Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Agumentin verdi içmeye başladım. Enfeksiyon zarar vermiş midir nasıl anlar doktor.
Bende kullanıyorum agumentini bebeğe zarar vermemiştir. Korkmayın kalp atışlarından anlıyorlar. Görümcemde kadın doğum uzmanı. Sordum ona bebeğe zarar verse kalp atışından anlaşılıyor. Böbrek büyümesi yapıp sancı ile erken doğumu tetikler dedi. 2 gündür ağrım yok şükür.

Doğurucan neredeyse niye koymuyor ki. Benimki 31 haftadan itibaren koyuyor. 2 defadır giriyorum bile.
Her şeyin çok iyi olduğunu söylüyor, hareket durumunu da soruyor hareketlerinin düzenliği olduğunu da ben söyledim. Ki cidden hareketli bir bebek. Eğer herhangi bir değişiklik farkedersen beni ara nst'e sokarız ama şu an için gerek yok dedi her hafta çağırıyor işinin de ehli bir prof doktor önerisiyle de gittim ama bu yaklaşımı garip geldi. İnt okuduğumda böyle olan doktorlar varmış diğer sitelerde gördüm. Ama herkes haldır haldır girerken hiç girmemek benim şaşırtı.

Buraya da rapor vermeden geçemiyorum artık. Kocama günlük raporu vermiyorum kızı baleye götürüp alışveriş merkezine geldik. Aracı yıkamaya verdim. Kızı oyun alanına koydum. Pijama falan bakınacaktım ama yoruldum şimdi oturdum bir çay molası vereyim sonra bakınayım dedim. Dün rüyamda ne gördüm tam hatırlamıyorum dünyanın kahkahasını attım resmen. Salçayla ilgili birşeydi ama. Salçayla diğeri ne alaka diye nasıl gülüyorsam ev halkı uyandı bebekte sabahtan iyi performansta oda gülmeden etkilendi sanırım. Bıcır bıcır dolanıyor ilerde

Sorunlu sezaryen durumu varsa ondan mi acaba sezaryen için de olsa yine nst de kontrol edilmiyo mu bu hic fikrim yok gerçi ama vajinal de seçenekler arasındaysa nst almalari lazim gibi geldi bana da 37 ne artık çocuk doğdu doğacak haftalari yani

Sezeryan durumu olsada bağlanıyor ki. Benim de sezeryan. Şaşırdım açıkçası. Belki doktor kendinden emin.

Sezeryan durumu olsada bağlanıyor ki. Benim de sezeryan. Şaşırdım açıkçası. Belki doktor kendinden emin.
Evet iki doğum tipinde de bağlanıyor, bazı doktorlar 36 sonrası alıyorlarmış bazıları daha erken. Bana 36 itibariyle hareketlerine ekstra dikkat et azalırsa hemen beni ara dedi. O zaman nst yönlendiriceğim dedi. Kendisi genel olarak rahat bi doktor zaten de buna şaşırdım. Kendisi hem italyada hem hollandada iki klinikle de çalışıyor acaba avrupa kültürü mü bu ladin19 sizde nasıl işliyor nst süreci? Ona göre olmadı bu hafta başka bir yerde gireyim chatgpt yorumlatırım

Aslında ilk kızımda da doktor bağlamamıştı. En son ultrasyonda sorun görünce bağlamıştı. Kalp atışları zayıf diye acil sezeryan olmuştum. Demek bazıları 37den sonra yapıyor

Canım Almanya’da 30. Haftada nst başlıyor benim yüksek riskli gebelik olduğu için 28. Haftada başlandı ama normalde 30da başlanıyor. Burada planlı sezaryen çok çok nadir benimki gibi yüksek riskli gebelikler dışında. O yüzden genel işleyiş 30. Hafta sonrası nst.

O zaman ben bir kendim nst gireyim de chatgpt yorumlatayım belki cidden gerek yoktur ama şimdi aklıma takacağıma bari içim rahatlasın
Aslında ilk kızımda da doktor bağlamamıştı. En son ultrasyonda sorun görünce bağlamıştı. Kalp atışları zayıf diye acil sezeryan olmuştum. Demek bazıları 37den sonra yapıyor
Evet bunu baya duydum. 37-38'de başlatanlar ama şu an etrafımdaki burası dahil tüm gebeler girdi ben de işi bıraktığım an itibariyle kendime sarıcak bir şey aramaya başladım sanırım

oyy 38 e kadar beklemek çok zor. ben mesane pelvik baskısından neredeyse tuvaletimi tutamaz hale geldim. huzursuz bacak sendromu bende de var hamilelikte iyice şiddetlendi kaç aydır uyku muyku yok bide çalıştım bu uykusuzlukla. 38 demez inşallah yarın kontrolüm var.

kizlae merhaba. sol kaburgamın olduğu bölgede ara ara uyuşma olup geçiyor. ayağımız uyusur ya oyle bir hissiyat. başına gelen var mi? kasılma bu mu?

Kızlar ya ben 37+1 dün doktoruma gittim hala ısrarla beni nst sokmuyor mu normal mi? Lafını bile yapmadı herkes 35'den önce başlayınca bir garipsedim bu durumu
Bende 33+3te kontrole gitmiştim doktoruma sorduk nstye ne zaman giricem diye. Bana dedi ki ben zaten burda biseyine bakıyorum dedi orayı pek anlamadim bende. Onla anlaşılıyor nstden daha doğru sonuç veriyor gibisinden konuştu. Belki sizinde bakıyordur o yüzden gerek duymamıştır.

kizlae merhaba. sol kaburgamın olduğu bölgede ara ara uyuşma olup geçiyor. ayağımız uyusur ya oyle bir hissiyat. başına gelen var mi? kasılma bu mu?
Canım benim kaburgamda değil ama ellerimde uyuşma var özellikle sol elim baya iş göremez halde çaydanlık bile kaldıramıyorum sabahları doktoruma sorduğumda bebek ve ödemden olduğunu ellerdeki karpal tuneli tetiklediğini söyledi. Belki bebeğin pozisyonu sebebiyle sizin kaburganız uyuşuyo olabilir. Bana tüm uyuşmalar hamilelikte çok normal ama bir çözümü yok dedi

Hepimiz engelli olduk şükür rabbime. Bir yerimiz ağrımazsa kafayı bebek hareketleriyle bozuyoruz. Gün geçmiyor ki bir problemimiz olmasın. Doktor hareketleri azalsa gelin diyor. Gidiyoruz normal büyüdü ondan azaldı diyor. Bebek ters dönse midemiz alt üst oluyor her yerimiz uyuşuyor gene korkuyoz sağlıkla alaydık kucağımıza bir oh çekerdik. Ama hareketleri olduğu sürece korkmayalım bence şükür herkesin bebeği 2 kiloyu buldu. E doğsada en kötüsü bir iki hafta küvezde kalırlar gene kucağımıza gelirler. Bitek içim o yönden oh çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…