- 7 Ekim 2024
- 988
- 331
- 18
- 21
Bende internetten aldım canm ama dediğin gibi bebek olsa artardıBen internetten aldım belki de o yüzdendir ama kuruma yapıyor elimdekiler bebek değildir olsa artardı mmatmazellll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende internetten aldım canm ama dediğin gibi bebek olsa artardıBen internetten aldım belki de o yüzdendir ama kuruma yapıyor elimdekiler bebek değildir olsa artardı mmatmazellll
Hayırlısı olsun canım vakti varmış daha demekkiMaalesef negatif canım. D. Gunum 19ocaktı guzel hediye olacaktı oy oy bata 3
Bugün mü yaptın cnmEvanora bunlar da benim gün gün yaptıklarım
Bugün yaptığımda alttaki gibi çıktı diye attımBugün mü yaptın cnm
Kesinlikle katılıyorum ne zaman gebelik düşündüm hiç olmayan şeyler oldu bende de ama bu ay sadece karnıma dokununca agri ve kasık ağrısı var elhamdülillah bide herkes mesela ağrım var diyorum diyorlar ki bi dahaki ay hamile kalırsın vucut kendini gebeliğe hazırlıyor vs e sonraki ay yine yok demekki adet gecikmeden bisey olmuyor cidden inşallah sende de vardır Allah bizleri bu isteğimiz korelmeden anne yapsınCanım birçok doktor erken gebelik belirtisi olmadığını söylüyor mantıklı düşününce de kızım da hamilelik yaşadığımda her ay olan batmalar vardı. Meme ucu da adet gecikince başladı mesela 6 haftadan sonra hafif mide çalkalanması uyku hali falan 4 hafta bitince yani adet gecikmesi ile başladı yumurtlama sonrası progesteron hormonu yükseliyor ya yaşadığımız her şey ama her şey o hormon yüzündenmiş. Yani hamile çıkanlar da bu hormon yüzünden yaşıyor belirtileri ama gebeliğe yoruyor benim için erken gebelik belirtisi yok yani ancak meme ucu çok acıyacak da erkenden HCG artacak ya da yerleşme kanaması falan. Ayrıca senin dediğin gibi adet ağrısı onn kala başladı ara ara çok adet sancısı çektim geçen ay dedim kesin hamileyim ama olmadı Ben de umarım sen de olur.
Cok istedigimiz için sabredemiyorzDogru diyorsun valla ama Artık zaten 14une kadar yapmak istemiyorum xikarsa ondan sonra çıkar artık napalim
Burası uğurlu gelir sanada inşallah nezmandir deniyorsunuz bende 2 çocuk denemsindeyim bu ay 3.deneme geçen ayı çok saymıyorum gerçi 1 defa ilişki olmustusıra sıra topiklere katılarak yıl halkasını tamamlıycam sanrım:)
sat: 27.12 bat:31.01
2. cocuk için ugrasıyorum :)
Kesinlikleee eşime de haftasonu güzel bir yere gidince haberini veririm diye bu günlerde özellikle yapmak istedim hdhxhxhxCok istedigimiz için sabredemiyorz
Kuzum çizgiler var kuruma değilse pozitif bence bunlarEvanora bunlar da benim gün gün yaptıklarım
Ne zmandr deniyorsun canim ilk bebişmi olcakKesinlikleee eşime de haftasonu güzel bir yere gidince haberini veririm diye bu günlerde özellikle yapmak istedim hdhxhxhx
İlk yaptığım anda gördüm hep bu çizgileri kuruyunca kamerada gözüktü ama net çıkmadığı için inanmıyorum hiç bugün erken gebelik testi alıp bide onunla deniycem yarın bakalım nolucakKuzum çizgiler var kuruma değilse pozitif bence bunlar
Bence de her test aynı koyulukta olmayabilir ama kimyasal bisey de olabilir yine de bu iyi biseyKuzum çizgiler var kuruma değilse pozitif bence bunlar
?Kizlar bi bakabilirmisz testlere cizgi tamamen yok oldu niye böyle oldu adetten hemen sonra mi yumurtladim acaba yoksa gecmi yumurtlycm @evanora eva0108
3 veya 4.Ayım olacak aralıkta fırsatımız olmadı yyapmaya ocak güzel bi fırsattı evet ilk bebek aslında tedirginim de ama artık yaşım masum değil gibi hissediyorum yasitlarimdan dolayı shshdjsNe zmandr deniyorsun canim ilk bebişmi olcak
Kaset testlerin algıladığı HCG 70 80 fln mış o yüzden dedmCnm inan varsa kaset erken fark etmiyor çıkıyor sen bilirisn yinede zeyyy123 de örnek canm
Aynen erken test hiç çıkartmadı kasette kıpkırmızıydıCnm inan varsa kaset erken fark etmiyor çıkıyor sen bilirisn yinede zeyyy123 de örnek canm
Kisa sure olmuş aslinda yumrtlama gunlerini degerlndrrsenz olur inşallah yas kac ki kuzum senin3 veya 4.Ayım olacak aralıkta fırsatımız olmadı yyapmaya ocak güzel bi fırsattı evet ilk bebek aslında tedirginim de ama artık yaşım masum değil gibi hissediyorum yasitlarimdan dolayı shshdjs