Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Ben 35+1'im. Hiçbir belirtim yok. Gerçi daha vakit var ama ben hamileliğin neredeyse hiçbir belirtisini de yaşamadan geldim buralara. Ne mide bulantısı ne nefes darlığı.... Sancı veya yalancı kasılma da yok. Akıntı var ama 18.haftadan beri hep vardı zaten. Suni sancıya muhtaç kalmayayım da

göremeyince merak ettim seni. cati agrisi bende de var seni düşünemiyorum 38. haftaya geldin masALLAH. Bebisler için dayanıyoruz ama hakkaten zorluyor artik. mide yanması ve bulantısı fena bende bu ara. benim de bugun kontrol var . insALLAH hepimizinki guzel gecer canim. Allah yardımcımız olsun.

Allahım güç kuvvet versin inşallah sana bitiyor inşallah annelerin hakkı ödenmez

Hamileliğim öğrendiğim andan itibaren hep ağlamakla geçti normaldede duygusal bi insanım ama çook zor bi nişanlılıktan çıkıp (eşimin ailesi yüzünden) birden hamile kalınca çok korkmuştum çok ağlamıştım daha sonra anneminde moral vermesiyle kabullendim şükrettim aratmasam kolayca nasip oldu evlat diye ama bu aralar doğum yaklaşıyor olmasından mı kaygılardan mı bilmiyorum gene bi ağlama döngüsüne girdim hiç birleyi lafı sözü kaldıramıyorum eşim sırtını dönse bile ağlama kıyamet modundayım ailesi hala beni sevmiyor merhamet etmiyor ama umrumda değiller artık Allah’larından bulsunlar 2 gün boyunca gece gündüz ağlamaktan dün artık vücudumun boşaldığını hissettim annem geldi hemen gece kaldı bu gece de kalacak Rabbim bizlere kolaylık gönül serinliği versin inşallah

inşallah canim umarım bir hafta daha gideriz. 38 arti olmasını umudediyorum. Hadi bakalım hayırlı güzel haberler ile gelelim.

ağrı dayanilmiycak gibi değil ama ciddi anlamda engelliyor

Kızlar bizim bebişlere yazın 3/6 mı olur yoksa 6/9 mu,indirimlerden yazlık alayım diyorum ama kestiremiyorum ya. 3 6 alıp ya küçük olursa korkusu
6 9 olur canim 3 6 yeni doğan üstü neredeyse kiloları nasıl doğunca da benzer olurlar

Ayy umarım iş görüşmesi mükemmel geçer, bebeğiniz ona da kısmetli gelir. Kızınız babasını bekler ilk inşallah merak etmeyin

Bu full uyumada mı yoksa epiduralda da böyle mi
İşin komik tarafı eğer bu görüşmede ok verilirse karşılıklı kontrat imzalanacak ve ben 4.5 saat öteye taşınıcam. 33 ay bebe ve yenidoğanla düşünsene beni kafama huni takar gezerim artık ama her türlü değer hayırlısı olsun inşallah

6 9 olur canim 3 6 yeni doğan üstü neredeyse kiloları nasıl doğunca da benzer olurlar
Canım kızım 2.5 kilo doğmuştu 0-1 ay üstünden düşüyordu 3-6 giydirebilince çok sevinmiştim 6-9 uzun bi süre giymişti şimdi aklıma geldi ne günlerdi ve o günler geri geliyor aaaa çıldırıyorum ve karnım burnumda ama hâlâ inanamıyorum

Valla biz de kayınvalidemle karşılıklı birbirimizden tiksiniyoruz zamanında senin gibi üzülüyordum şimdi anca birbirimize laf sokuyoruz mütemadiyen hiç kafaya takma kendini üzdüğüne değmez

Valla biz de kayınvalidemle karşılıklı birbirimizden tiksiniyoruz zamanında senin gibi üzülüyordum şimdi anca birbirimize laf sokuyoruz mütemadiyen hiç kafaya takma kendini üzdüğüne değmez
Ahahaha o seviyeye geleceğim inşallah az kaldı

Ama sen neden aglıyorsın ki gerek yok bebeğini üzmeye bu hamilelik seninde değişimin olsun bu hayatta en önemli olan sen ve çocuğun eline kendini önemli hissetmek istiyorsa duracagı yeri bilsin ailesinin sınırlarını da çizmeyi bilsin ağlama son haftalsrın tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…