- 30 Haziran 2013
- 21.826
- 1
- 17.811
- 498
baklagiller sekeri çok çıkartıyor nohut mercimek fasulye yemiyorumçok zor imtihanlardan geçiyorsun ama çok güçlüsün imreniyorum sana. nohutlu salata falan denedin mi canım. diyet yaparken yazmıstı dıyetısyen hem doyurucu hem de ınsan düz salata yemekten de bıkıyor.
senin diyet baya sıkı canım . az kaldı ama inşALLAH.baklagiller sekeri çok çıkartıyor nohut mercimek fasulye yemiyorum
Aslında seker hastalarına vermezler baklagiller hastane diyet yemekleri de hiç yoktur benim ek süt ürünleri çıkması zorladi ama az kaldı zaten doğumdan sonra şeker de kalmayacak gitsin yerin dibinesenin diyet baya sıkı canım . az kaldı ama inşALLAH.
Kurtulacaksın canım az daha sık dişini çok az kaldı çörek otunu peynir veya salatana dahil et kan şekerine çok iyi geliyorAslında seker hastalarına vermezler baklagiller hastane diyet yemekleri de hiç yoktur benim ek süt ürünleri çıkması zorladi ama az kaldı zaten doğumdan sonra şeker de kalmayacak gitsin yerin dibine
Endişe etmeyin suyunuz yeterli olduğu ve kordonda kan akışı olduğu müddetçe sorun değil. Benimki de dolanmıştı. Sonraki kontrolden baktık ki çıkarmış kordonu boynundan. Su içinde yüzüyorlar öyle düşünün ve kordon sağlam bir şey. Kolay kolay sıkışmaz. Bebek zaten ağzından burnundan nefes almıyor biliyorsunuz. Önemli olan ona olsijen taşıyan kordon.Doktor ultrasonda gördü. Ben endişelendim tabii ama doktor sık gördüğümüz bir durum endişelenme, 2-3 kere dolanması durumunda müdahale gerekebilir, sen bebeğin hareketlerine dikkat et dedi. 2 haftada bire düştü muayenelerimiz, o yüzden biraz rahat hissediyorum kontrol ediyor doktor diye
Ben yurtdışındayım. Beni de NST'ye bağlamıyorlar. Hatta ultrason bile yeni yeni yoğunlaştı. Daha evvel mezurayla ölçüyordu ve kulağıyla bir alet dayayıp kalp atışı dinliyordu.Ay evet yaziyodum yazamadan kaybolmuşum kalmış öyle. Belki doktorun bildiği bir şey vardır deneyim sonuçta bilemeyiz dicektim
Benim randevum 24 ocak o zamana kadar dogurmazsam nst işini sorayım neye göre nasıl gitmem lazım diye
Gözün aydın canimküçük adam çok güçlü sana kavuşmak için her şeyi yapıyor en kısa sürede sağlıkla eve de dönmeniz nasip olur inşallah
Kiz bir sürü kocaeli var bu chatte ne güzel yaaaa djdnkdndkd gurbette gibiyim hoşuma gitti bizim oralardan birileri olması jsjdjdjdjdjd
corekotunu ogutup yemek gerekiyormuş aktaran alayım bana kabak çekirdeği aşırı iyi geliyorKurtulacaksın canım az daha sık dişini çok az kaldı çörek otunu peynir veya salatana dahil et kan şekerine çok iyi geliyor
Doktora sormuştum çıkarır mı diye de yok çıkmaz bu saatten sonra demişti. Belki daha ileri haftadır şimdi benimki diye öyle düşünmüştür. Yarın kontrolümüz var bakalım ne durumdaEndişe etmeyin suyunuz yeterli olduğu ve kordonda kan akışı olduğu müddetçe sorun değil. Benimki de dolanmıştı. Sonraki kontrolden baktık ki çıkarmış kordonu boynundan. Su içinde yüzüyorlar öyle düşünün ve kordon sağlam bir şey. Kolay kolay sıkışmaz. Bebek zaten ağzından burnundan nefes almıyor biliyorsunuz. Önemli olan ona olsijen taşıyan kordon.
canim ben aralıklı oruc diyeti yapmistim onda vardi baklagilli tarifler . cesit fikri okur diye dedim sana ama sekeri yuksektecegini bilmiyodum . hamileliğin basinda hemoglobin a1c bir tık yüksekti onda da diyet verdiler ama cok bir kısıt yoktu bende .Aslında seker hastalarına vermezler baklagiller hastane diyet yemekleri de hiç yoktur benim ek süt ürünleri çıkması zorladi ama az kaldı zaten doğumdan sonra şeker de kalmayacak gitsin yerin dibine
Bende senin gibi doğal çözümlerle iyileşmeye çalıştım. Gece ateşim 39 a vurunca doktora gittim. Antibiyotik başladılar. Doktora gitmek istemedim bana parol verecekler ben çorba ıhlamur portakal suyu içerek iyi olacağıma inandım. Ama daha kötü oldum. Sizde doktora gidin belki benim gibi crp çok yüksektir. Çok geçmiş olsun. Dördüncü gündeyim hala hastayım. Kolum omuzlarım tutmuyor. Biraz daha iyiyim ama vücudum ağrıyor.Kızlar ben gripten ölüyorum. Öksürük de var. Tüm vücudum ağrıdan kırılıyor. Ben kendimi nasıl toparlarım bildiğiniz doğal tarifler var mı?
Ya boğazımdan bildiğin ıslık sesi geliyor uyuyamıyorum sinir oldum
Ben de yaptım o diyee 27 kilo verdim yiyordum mercimek ekmekleri nohut ekmekleri şeker sıkıntım yoktu ama rüzgarda çıktı çok kısa sürede tekrar hamile kalınca direk başladı 6. haftada filan yeniden insülin başlandı bana. yine mercimek ekmeği filan yaptim çok fena yükseltiyor.canim ben aralıklı oruc diyeti yapmistim onda vardi baklagilli tarifler . cesit fikri okur diye dedim sana ama sekeri yuksektecegini bilmiyodum . hamileliğin basinda hemoglobin a1c bir tık yüksekti onda da diyet verdiler ama cok bir kısıt yoktu bende .
Allah yardımcınız olsun umarım bir avazda halledersiniz her şeyiKızlar 36. Haftadayim. Doğum için yatırdılar beni. Kontrole gelmiştim. Dualarınızı bekliyorum.
sağlıkla gelsin canım haftasi çok güzel maşallahKızlar 36. Haftadayim. Doğum için yatırdılar beni. Kontrole gelmiştim. Dualarınızı bekliyorum.
Uyuduğunuz odada buhar makinası çalıstırın rahatlatıyor soğuk buhar çok geçmiş olsun bırde bana bal ceviz tereyağ karışımı çok iyi geliyorKızlar ben gripten ölüyorum. Öksürük de var. Tüm vücudum ağrıdan kırılıyor. Ben kendimi nasıl toparlarım bildiğiniz doğal tarifler var mı?
Ya boğazımdan bildiğin ıslık sesi geliyor uyuyamıyorum sinir oldum
benim 35+1 de 2600 du cılız da demediler boyu kaç ki benim oğlumun boyu 48 cmdi o olcumde bana da az geldi aslında ama dr cılız filan demediKizlar cumartesi gunu ilk Nst'me girdim. 34+4 bebegimin kilosu 2700 gr. Ben 4,5 kilo almisim toplamda. Doktor bebegin boyu uzun oldugu icin kilosu yuksek, gobek cevresi 34 hafta ile uyumu sinirda dedi. Ciliz bir bebek dedi. Yumurta, yogurt, kuruyemis falan yiyemiyorum. Icim hicbirsey almiyor, yemekte 2 kasik alip birakiyorum. Esimde bu durumu sikayet edince doktor bence ciddiye alayim diye biraz gozumu korkuttu. Bazi tetkikler istedi. Bilemiyorum, moralim bozuldu cok. 2 gundur midem almasada zorla yiyiyorum. Cuma tekrar kontrol var. Siz neler tuketiyorsunuz baska? Bebegim ciliz mi gercekten sizde 34.haftada kac gr. Olmustu.
Kilosu çok iyi ama boyu kaçmış ki zayıf dedi size. Benim 33+3te kilo 2260 boy 46 cm gayet iyi haftasiyla uyumlu demişti doktorumKizlar cumartesi gunu ilk Nst'me girdim. 34+4 bebegimin kilosu 2700 gr. Ben 4,5 kilo almisim toplamda. Doktor bebegin boyu uzun oldugu icin kilosu yuksek, gobek cevresi 34 hafta ile uyumu sinirda dedi. Ciliz bir bebek dedi. Yumurta, yogurt, kuruyemis falan yiyemiyorum. Icim hicbirsey almiyor, yemekte 2 kasik alip birakiyorum. Esimde bu durumu sikayet edince doktor bence ciddiye alayim diye biraz gozumu korkuttu. Bazi tetkikler istedi. Bilemiyorum, moralim bozuldu cok. 2 gundur midem almasada zorla yiyiyorum. Cuma tekrar kontrol var. Siz neler tuketiyorsunuz baska? Bebegim ciliz mi gercekten sizde 34.haftada kac gr. Olmustu.
Rabbim kolaylıkla sağlıkla kavuştursun siziKızlar 36. Haftadayim. Doğum için yatırdılar beni. Kontrole gelmiştim. Dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?