Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Tüp mideliyim. Tüp mide ameliyatı sonrası 2. Gebeliğim bu. Özofajit hastasıyım yani yemek borusu iltihabım var. Bebek doğum pozisyonu almış tekmeliyor midemi
Eyvahlar olsun O zaman gerçekten zor bir durumdasın. Ama az kalmış annesi 6 gün su gibi gelip geçsin

Ayy umarım iş görüşmesi mükemmel geçer, bebeğiniz ona da kısmetli gelir. Kızınız babasını bekler ilk inşallah merak etmeyin
olur o da olur. filtre kahve de olur:)
Bu full uyumada mı yoksa epiduralda da böyle mi

Ayy umarım iş görüşmesi mükemmel geçer, bebeğiniz ona da kısmetli gelir. Kızınız babasını bekler ilk inşallah merak etmeyin

Bu full uyumada mı yoksa epiduralda da böyle mi
ben spinal oldum iki dogumda da . icmemi söylediler . omuz bas göğüs ağrısı olabiliyormuş. sukur şiddetli yasamadim içince. genel anestezi durumunu bilmiyorum.

Acil yazınca doguma gidiyorsun diye okuyomaya başladım :) demir ,dvit magnezyum gibi takviyelerse ordaki doktora yazdırabilirsin ya da ücretiyle alabilirsin aynı ilaçları.
Ayy o acil yazısı önceden başka bir şey için kalmıştı en son silerim dedim ama unutmuşum göndere bastıktan sonra dikkatimi çekti daha doğurmadım ama kaç gündür doğum sancısı çekiyorum bebek bir türlü gelmiyor sancı da çok sıkıntı bir şey

benim 3. sezeryan olacak cok agriyor dikiş yerleri. yarin kontrolde soracagim bir sıkıntı var mi diye. sizin haftanız da ileri ilk muayenede sorun mutlaka . içerden dayanırsa dikişlere ona gore dogum planlanıyor
Haftaya çarşamba randevum var dayanmayı planlıyorum. Acıdıgını soylıyecegım. Umarım yakın bır gun verır. İnşAllah

oglak_kadini iyi misin hersye yolunda mi?
belim ağrıyor kuzum cati ağrısı yurutmuyor döndürmüyor oturup kalkamıyorum. Bir dokun bin ah isitmis gibi oldum böyle de ama bakalim yarın kontrolüm var bekliyorum öyle sancı değil ama artık sona yaklaştık olacak bunlar haliyle çok zorluyor.

Sen nasılsın iyi misin ağrılar var mi

Son düzenleme:
Kızlar ya gecenin bu saatlerinde gelen açlık perilerini ne yapacaz. Gözümün önünden neler geçiyor şu an
Bana da geldi saat 11 de kıymalı yumurta yaptım. soğanlı sarımsaklı ekmeksiz doyurmadi ama yine de kesti

Kızlar bizim bebişlere yazın 3/6 mı olur yoksa 6/9 mu,indirimlerden yazlık alayım diyorum ama kestiremiyorum ya. 3 6 alıp ya küçük olursa korkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…