• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben kullanıyorum fena değil ama takvimim ile birlikte kullanıyorum. Ağustostaki gebeliğim takvimim uygulamasına göre tutmuştu
Ben de ikisini de kullanıyorum, yumurtlama günlerinde ikisi arasında hep 2 gün oluyor bu ay yumurtlama takibi yaptım test ile beraber ikisi de tutturamadı dediklerinden 3 gün sonra oldu

1736775148701.png
,

kızlar şu kalplerde ilişki

Ay iyi canım ya en azindan klomenle vakit harcamazsin böylece daha iyi olmus o .
Senin yumurtanın catlamiyor olma ihtimali var canim. Pcos herkeste farkli semptom gösteriyor kiminde de hic gostermiyor. Bence senin catlatma ignesi ile pozitifi yakalaman veya aşılama ile yakalaman daha kolay olabilir 😊
Eşin göründü mü doktora sonucu için
Bilemiyorum ilk defa başıma geldi ya da hiç denk gelmedi muayenelerim esnasında böyle bişey eşim ekstra gitmedi şuanlık takviyeleri kullanıyoruz birlikte bir de yeme düzenine dikkat ediyoruz artık 3 ay deneyeceğiz ilaçla birlikte bakalım başlamak için süreç uzadı da uzadı yani demek ki hayırlısı böyleymiş diyorum herşey olucağına varır 🥲

teste bağlı canim o çizgiler. Bazi markalar negatifken bile net ikinci cizgi çıkarıyor mesela. Geçen ay grupta cok fazla yalanci pozitifler vardi. Ihtimal var tabiki ama pozitif olabilir 😊 net bisey diyemiyor insan iste sonra umutlanip üzülmeni de istemem

En net sonuc orada belli olacak azicik daha dayan

teste bağlı canim o çizgiler. Bazi markalar negatifken bile net ikinci cizgi çıkarıyor mesela. Geçen ay grupta cok fazla yalanci pozitifler vardi. Ihtimal var tabiki ama pozitif olabilir 😊 net bisey diyemiyor insan iste sonra umutlanip üzülmeni de istemem

En net sonuc orada belli olacak azicik daha dayan

En net sonuc orada belli olacak azicik daha dayan 🙏
Sabretcez artık canım sende durumlar nasıl

Bilemiyorum ilk defa başıma geldi ya da hiç denk gelmedi muayenelerim esnasında böyle bişey eşim ekstra gitmedi şuanlık takviyeleri kullanıyoruz birlikte bir de yeme düzenine dikkat ediyoruz artık 3 ay deneyeceğiz ilaçla birlikte bakalım başlamak için süreç uzadı da uzadı yani demek ki hayırlısı böyleymiş diyorum herşey olucağına varır 🥲
Öyle tabi hersey olacagina varır ama bence esin de gitmeli üroloji yorumu önemli çünkü. Mesela bazen dr farkli muayene isteyebiliyor ona da gec kalmamak lazim. Biz nasil yumurtalik kontrolune gidiyorsak bu da erkekler için Öyle bir konu ondan diyorum canim.
Gercekten bu sürecin icine girmeden insan hiiic anlamiyor bu kadar meşakkatli oldugunu. Ama icine girince.. ilk aydan hamile kalinir saniyor insan basta ama sonra bi bakiyosun ki ohooo nerdee. Bir suru testler muayeneler falan filan. Korunmayi nirakir birakmaz gebe kalanlara hayretle bakiyorum gercekten ne kadr sanslilar bilmiyorlar bile...

Kız valla Allah razı olsun senden de hepinizden de kadın doğum doktoru gibi bilgilendiriyosunuz bizi iyi ki varsınız canlarım ❤️🫶🥹🥰 🫶
Canım benim hemizden Allah razı olsun bende yaşadım bütün yaşadıklarınizi bu konuda çok hassasım elimden geldiğince de herkese yardımcı olmak isterim🥰

En net sonuc orada belli olacak azicik daha dayan 🙏
Canım bı de bısey sorcam benım son adet tarihim 7 Aralıktı yumurtalama takıbı yapıldı ya yumurtam bıraz gec gelıstı 29 nda ovıtrella vuruldum 31 aralıkda aşılama oldum. Ama benım bu ay kı adet tarihimde 7 ocaktı. 31 gunde bır oluyom cunku.ben sımdı adetım gecıktı olarak mı saycam.yoksa aşılama 31 nde oldı dıye ona gore mı hesaplıycam

Sabretcez artık canım sende durumlar nasıl
Canim benimde durumlar karışık malesef. Kürtaj oldum kasimda. Ondan beri aralikli kanamalar yasadim hep. 2 ayda 15 20 gun anca kanamasiz gecmistir.
Simdi de regl oluyorum bugun 3.gun dün aksamdan beri miktari yogunlasti normalde azalmasi gerekirken. Iste bitsin insallah diye bekliyorum su kanama. O kadar uzun süredir kanama ile karsi karsiyayim ki.. epey yipratti beni bu durum.

Canım bı de bısey sorcam benım son adet tarihim 7 Aralıktı yumurtalama takıbı yapıldı ya yumurtam bıraz gec gelıstı 29 nda ovıtrella vuruldum 31 aralıkda aşılama oldum. Ama benım bu ay kı adet tarihimde 7 ocaktı. 31 gunde bır oluyom cunku.ben sımdı adetım gecıktı olarak mı saycam.yoksa aşılama 31 nde oldı dıye ona gore mı hesaplıycam
31 güne göre hesapliycaksin cnm şuanda 14gundesin yarında regl olmazsan test yap cnm

Asilama gününün üzerine 14 gün ekle yani 14 ocak senin regl tarihin olur. Ama 15 16sina da kayabilir çünkü ilac falan kullaninca degisebiliyor döngü biraz. 7 ocagi unut canim bu ay kacinda adet olursan yeni adet donemi günün o olacak. Aşılamadan 12 14 gun sonra kanda çıkar gebelik

Canim benimde durumlar karışık malesef. Kürtaj oldum kasimda. Ondan beri aralikli kanamalar yasadim hep. 2 ayda 15 20 gun anca kanamasiz gecmistir.
Simdi de regl oluyorum bugun 3.gun dün aksamdan beri miktari yogunlasti normalde azalmasi gerekirken. Iste bitsin insallah diye bekliyorum su kanama. O kadar uzun süredir kanama ile karsi karsiyayim ki.. epey yipratti beni bu durum.
Allah yardımcın olsun canım 40 gune kadar tam temızlenırsın.benımde ılk kurtajım 2 bucuk aylıktı kalp atısı durmustu.sonra 6 ay korundum ve bıdahakı ayı ogluma hamıle kalmıstım

Asilama gününün üzerine 14 gün ekle yani 14 ocak senin regl tarihin olur. Ama 15 16sina da kayabilir çünkü ilac falan kullaninca degisebiliyor döngü biraz. 7 ocagi unut canim bu ay kacinda adet olursan yeni adet donemi günün o olacak. Aşılamadan 12 14 gun sonra kanda çıkar gebelik
Anladım catlatma ıgnesıde 29 aralıkda olmustum.31 de aşılama o zaman aşılamaya gore hesaplim

Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye Eklerim 🥰 Umarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim 🤲🌸🐣

Üye AdıSATBATOvulasyon 🥚Çatlama İğnesi 💉Sonuç
@istanbullugelinnnn29 Kasım29 Aralık
@Elo239
aralık
5
Ocak
@cicekkiz009
Aralık
9
Ocak
@Tmd20207
Aralık
11
Ocak
➕
zeyyy123 zeyyy123 15 Aralık11 Ocak28 Aralık 🥚
@Goodnews17 Aralık11
Ocak
@monica12315Aralık11
Ocak
@brcmmmm15 Aralık12
Ocak
@Mervesre4115 Aralık12
Ocak
29 Aralık 🥚
@Daydi17 Aralık13 Ocak30 Aralık 💉
@alyanil20
Aralık
14
Ocak
@nakum16
Aralık
14
Ocak
@papatyamm1313 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
P pamilyaponca 18 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
@frefly13 Aralık15 Ocak1 Ocak 🥚
@mmatmazellll6
Aralık
15
Ocak
31 Aralık 🥚
@Mevsimm3416
Aralık
15
Ocak
@asiliris13
Aralık
15
Ocak
@Evanora19
aralık
15 Ocak
@nurtenggggg17
Aralık
16
Ocak
N nursell45 7
Aralık
15
Ocak
30 Aralık Aşılama 💉
@duskapani22
Aralık
16
Ocak
@bircivcivdaha20
Aralık
16
Ocak
B birciftbebekcorabi 15
Aralık
16
Ocak
@huzurlu1i20
Aralık
17
Ocak
@nilnc18 Aralık17
Ocak
@arslnnnn20
Aralık
17
Ocak
2 Ocak 💉
@kelebek-320
Aralık
18
Ocak
Lucky_16 Lucky_16 22 Aralık18
Ocak
31 Aralık🥚31 Aralık💉
@minikediko22 Aralık18
Ocak
31 Aralık 🥚
@Alin Ada21
Aralık
18
Ocak
@lokumnazli22
Aralık
20
Ocak
6 Ocak 🥚
@Puxhu18 Aralık20 Ocak
@aylemakk24 Aralık21
Ocak
@banaderlerelif26 Aralık21 Ocak
@teacherofchemistry26 Aralık22
Ocak
@Faylinn26 Aralık22 Ocak
@Eseski2623 Aralık23 Ocak9 Ocak 🥚
@uuullku24 Aralık23
Ocak
@Sillage9228
Aralık
24
Ocak
@parla121227
Aralık
24
Ocak
@Ozerrrr26 Aralık25
ocak
@sultan 212129 Aralık26
Ocak
@ifna11
Ocak
26
ocak
12 Ocak 💉
@Belina27
Aralık
26
Ocak
eva0108 eva0108 31 Aralık26
Ocak
13 Ocak 🥚
@abababba28 Aralık26 Ocak9 Ocak 🥚
@ltfye631
Ocak
26
Ocak
@caca6029 Aralık28
Ocak
@linalina1234
Ocak
29
Ocak
@minma12157
Ocak
30
Ocak
@eylulesma30 Aralık31
Ocak
@soGuk nevale27
Aralık
31
Ocak
@Sweetbird1
Ocak
31
ocak
@pinkflowers15 Ocak1 Şubat
@yesilelma133
Ocak
3 Şubat
@Sunsun93
Ocak
3
Şubat
@makaleyaz8
Ocak
3
Şubat
20
Ocak 💉
@rozatulip3
Ocak
4
Şubat
20 Ocak 🥚
freewoman1 freewoman1 9 Ocak12 Şubat
Sat 29 Aralık bat 31 Ocak 💖

InsAllah senınde düzene gırınce saglıkla hamıle kalırsın❤️🤲

Allah yardımcın olsun canım 40 gune kadar tam temızlenırsın.benımde ılk kurtajım 2 bucuk aylıktı kalp atısı durmustu.sonra 6 ay korundum ve bıdahakı ayı ogluma hamıle kalmıstım
Amin canim amin Allah razı olsun..
Insallah toparlanirim bir an evvel de bende saglikla yeniden hamile kalirım yavrumuzu kucagimiza aliriz..
Zor bir süreç ne yazık ki..
Bana da 3 ay korun diyen de oldu 6 korun diyen de oldu son gittigim dr da kanaman bitince korunma dedi. Hepsi baska birsey diyor. Ben korunmayi düşünmüyorum ama.

Ben de ikisini de kullanıyorum, yumurtlama günlerinde ikisi arasında hep 2 gün oluyor bu ay yumurtlama takibi yaptım test ile beraber ikisi de tutturamadı dediklerinden 3 gün sonra oldu
İşte ovülasyon kullanmıyorum ben. Hamile kaldığım ay takvimim 12si flo 11i çatlama gösteriyordu biz 12sinde birlikte olmuşuz ve o ay tutmuştu. Takvimim daha çok tutuyor sanki ben de. Ama insan vücudu tabi robot değiliz sonuçta

Back