- 3 Ağustos 2024
- 266
- 374
- 18
- 34
İhlamur iyi geliyor boğaza günde 2 fincanı geçme ama. Bide tane sumak varsa 1 fincan da onu deneyebilirsin. Faranjit için iyi geliyormuş. Zencefil limon bal karıştır tüket. Allahım şifa versinAy sabahtandır bır dakka uyumadım. Boğaz! Kulak, kemik agrısından valla. Kızlar bogazımı nasıl yumusatırım. Her nefes aldıgımda sanki iğne batırıyorlar
Benimki ikiz değil ama bende saat başı kalkıyorum eskiden 2saatte kalkıyordum şimdi saat başı kalkıyorum. Geceleride şu içesim geliyor dilim damağım kuruyor mecbur içiyorum boğazım bile kuruyor. Bu seferde bir yudum su çiş olarak sürekli kaldırıyor beniKesinlikle gece uykuları haram oldu bir yudum bile su içsem tuvalete kalkıyorum saate bakıyorum 2 saatte 1 kalkmış oluyorum fazla oyalansam uykum kaçıyor sırt agrilari desen ayrı dönememek hareket edememek zor yani Allah’ım güç kuvvet versin hepimize ikiz olunca normallere bakınca karnım daha büyük oluyor tabii ki
Ay kesinlikle özellikle gün içinde su içmeye çalışıyorum ki gece susamayaayım ama gece öyle bir şey oluyor ki iyice içim yanıyor temkinli temkinli içiyorumBenimki ikiz değil ama bende saat başı kalkıyorum eskiden 2saatte kalkıyordum şimdi saat başı kalkıyorum. Geceleride şu içesim geliyor dilim damağım kuruyor mecbur içiyorum boğazım bile kuruyor. Bu seferde bir yudum su çiş olarak sürekli kaldırıyor benikısır bir döngü gibi. Kaliteli uyku kalmadı.
Keisnlikle öyle amin biz çekeriz yeter ki herşey yolunda olsunAy kesinlikle özellikle gün içinde su içmeye çalışıyorum ki gece susamayaayım ama gece öyle bir şey oluyor ki iyice içim yanıyor temkinli temkinli içiyorumneyse Rabbimin gücüne gitmesin yine şikayet gibi olmasın erken doğmasın bebişlerim razıyım ne diyim
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorumKeisnlikle öyle amin biz çekeriz yeter ki herşey yolunda olsunzaten hazırlıyor Rabbim demek ki bizi uykusuz gecelere
Sıkma canını toparlarsin inşallahBenim crp 34 cikti gece acilde antibiyotik verdiler. Ama daha başlamadım korkuyorum kadın doğum doktorum da başlayabilirsin dedi.
Hamileliğin en başından beri bir rutin vardı. Çok dikkat ediyordum kendime üç gündür düzenim bozuldu. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Çok da büyük bir korku var icimde.
Enfeksiyon varsa mutlaka dinle doktorunu kullan antibiyotik bence. Allah korusun.Benim crp 34 cikti gece acilde antibiyotik verdiler. Ama daha başlamadım korkuyorum kadın doğum doktorum da başlayabilirsin dedi.
Hamileliğin en başından beri bir rutin vardı. Çok dikkat ediyordum kendime üç gündür düzenim bozuldu. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Çok da büyük bir korku var icimde.
Başladım ilaca. Uyuyorum uyanıyorum kabus görüyorum. Hastanede nstye yoğun bakım oradan çıkiliyordu. Yanımdan ölü biri geçti. Kabuslarimda onu görüyorum. Ateşim hala yüksek. Bugün iyi olurum inşallahEnfeksiyon varsa mutlaka dinle doktorunu kullan antibiyotik bence. Allah korusun.geçmiş olsun.
Canım hiç korkma kullan antibiyotiği lütfenBenim crp 34 cikti gece acilde antibiyotik verdiler. Ama daha başlamadım korkuyorum kadın doğum doktorum da başlayabilirsin dedi.
Biz erkenden hazırlanıyoruz bakalım sonumuz hayrolaKesinlikle ben de öyle düşünüyorumzaten buralarda öyle de okumuştum böylelikle doğum sonrasına hazırlanıyoruz diye
Yapar ama böyle bi baş dönmesi falan değil daha hassas olur kızarıklık olur kasıntı olur ama o kadar yani siz bi doktora görünün her ihtimale karsıBen de öyle düşündüm ama yatarken dönmüyor,sanki gözlerimde problem oluştu gibi gözlerimden nesneler dönüyordu resmengebelik gözlerede bişeyler yapar mı ki acaba
canım valla hepinizi sevmiştim ondan yazayım dedimHadi söyle en çok kimi sevdin aramızda
Hayırlı olsun canımmm allah sağlıkla tamamına erdirsin. Dualarımız seninleKızlar bu çarşamba sabah 8’de doğuma gireceğim çok heyecanlıyımOcak bebesi olcak ama burdan devam ederim diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım, ben de gün içerisinde ne düşünsem ne etsem rüyamda onla uğraşıyorum ondan olmuştur. İlaçlarını al bol sıvı tüket alnına, koltuk altına sirkeli su koy en hızlı şekilde düzelirsin inşallahBaşladım ilaca. Uyuyorum uyanıyorum kabus görüyorum. Hastanede nstye yoğun bakım oradan çıkiliyordu. Yanımdan ölü biri geçti. Kabuslarimda onu görüyorum. Ateşim hala yüksek. Bugün iyi olurum inşallah
şaka tabi ben de bir iki kişi dışında herkesi seviyorum.canım valla hepinizi sevmiştim ondan yazayım dedim
Hayırlı olsun canımmm allah sağlıkla tamamına erdirsin. Dualarımız seninle
Çok geçmiş olsun canım, ben de gün içerisinde ne düşünsem ne etsem rüyamda onla uğraşıyorum ondan olmuştur. İlaçlarını al bol sıvı tüket alnına, koltuk altına sirkeli su koy en hızlı şekilde düzelirsin inşallah
Agumentin verdi içmeye başladım. Enfeksiyon zarar vermiş midir nasıl anlar doktor.Canım hiç korkma kullan antibiyotiği lütfenBen iki kez kullandım bebeğe enfeksiyon daha zararlı iç ilacını ki geçsin enfeksiyonun. Hangi ilacı verdi? Bol bol sıvı tüket vitaminli beslen multivitaminlerini aksatma geçer bir kaç güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?