• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar bişi sorucam ben iki aydır ovulasyon testi ile deniyorum sanırım bu ayda olmadı gün aşırı ilişki yaşamamiza rağmen sizce napiyım yine mi ovülasyon testi ile deniyim bu ay yoksa doktor ile mi ilerliyim 6 aydır olmuyo normal mi çok düşünüyorum strese giriyorum vardır Rabbimin bı bildiği ama düşünmemek elde değil 🤦🥹

Kızlar bişi sorucam ben iki aydır ovulasyon testi ile deniyorum sanırım bu ayda olmadı gün aşırı ilişki yaşamamiza rağmen sizce napiyım yine mi ovülasyon testi ile deniyim bu ay yoksa doktor ile mi ilerliyim 6 aydır olmuyo normal mi çok düşünüyorum strese giriyorum vardır Rabbimin bı bildiği ama düşünmemek elde değil 🤦🥹
Canım bende takip ediyordum ve gün aşırı yapıyordum ama bu ay farklı oldu neredeyse hergün yapmaya çalıştım
Artı olanları değerlendirdiğim günler

Eklentiler

• IMG_3023.png
    IMG_3023.png
    146,4 KB · Görüntüleme: 53
Canım bende takip ediyordum ve gün aşırı yapıyordum ama bu ay farklı oldu neredeyse hergün yapmaya çalıştım
Artı olanları değerlendirdiğim günler
Bende bu yumurtlama haftasınu çatlamadan bir gün sonrasına kadar değerlendirdim inşallah bende sizin ki gibi bir sonuç alırım

Sen kan vermişmiydin canım
Kızlar bu benım dunkı testım dun odamda sarı ışıktan dolayı pek dıkkat edemedım ama bugun baktım acaba orda bı silik cizgi mı var yoksa bana mı oyle gelıyor gören var mı

Eklentiler

• IMG_6817.jpeg
    IMG_6817.jpeg
    90,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_6816.jpeg
    IMG_6816.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_6815.jpeg
    IMG_6815.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6811.jpeg
    IMG_6811.jpeg
    123,1 KB · Görüntüleme: 50
Kızlaar bata 5 gün var. Bugün lavaboda peçeteye gelen krem-kahve akıntım oldu. İnşallah yerleşme kanamasıdır 🥹🥹 çekilme kanaması da olabilir tabi de inşallah dualarımızla ben de pozitifi görürüm 🫠🫠

Ben kendım kullandım soyledım kullanabılırsın sıkıntı yok ama hamıle kalınca gelırsın o zaman duruma gore hap mı kam sulandırıcı ıgne mı soylerız demıstı.2 sene once tabi.Ama bu aşılamayı yapan doktorum tüp bebek doktoru ve de hastanenın sorumlusu.İyi bir

Yok zaten amh düşük dedi Ama benim bütün dosyama kadar en detayına kadar baktı yumartılık testlerımı hepsınıde ayrı yaptı sadece amh düşük cıktı. Ama muane ederek de takip yapınca testin evet düşük ama gayette güzel yumurtaların var dedı saydı hepsini.eşımdede hıc bır sıkıntı yok.5 kerede ayrı gebe kaldım.Ama şu 1 bucuk senedır hıc kalamadım. Cocugumun olmasını da göz önünde bulundurdu galıba.direk tüp bebek demedi.femara ile aşılama demedı olmazsa bıdakı ay ıgne ıle aşılama oda olmazsa en son tüp bebek dedı.
Tabiki sen bilirsin ben tedbir alman icin soylemistim.

Merhaba herkese,
Cok sefer gruplara katılmıştım ancak bir türlü gebelik olmayınca bi süre ara verdim, tesadüfen bu grubu görünce son bir kez daha katılmak istedim,
Ocak ayından umutlu degilim adet tarihim gelmek üzere ama subat ya da mart umarım ugurlu gelir🥹
Sat- 29 aralık
Bat- 21 ocak (dönemsel oldugunu düsündügüm kısalmalar mevcut, bat öncesi gelirse sasırmam😅)
Allah isteyen herkese afiyetle bebiş nasip etsin, gruptaki herkese müjdeleri paylaşmak nasip olsun insallah🌸🌸

Lucky_16 Lucky_16

18 Ocak bat gözüküyor. Efekt falan yapamadım zaten negatif. Erken mi yaptım sizce yoksa umut var mı ? 😔

Eklentiler

• 1000140031.jpg
    1000140031.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 35
Yok canım bılıyorum düsünüp soyledıgını tesekkur ederım.Bende su an ugrasıyorum bakalım nasıp artık. Bu arada bı testıme bakarmısın canım ya
İnşallah hepimiz icin güzel haberler alacagimiz günler çok yakındır 🙏
Canim testinde cizgi görünüyor evet ama bilemedim uzun saatler geçmiş üzerinden en dogru yorumu yapmak icin yarin veya öbür gün sabah test yapmalisin 🙏

Bu ay başlamadan elendim oluşan kist adetle gitmediği için doğum kontrol hapına başlamış bulunuyorum bugün itibari ile 🥲 babylovee babylovee doktorum bu tabloyu da görünce klomenden vazgeçip fameraya karar kıldı çok şükür 😁

Benim doktorum bir yıla kadar normal demişti ve tabiki yaş faktörü önemli bir doktorla görüşün isterseniz pcos var mı sizde

Canim testinde cizgi görünüyor evet ama bilemedim uzun saatler geçmiş üzerinden en dogru yorumu yapmak icin yarin veya öbür gün sabah test yapmalisin 🙏
İnsAllah canım.ben dün boyle detaylı bakmadım ıkıncıyı net gormeyınce yok dedım.burdakı arkadaslar test atınca supheye düstüm bı bakım dedım .normal de olmazsa o o ıncecık cızgıde mı olmuyor gostermıyor

Ikı gun sonra zaten kan testi vermem gerekıyor

Bu ay başlamadan elendim oluşan kist adetle gitmediği için doğum kontrol hapına başlamış bulunuyorum bugün itibari ile 🥲 babylovee babylovee doktorum bu tabloyu da görünce klomenden vazgeçip fameraya karar kıldı çok şükür 😁
Ay iyi canım ya en azindan klomenle vakit harcamazsin böylece daha iyi olmus o .
Senin yumurtanın catlamiyor olma ihtimali var canim. Pcos herkeste farkli semptom gösteriyor kiminde de hic gostermiyor. Bence senin catlatma ignesi ile pozitifi yakalaman veya aşılama ile yakalaman daha kolay olabilir 😊
Eşin göründü mü doktora sonucu için

İnsAllah canım.ben dün boyle detaylı bakmadım ıkıncıyı net gormeyınce yok dedım.burdakı arkadaslar test atınca supheye düstüm bı bakım dedım .normal de olmazsa o o ıncecık cızgıde mı olmuyor gostermıyor
teste bağlı canim o çizgiler. Bazi markalar negatifken bile net ikinci cizgi çıkarıyor mesela. Geçen ay grupta cok fazla yalanci pozitifler vardi. Ihtimal var tabiki ama pozitif olabilir 😊 net bisey diyemiyor insan iste sonra umutlanip üzülmeni de istemem
Ikı gun sonra zaten kan testi vermem gerekıyor
En net sonuc orada belli olacak azicik daha dayan 🙏

Back