Yağ sürüp konuşmayı deneyim sertleşince :)Aynen benim de ilkti ama aradan böyle uzun zaman geçtiği için rahat konuşabiliyorumkarnım sertleşince da biraz konuşup yağ falan sürüyorduk
şeker problemin yoksa dikkat çerçevesinde yemelisin canım kilo verilir.Çok şükür öyle bir sorunum yokta yediğime dikkat edeyim daha fazla kilo almayayım diyordum ama nefsime hakim olamıyorum
Yok canim aynen doğumdan sonra inşallah veririzşeker problemin yoksa dikkat çerçevesinde yemelisin canım kilo verilir.
Bende öyleyim ya bazen uyku tutmuyor kalkıyorum biseyler atistiriyorum napalim artık doğumdan sonra zayiflicaz inşallahBen yiyorum ya acıkınca gece 1-2 ne zamana gelirse
göremeyince merak ettim seni. cati agrisi bende de var seni düşünemiyorum 38. haftaya geldin masALLAH. Bebisler için dayanıyoruz ama hakkaten zorluyor artik. mide yanması ve bulantısı fena bende bu ara. benim de bugun kontrol var . insALLAH hepimizinki guzel gecer canim. Allah yardımcımız olsun.belim ağrıyor kuzum cati ağrısı yurutmuyor döndürmüyor oturup kalkamıyorum. Bir dokun bin ah isitmis gibi oldum böyle de ama bakalim yarın kontrolüm var bekliyorum öyle sancı değil ama artık sona yaklaştık olacak bunlar haliyle çok zorluyor.
Sen nasılsın iyi misin ağrılar var mi
ben normalde dikkat ediyodum yemiyodum ama artik saldim. hos mide yanmasından canımın istediğini yiyemiyorum ama biseyler yiyorum:)Kızlar ya gecenin bu saatlerinde gelen açlık perilerini ne yapacaz. Gözümün önünden neler geçiyor şu an
çabuk büyüyorlar. 3-6 az alırdım diye dusunuyorum.Kızlar bizim bebişlere yazın 3/6 mı olur yoksa 6/9 mu,indirimlerden yazlık alayım diyorum ama kestiremiyorum ya. 3 6 alıp ya küçük olursa korkusu
Allahım güç kuvvet versin inşallah sana bitiyor inşallah annelerin hakkı ödenmezCanım ben sabah 8.30da kalktım mide bulantısıyla. Son kontrolüm bugündü kendi kadın doğum doktorumda hem sevk kâğıdımı da yazdıracaktım hastanedeki planlı sezaryen için. Ama 5 gün önce enfeksiyon için gittiğimde idrar kilo tansiyon nst alttan muayene bakmıştı. O yüzden bugünkü kontrolümü iptal etmiş. Sadece sevk yazdırabildim çıktım. Bugün sabahki mide bulantısı saat 11e kadar sürdü yani 2.-2,5 saat kadar. Ama bu sefer de tüm gün bel ağrısı karın sertleşmesi yaşadım. Artık aşırı aşırı ağırlaştım sürekli belim karnım ağrıyor. Karnım azcık iş yapayım ya da ayakta kalayım taş gibi oluyor. Kaburgalarımı ittirip duruyor çocuk hissediyorum. 6 gün kaldı doğuma. Cidden bıktım ya dayanamıyorum.
Of sormaKızlar ya gecenin bu saatlerinde gelen açlık perilerini ne yapacaz. Gözümün önünden neler geçiyor şu an
Adet sancısı gibi tatlım ya da enfeksiyon sancısı gibi de olabiliyor , seni rahatsız eden aralıklı gelen sancılar yaniKızlar sancı nasıl bisey ya bende merak ediyorum sonra diyorum ki çokta merak etmesem mi acaba
inşallah canim umarım bir hafta daha gideriz. 38 arti olmasını umudediyorum. Hadi bakalım hayırlı güzel haberler ile gelelim.göremeyince merak ettim seni. cati agrisi bende de var seni düşünemiyorum 38. haftaya geldin masALLAH. Bebisler için dayanıyoruz ama hakkaten zorluyor artik. mide yanması ve bulantısı fena bende bu ara. benim de bugun kontrol var . insALLAH hepimizinki guzel gecer canim. Allah yardımcımız olsun.
6 9 olur canim 3 6 yeni doğan üstü neredeyse kiloları nasıl doğunca da benzer olurlarKızlar bizim bebişlere yazın 3/6 mı olur yoksa 6/9 mu,indirimlerden yazlık alayım diyorum ama kestiremiyorum ya. 3 6 alıp ya küçük olursa korkusu
İşin komik tarafı eğer bu görüşmede ok verilirse karşılıklı kontrat imzalanacak ve ben 4.5 saat öteye taşınıcam. 33 ay bebe ve yenidoğanlaAyy umarım iş görüşmesi mükemmel geçer, bebeğiniz ona da kısmetli gelir. Kızınız babasını bekler ilk inşallah merak etmeyin
Bu full uyumada mı yoksa epiduralda da böyle mi
Canım kızım 2.5 kilo doğmuştu 0-1 ay üstünden düşüyordu 3-6 giydirebilince çok sevinmiştim6 9 olur canim 3 6 yeni doğan üstü neredeyse kiloları nasıl doğunca da benzer olurlar
Valla biz de kayınvalidemle karşılıklı birbirimizden tiksiniyoruzHamileliğim öğrendiğim andan itibaren hep ağlamakla geçti normaldede duygusal bi insanım ama çook zor bi nişanlılıktan çıkıp (eşimin ailesi yüzünden) birden hamile kalınca çok korkmuştum çok ağlamıştım daha sonra anneminde moral vermesiyle kabullendim şükrettim aratmasam kolayca nasip oldu evlat diye ama bu aralar doğum yaklaşıyor olmasından mı kaygılardan mı bilmiyorum gene bi ağlama döngüsüne girdim hiç birleyi lafı sözü kaldıramıyorum eşim sırtını dönse bile ağlama kıyamet modundayım ailesi hala beni sevmiyor merhamet etmiyor ama umrumda değiller artık Allah’larından bulsunlar2 gün boyunca gece gündüz ağlamaktan dün artık vücudumun boşaldığını hissettim annem geldi hemen gece kaldı bu gece de kalacak Rabbim bizlere kolaylık gönül serinliği versin inşallah
Ahahaha o seviyeye geleceğim inşallah az kaldıValla biz de kayınvalidemle karşılıklı birbirimizden tiksiniyoruzzamanında senin gibi üzülüyordum şimdi anca birbirimize laf sokuyoruz mütemadiyen hiç kafaya takma kendini üzdüğüne değmez
Aa bu oluyor bende adet sancısı karnıma kasıklarıma bacaklarıma hatta vuruyorAdet sancısı gibi tatlım ya da enfeksiyon sancısı gibi de olabiliyor , seni rahatsız eden aralıklı gelen sancılar yani
Ama sen neden aglıyorsın ki gerek yok bebeğini üzmeye bu hamilelik seninde değişimin olsun bu hayatta en önemli olan sen ve çocuğun eline kendini önemli hissetmek istiyorsa duracagı yeri bilsin ailesinin sınırlarını da çizmeyi bilsin ağlama son haftalsrın tadını çıkarHamileliğim öğrendiğim andan itibaren hep ağlamakla geçti normaldede duygusal bi insanım ama çook zor bi nişanlılıktan çıkıp (eşimin ailesi yüzünden) birden hamile kalınca çok korkmuştum çok ağlamıştım daha sonra anneminde moral vermesiyle kabullendim şükrettim aratmasam kolayca nasip oldu evlat diye ama bu aralar doğum yaklaşıyor olmasından mı kaygılardan mı bilmiyorum gene bi ağlama döngüsüne girdim hiç birleyi lafı sözü kaldıramıyorum eşim sırtını dönse bile ağlama kıyamet modundayım ailesi hala beni sevmiyor merhamet etmiyor ama umrumda değiller artık Allah’larından bulsunlar2 gün boyunca gece gündüz ağlamaktan dün artık vücudumun boşaldığını hissettim annem geldi hemen gece kaldı bu gece de kalacak Rabbim bizlere kolaylık gönül serinliği versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?