• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar bir şey diycem ya benim normalde yumurtlama dönemim hep uzayan akıntı olurdu bu ay olmadı ama yumurtlama oldu

Kuzum yaptim seni etiketlemistm gozden kavti galiba olmadi yine koyuluk 😳
Ay çok garip ya niye pik olmuyoruz biz hayret bişey bir arkadaşta senin testinden yapmıştı böyleydi çıkmadı ama sonra hamile kaldı cnm inşallah sanada öyle olur sen takılma teste doktordada göründü zaten yumurtalar

Malesef yaptım bugün de dayanamadım yaptım o da negatif çıktı softec marka erken gebelik testiydi güvenilir mi emin değilim ama çünkü inanmak istemiyorum 🌝
Kuzu softec çok iyi ben trendyoldan fellik gellik aradım bulamadım. Sen nerden almıştın ben 14 lü almıştım çok uyguna yine bulsam alıcam.

Lucky_16 Lucky_16 kuzu bu arada ben cuma kan verdim 1.01 çıktı :bicak:
Dün de regl oldum. Çatlama iğnesi hariç 12. Gün erken geldi anlamadım. Sat 11 Ocak Bat 5 Şubat.
14 üne spermyogram testi aldık 1.5 yık önce yaptırmıştık tekrar ettiricez. Benim de reglimin 4. Günü oluyor geç olmaz herhalde değil mi ben de o zaman gidicem doktora

Kuzu softec çok iyi ben trendyoldan fellik gellik aradım bulamadım. Sen nerden almıştın ben 14 lü almıştım çok uyguna yine bulsam alıcam.
Bi eczaneden buldum ankarada kalsın diye almistim bugün bi kullanayım dedim internetten malesef almıyorum küçük yerdeyim nolur nolmaz diye

Reglme kaç gün var onu da tam bilmiyorum normalde 15ti ama yumurtlama 3ünde oldu belki belli olur diye yapayım diyorum
3unde olduğuna eminsen sanirim üstünden 14 gün geçince gebelik oluyor muhtemelen 17sinde olursun gibi benimde 3 veya 4 ü çünkü ordan biliyorum aynıyız sanırım bu sabah yaptım ama buradaki arkadaşlar erken dedi haklı olabilirler istersen yarın sabah yap çok merak ediyorsan

3unde olduğuna eminsen sanirim üstünden 14 gün geçince gebelik oluyor muhtemelen 17sinde olursun gibi benimde 3 veya 4 ü çünkü ordan biliyorum aynıyız sanırım bu sabah yaptım ama buradaki arkadaşlar erken dedi haklı olabilirler istersen yarın sabah yap çok merak ediyorsan
Evet eğer erkense sonra yapayım en iyisi zaten moral bozuluyor ister istemez

Ay çok garip ya niye pik olmuyoruz biz hayret bişey bir arkadaşta senin testinden yapmıştı böyleydi çıkmadı ama sonra hamile kaldı cnm inşallah sanada öyle olur sen takılma teste doktordada göründü zaten yumurtalar
Evet ya o garibime gtti bu ay yumurtlayamadik bi turlu

Lucky_16 Lucky_16 kuzu bu arada ben cuma kan verdim 1.01 çıktı :bicak:
Dün de regl oldum. Çatlama iğnesi hariç 12. Gün erken geldi anlamadım. Sat 11 Ocak Bat 5 Şubat.
14 üne spermyogram testi aldık 1.5 yık önce yaptırmıştık tekrar ettiricez. Benim de reglimin 4. Günü oluyor geç olmaz herhalde değil mi ben de o zaman gidicem doktora
Ay cnm senin testindede gayet belliydi ne oldu bu testlere ya gerçekten günümüz gelmeden test yapmamak lazım ama duramıyoruz işte

Back