- 12 Ocak 2025
- 33
- 2
- 1
- 28
Bu sayfayı göremiyorum ben gebelik testi mi ?
28 yaşındayım arkadaşlarımın çocukları vs olunca artık geç hissediyorumKisa sure olmuş aslinda yumrtlama gunlerini degerlndrrsenz olur inşallah yas kac ki kuzum senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sayfayı göremiyorum ben gebelik testi mi ?
28 yaşındayım arkadaşlarımın çocukları vs olunca artık geç hissediyorumKisa sure olmuş aslinda yumrtlama gunlerini degerlndrrsenz olur inşallah yas kac ki kuzum senin
Kisa süre oldu evet aslında temmuzda korunmayı bıraksak da yumurtlama vs bilmiyordum sadece o zaman gebe kalindigini iyice araştırdım eylülde farkettjm ki tek gün hamile kaliniyormus ben istersem hemen olacak sanmistim o sebeple biraz tutuştumBu sayfayı göremiyorum ben gebelik testi mi ?
28 yaşındayım arkadaşlarımın çocukları vs olunca artık geç hissediyorum
Hayır cnm 25ml ve üstünü algılıyor al yap isyorsan erken testte içinde kalmasın cnmKaset testlerin algıladığı HCG 70 80 fln mış o yüzden dedm
Satıcıya sorduğum da öyle demişti doğrudur o zaman alırsam da belki önümüzdeki ay gerekirHayır cnm 25ml ve üstünü algılıyor al yap isyorsan erken testte içinde kalmasın cnm
Yok kiz yaşinda bişy yok tam ideal yas benim 30 benim icin gecerli gec kalma mevzusuovulasyon testlerim canimBu sayfayı göremiyorum ben gebelik testi mi ?
28 yaşındayım arkadaşlarımın çocukları vs olunca artık geç hissediyorum
Prospektuste 25 ml yazıyor benim aldıklarımin da erken gebeliklerle hemen hemen aynı hatta 10 üstü algılayan bile vardı kullandiklarimdaSatıcıya sorduğum da öyle demişti doğrudur o zaman alırsam da belki önümüzdeki ay gerekir
Yok yok hic stres yapma kendine gayet guzel bi yaş daha zamanin var evliliginin tadini çikarKisa süre oldu evet aslında temmuzda korunmayı bıraksak da yumurtlama vs bilmiyordum sadece o zaman gebe kalindigini iyice araştırdım eylülde farkettjm ki tek gün hamile kaliniyormus ben istersem hemen olacak sanmistim o sebeple biraz tutuştum
Evet bana da çıkarıyor gibi geldi ya. Yaptığım an bir şey olmuyor saatler sonra gölge gibi bir çizgi oluyorKuzum cıkarıyor ya bende görmedin mi gecen kuruma ckıyor malesef onda da
Bence yarın veya 2 güne pik olur gibi burdan öğrendiğim kadarıyla ama belirginlrsmeye başlayınca değerlendirmek gerekiyormusYok kiz yaşinda bişy yok tam ideal yas benim 30 benim icin gecerli gec kalma mevzusuovulasyon testlerim canim
Senin de mi ilk gebelik olacak bence de daha normal yaşımız ama herkes haber almaya başladı şimdi öyle olunca ister istemez bende bekledimBence yarın veya 2 güne pik olur gibi burdan öğrendiğim kadarıyla ama belirginlrsmeye başlayınca değerlendirmek gerekiyormus
İnşallah ya doktor utrasonda yumurtalarimi gormese acaba yumurtamadimmi dicem bi kac gun daha devam ediyim bakimBence yarın veya 2 güne pik olur gibi burdan öğrendiğim kadarıyla ama belirginlrsmeye başlayınca değerlendirmek gerekiyormus
Testlerin kağıtlarında yazıyor cnm algılaması albininki 25ml ve üstü mesela zaten 3 4 kala adete 25 ten fazla oluyor değerSatıcıya sorduğum da öyle demişti doğrudur o zaman alırsam da belki önümüzdeki ay gerekir
Cnm yaptınmı senİnşallah ya doktor utrasonda yumurtalarimi gormese acaba yumurtamadimmi dicem bi kac gun daha devam ediyim bakim
Bence yumurtlama günü biraz kestiriliyor belki oradan anlarsın çamaşır islatacak kadar akinti olabiliyor spermler kolay ilerlesin diye mesela yada kalın saydam beyaz akinti ele geliyor yada gözüne esin daha guzel geliyor shhsshsjİnşallah ya doktor utrasonda yumurtalarimi gormese acaba yumurtamadimmi dicem bi kac gun daha devam ediyim bakim
Anladm canm teşekkür ederimTestlerin kağıtlarında yazıyor cnm algılaması albininki 25ml ve üstü mesela zaten 3 4 kala adete 25 ten fazla oluyor değer
Anladm teşekkür ederimProspektuste 25 ml yazıyor benim aldıklarımin da erken gebeliklerle hemen hemen aynı hatta 10 üstü algılayan bile vardı kullandiklarimda
Kuzum yaptim seni etiketlemistm gozden kavti galiba olmadi yine koyulukCnm yaptınmı sen
Kız yok dün bende de çıktı yumurtlamadan bir gün sonra hamile kalmam mümkün değilse kuruma çizgisiLaboquick kuruma çizgisi çıkarmaz diye biliyorum ümit vermek istemem ama gebelik var bence
Benim bi kac gun oluyo o blirtilerBence yumurtlama günü biraz kestiriliyor belki oradan anlarsın çamaşır islatacak kadar akinti olabiliyor spermler kolay ilerlesin diye mesela yada kalın saydam beyaz akinti ele geliyor yada gözüne esin daha guzel geliyor shhsshsj
Öyleymiş canm ya ona da güvenim kalmadıKız yok dün bende de çıktı yumurtlamadan bir gün sonra hamile kalmam mümkün değilse kuruma çizgisi