• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Amin canim amin Allah razı olsun..
Insallah toparlanirim bir an evvel de bende saglikla yeniden hamile kalirım yavrumuzu kucagimiza aliriz..
Zor bir süreç ne yazık ki..
Bana da 3 ay korun diyen de oldu 6 korun diyen de oldu son gittigim dr da kanaman bitince korunma dedi. Hepsi baska birsey diyor. Ben korunmayi düşünmüyorum ama.
Hemen hamıle kalanda var sende saglıkla ınşAllah hemen kalırsın canım

Merhaba arkadaşlar, bat 19 ocak benim dünden beri aşırı bir meme hassasiyeti başladı. Laboquick test ile yumurtlama takibi yaptım ama sadece 1 kez silik bir çizgi elde ettim. birkaç gündür aşırı yorgunluk da hissediyorum ama bu kadar fark edebilir mi bilemedim. sol yumurtalıkta da batma gibi ağrılar var ama emin olamadım. 6 gün var predictor early alsam mı diye düşündüm ama çıkar mı sizce?

Hemen hamıle kalanda var sende saglıkla ınşAllah hemen kalırsın canım
Insallah canim inşallah.. gercekten bir an evvel su reglim bitsin bende denemye baslayayim da bende belki o sansli gruptan olurum diye dua ediyorum🙏
Kanama bitmedikce degerlendirme vs yapilmiyor malum. Psikolojik olarak zorlandigim bir yana kaybimdan dolayi, birde sürekli kanama görmek de beni cok sarsıyor.
Allahim kolaylıkla nasip etsin hamile kalmayi da dogurup buyutmeyi de sağlıkla 🙏
Hepimiz ayni seyi istiyoruz inşallah cok beklemeden hemen aliriz mujdeli haberlerimizi 🥰

Kızlar selam regle 2 gün var sizce hamile olabilir miyim ? Biraz mide bulantım var bir de normalde hiç olmaz gaz problemi yaşıyorum göğüslerimde normalden daha fazla hassas

Eklentiler

• IMG_9078.jpeg
    IMG_9078.jpeg
    138 KB · Görüntüleme: 38
Adetime dört gün kala beta 7.15 çıktı nasıl mutluyum anlatamam dua edin kızlar iki gün sonra iki katına çıksın🌸 burdan konuştuğum aynı tarihlerimiz olan kişiler vardı bilgi vermek istedim🩷 sizce dört gün kala normal mi dğer
Ay çok sevindim canım hayırlı olsun 🥰🙏 banada dua et aynı gün pik gördük seninle muhtemelen aynı gunde çatlama olmustur bende regl olmadım halen seninde pikten sonra tam 15. Gün olmuş oldu bugün degilmi

Kızlar selam regle 2 gün var sizce hamile olabilir miyim ? Biraz mide bulantım var bir de normalde hiç olmaz gaz problemi yaşıyorum göğüslerimde normalden daha fazla hassas
ben çizgi gördüm, belirtiler var gibi
kan verin bence

Ay çok sevindim canım hayırlı olsun 🥰🙏 banada dua et aynı gün pik gördük seninle muhtemelen aynı gunde çatlama olmustur bende regl olmadım halen seninde pikten sonra tam 15. Gün olmuş oldu bugün degilmi
Evet tatlııım tabiki ederim hepimize nasip etsin Allah inşallahhhh benim döngüm 30-31 gün bi arkadaş çatlaman ertesi gün olmamıştır dedi bir kaç gün sonra olmuştur dedi ama ortalama aynı zamanlarda oldu bence sizde bir test verin sonucu merakla beklliyorum inşşallahh güzel haberlerle aminnn🥰🩷♥️

Evet tatlııım tabiki ederim hepimize nasip etsin Allah inşallahhhh benim döngüm 30-31 gün bi arkadaş çatlaman ertesi gün olmamıştır dedi bir kaç gün sonra olmuştur dedi ama ortalama aynı zamanlarda oldu bence sizde bir test verin sonucu merakla beklliyorum inşşallahh güzel haberlerle aminnn🥰🩷♥️
İnşallah canım benim çok sevindim beraber kan verince nasıl üzülmüştük sağlıkla alırsın inşallah kucağına 🙏🥰 inşallah benimde genelde dongum 27-28 çok nadiren 30 günü buluyor son adet 14 aralikti onu bekliyorum sabah ilk idrarla test yaparım olmazsam ona gorede kan veririm çatlama benim 31 Aralık'ta bakıldığında olmuştu 29 u pikti gece muhtemelen 30 u çatladı diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun adet olacak gibi kasik ağrın vs olmusmuydu

Kizlar söyle bisey oldu 25 günde bir adet olurum normalde ama dalgalanmalar yaşanır mevsimsel 27ye kadar uzar geçen ay 27 oldu bu ay da öyle bekledim yani 16 ocakta regl olmam lazımdı ama bugün kahverengi bir akinti geldi sanırım regl oluyorum yerleşme kanaması mi nerden anlarım çünkü oruçluyum yerleşme ise bozmayacagim ve dün test yaptım negatif çıkmıştı bilgisi olan var mı ACIL
3gün once Erken olmuş olabilirsin kuzum
Negatif cikmazdi olsaydi silikte olsa cikardi.

Back