Benim ateşim 38?7 den 38 e düştü. Islak havlu serdim başıma. Eşim gelecek iki saaat içinde doktora gideceğim . Böyle dayanamıyorum belki bir şey veririler
Ayy canım aynen yaa, full düzenli kullandım ve cok emindim çatlamayacagıma kreme iyi guvenmistim ama 2 gunde perişan oldum , bi de acıyor , zaman gectikce iyice çatlayacak demek ki
Sudan zehirlenmeme az kaldı. Kovam baş ucumda dk başı içiyorum. Normalde çok su tüketen biri değilim ağzım boş durmuyor resmen anca 2 litre içebiliyorum. Karnım şişti anam valla gitmiyor boşuna suyla zayıflanmıyor . 2 kilo verdim.Sudan midede yer kalmıyor ki
Sudan zehirlenmeme az kaldı. Kovam baş ucumda dk başı içiyorum. Normalde çok su tüketen biri değilim ağzım boş durmuyor resmen anca 2 litre içebiliyorum. Karnım şişti anam valla gitmiyor boşuna suyla zayıflanmıyor . 2 kilo verdim.Sudan midede yer kalmıyor ki
Benim bebis tüp bebekle oldu tedavi zamanında çok su içmek gerekiyor günde 3 -4 litre su içiyordum mecburiyetten. Şimdi alıştım sürekli istemsiz su içesim geliyor sende zamanla alışırsın su iyidir bir zarari olmaz
ben şimdi pazartesi gittiğimde 34 olacak muhtemelen kilosuna göre az çok bişey söyler. ama ağırlaştığını hissediyorum zaten ve çok zorlayıcı ilk çocuğum 3300 40 haftada doğmuştu bu baya süprizli böyle. 36 da almasını ben de tercih ederim normal doğum bekleyemicem çok ağırlaştım dayanamıyorum hiç
Ben de 36 erken olsa da 37 de alsın istiyorum artık çünkü benim de takayim kalmadı ama doktor minimum 38 i bekleyeceğiz dedi. Normalde kalabildiği kadar kalsın diyordum ama bu hafta çok kötüydü. Ben çok ağırlaşmadım ama enfeksiyon, kaburga ağrısı, mantar, huzursuz bacak sendromu, siyatik ağrıları mahvetti beni. Çok zorlanıyorum.
Benim ateşim 38?7 den 38 e düştü. Islak havlu serdim başıma. Eşim gelecek iki saaat içinde doktora gideceğim . Böyle dayanamıyorum belki bir şey veririler
Benim bebis tüp bebekle oldu tedavi zamanında çok su içmek gerekiyor günde 3 -4 litre su içiyordum mecburiyetten. Şimdi alıştım sürekli istemsiz su içesim geliyor sende zamanla alışırsın su iyidir bir zarari olmaz
O kadar suyu nasıl içiyordun valla tebrik ederim. Dk başı su içmek gerek. Sıvı tüketimini sütten meyve suyundan. Limonlu içecek falan alıyorum aslında birde şekersiz açık çay içiyorum. Su beni mahvetti resmen. Neyse ki iyi oldum sanırım. Bugün ağrım yoktu. İlaçlar etkisini gösterdi.
Ay sabahtandır bır dakka uyumadım. Boğaz! Kulak, kemik agrısından valla. Kızlar bogazımı nasıl yumusatırım. Her nefes aldıgımda sanki iğne batırıyorlar