değdiriyosun diyo artık herhangi bi şeyimi övmem yasak
Bebek doğunca da çok güzel uyuyosa bile kimseye demeyin derlerya öyle bişi heralde
Canım annenin yanında olduğuna şükret Allah başından eksik etmesin benim annem rahmetli nur içinde yatsın.
Gerçekten bazı şeyler gerçek oluyor. Bence bebeğide övmeyin hiç bir yerde. Sahsen ben öyle yapicam. Güzel emiyorsa aman sütüm var demeyin eh işte idare eder az da olsa var gibisinden konuşun. Bazi insanların nazarı gerçekten çok değiyor.
Vicdan sahibi olmak Erdem olmuş gerçekten insanlıktan nasibini almamış insan nasıl dili varıyor böyle konuşmaya ama var maalesef böyleleri de herkesin imtihanı başka başka Rabbim güç kuvvet versin mekanı cennet olsun inşallah annecininCanım annenin yanında olduğuna şükret Allah başından eksik etmesin benim annem rahmetli nur içinde yatsın.
Ayy geçmiş olsun evet kombolu geçiyor artık geceler uykusuzluk bende de bu aralar çokVar ya neler neler yedim saysam yuh dersiniz o saatlerde sjdnjdjxbxbdhx pişman değilim benim mide yanması açken kendini gosteriyo o yüzden seviniyorum yemede sorun olusmuyoaz kaldi zaten dogumdN sonra istediklerinizi yersiniz inşallah keyifle
Ay gece uyuyamadim bel kasık bacak kombo yaptı gece bölük bölük ve acılı geçti bibyandan kasılma mı acaba diye düşünerek sabahı ettimeşimi kaldirdim ovalasin diye en son sonra uyuyakalmisim sabah işte bi yandan da salgına yakalandim onu da çekiyorum
Dize vermicek de kime verecekler canim nxnxnx iyi düşün iyi olsun boşver
Evet canım o kısımlar kasınır ve kasımak çatlamayı arttırıyor neyse ki çatlaklar yeniyken müdahale etmek daha kolay doğumdan sonra ihmal edilmezse geçecektirGöbeğimin en altı ile kasıkların birleştiği ince bi kısım varya orası öyle güzel kaşınıyodu ki kendim göremediğim için eşime bi bak niye bu kadar kaşınıyo dedim meğer orası hep çatlamış. O kısmı asla göremediğim için yağlarken de gözden kaçırmışım galiba sadece orası çatlak.
Yağların işe yaradığını da test etmiş oldum
Canım bebek olarak herşey yolunda şükür. Mide ekşimesi cart curt çok yaşıyorum. Uyku düzenim tamamen haram. Evde depresyon stayla takılıyorum. 34+1 de kontrolde bebeğim 2. 200 gram çıktı azcık moralim de bozuldu. Besleyemedim galiba. Yemek için kendimi zorluyorum. Ama yoğurt süt yumurta muzdan midem bulandı. Zorunlu yemek çok kötü birşeymiş. Şimdi ev darmadağın kızım okula gitmiyor. El ayak hastalığı çıktı diye yollamıyorum. Program kuramıyorum. Benim de ne çok derdim varsa döküldüm resmen hakkını helal etelif kurt45 nerelerdesin? hersey yolunda mı ?
Geçmiş olsun canim bu el ayak zaten birden mi yayıldı noldu çok duydum cevremde de moralini bozma her bebek kilosu kendine de bağlı bünyesine yapısına üzme kendini yaniCanım bebek olarak herşey yolunda şükür. Mide ekşimesi cart curt çok yaşıyorum. Uyku düzenim tamamen haram. Evde depresyon stayla takılıyorum. 34+1 de kontrolde bebeğim 2. 200 gram çıktı azcık moralim de bozuldu. Besleyemedim galiba. Yemek için kendimi zorluyorum. Ama yoğurt süt yumurta muzdan midem bulandı. Zorunlu yemek çok kötü birşeymiş. Şimdi ev darmadağın kızım okula gitmiyor. El ayak hastalığı çıktı diye yollamıyorum. Program kuramıyorum. Benim de ne çok derdim varsa döküldüm resmen hakkını helal et
Evet okullarda yaygın malesef daha anaokula gidiyor. Bir çocukta görülmüş diye msj gelince yollamadım artık. Allah yorusun hastalanırsa bu durumda sağlıklı ilgilenemem. Birde kızım 3 defa havale geçirdi. başında nöbetleşe bekliypruz ateşi çıktı mı dinmiyor bilincini kaybediyor. Kızımda çok küçüktü. Galiba benden normal bebek çıkmıyor kabullenmek gerek. Gerçeği doktor herşey yolunda günü gününe dedi. Ama önde olan bebeğim geriye düşmüş oluyor mantıken. Aman sağlıklı olsunda ne diyeyim.Geçmiş olsun canim bu el ayak zaten birden mi yayıldı noldu çok duydum cevremde de moralini bozma her bebek kilosu kendine de bağlı bünyesine yapısına üzme kendini yani
Ay yok kiz öyle niye diyosun tamamen genetik seninle ilgili bir sorun değil bu böyle diyip kendini üzme lütfenEvet okullarda yaygın malesef daha anaokula gidiyor. Bir çocukta görülmüş diye msj gelince yollamadım artık. Allah yorusun hastalanırsa bu durumda sağlıklı ilgilenemem. Birde kızım 3 defa havale geçirdi. başında nöbetleşe bekliypruz ateşi çıktı mı dinmiyor bilincini kaybediyor. Kızımda çok küçüktü. Galiba benden normal bebek çıkmıyor kabullenmek gerek. Gerçeği doktor herşey yolunda günü gününe dedi. Ama önde olan bebeğim geriye düşmüş oluyor mantıken. Aman sağlıklı olsunda ne diyeyim.
İnan çok haklısın ama ailede herkes normal kiloda doğurunca insan ne alakaysa kendini sorguluyor. Beceremiyorum diye. Bende tombiş doğmuşum eşimde öyle ama kimin genetiğini aldım bilmiyorum. Neyse ya benim ki saçma sapan takıntılar depresyon stayla takılıyorum dedim ya ondan galibaAy yok kiz öyle niye diyosun tamamen genetik seninle ilgili bir sorun değil bu böyle diyip kendini üzme lütfendoktor sorun yok diyorsa yoktur her bebek 3-3.5 dogacak öyle olmalı şu haftada diye bir şey söz konusu değil zaten. Kızın için de çok geçmiş olsun gerçekten zor bu ateş havale Allah sağlık sıhhat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?