Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Hayırlı olsun canım gözün aydın

Dimi ya ben de evde bazen fazla kızıyorum gibi sonra aman diyorum hamileyim boş ver tadını çıkar bahanem var :) gerginlik var yaa haklı olarak pişmanlık hissetme canım normal bence bu duygular.
Yaa sen de duygudan duyguya girmişsin. Acaba yalnız olunca endişelerin mi artıı? Boş kalınca haklısın kafa iyice kuruyor

36 haftayı görmüşsün bile bu haftaları görebilsek keşke hepimiz on gün nedir sağ sağlim geçer gider inşallah bizde o haftalara sorunsuz gelsek diye dua ediyoruz şanslısın teselli değil tebrik etmek lazım seni

Parolu damardan yapacaksa bence acile de gidelirsin içine kesin bi kaç tahmin vs de koyabilir eger çok kötü hissediyorsan git acile aksatma en azından bu geceyi uyuyarak geçirirsin halini görünce mutlaka parolun içine seni hafifletecek bişeyler ekleyecek tır

2500 üstünde az değildir o hiç merak etme sağlıklı hayırlı bereketli ömrü olsun inşallah

Bana antibiyotik başladılar. Hala omuzlarim, vücudum sızlıyor. Sesim de gitti. Her gün daha iyi olacağım diye uyuyorum ama tam iyilesemedim cumadan beri . Hayatımda böyle ağır grip geçirdiğimi hatırlamıyorum.

nasıl güzel bir tebrikli teselli oldu bana. İnşallah buradaki tüm gebe arkadaşım sağlıkla kolaylıkla bebişlerine kavuşsun

Maşallah Allah bağışlasın. Bu ayeti doğuma girerken mi okudunuz. Ben sadece sübhanallahi bı Hamdihi okudum. Onu da bitiremedim. 70 bin yapmadım daha az kaldı

Geçmiş olsun iyisinizdir inşallah. Bebis sağlıkla mutlulukla büyüsün ömrü uzun olsun. Kilosunu kafaya takmayın cok düşük degil çabuk toparlar

Benim de tam 14 gün sezaryene. Akıntı da olsa enfeksiyon da olsa ne zıkkımsa farketmez sezaryen olunca bi sıkıntı olmuyor. Ama aşırı bıktım. Dayanamıyorum
Benim de günüm bugün belli oldu 5 Şubat inşallah belki daha erkenden olabilir dedi böbrek büyümesi sınırı çok geçmiş günü dolmadan gelecek üzülsem mi yoksa kavuşacağım için sevinsemmi bilemedim ama bu hamilelik çok yordu benı

Su mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne

Eklentiler

• 88C73155-184B-43A3-A456-19260893A386.jpeg
    137,5 KB · Görüntüleme: 87
Rabbim şifalar versin inşallah amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…