Benim sata göre 6+5 şuan. Ama doktora göre 6+2. Neden fark var dediğimde döllenme gününe göre fark olabiliyor önemli değil bunlar demişti sizde de bi sorun yoksa stres yapmayın bence boşuna :)Kızlar bir sorum var, keseye göre bana 6 haftalık demişlerdi, bu cumartesi gittim doktora. Buna göre 7 haftalık olmam lazımdı. Sonra kalbi dinledik her şey güzeldi. Doktor bebek 6 haftalık dedi. Hocam nasıl olur, geçen hafta da 6 haftalıktı dedim. Kese ile bebeğin haftası aynı değil dedi. Sizin SAT a göre bebek ufak mı ? 1 hafta geriden geliyormuş bebek doğru mudur ?
Çok normal cnm sat döllenme tarihî bebeğin gelisimi vs değişir ilk zamanlarda böyle olması normal ama ileri zamanlarda böyle bı durum olsa zaten doktorun seni bilgilendirirKızlar bir sorum var, keseye göre bana 6 haftalık demişlerdi, bu cumartesi gittim doktora. Buna göre 7 haftalık olmam lazımdı. Sonra kalbi dinledik her şey güzeldi. Doktor bebek 6 haftalık dedi. Hocam nasıl olur, geçen hafta da 6 haftalıktı dedim. Kese ile bebeğin haftası aynı değil dedi. Sizin SAT a göre bebek ufak mı ? 1 hafta geriden geliyormuş bebek doğru mudur ?
Tuzla mercan hastanesi mi acaba gittiğinDuydum canım ayyyy nasıl rahatladım anlatamam. Hadi ilk bebis fotoğrafı benden gelsin bir de bu testleri istedi 3 gün sonraya randevu aldım
evet sen de mi buradasın canımTuzla mercan hastanesi mi acaba gittiğin
Canım gözüktüler çok şükür
Biri 8mm diğeri 9 mm dedi
Masallah diyelimGüzel haberlerle geldim canım annelerimçok şükür kalp atışını duyduk bebişimizi gördük herşey yolunda günüyle uyumlu. Kesenin üst tarafında bi açıklık var dedi doktor ona kafa taktım biraz önemli bişey değil dedi ama işte ister istemez kafam takıldı
İkiz dediİkiz mii
Evet canım bende 4+6da 6.5 mm ken görmüştüm kesemi bir gün sonra 5 haftalıkken 9 mm olmuştu çok çabuk büyüyorlarİkiz dedi
Biri 8 mm biri 9 mm
5+1 hafta için iyi midir
çok mutlu oldum canım çok sukur guzel haberler geliyırGüzel haberlerle geldim canım annelerimçok şükür kalp atışını duyduk bebişimizi gördük herşey yolunda günüyle uyumlu. Kesenin üst tarafında bi açıklık var dedi doktor ona kafa taktım biraz önemli bişey değil dedi ama işte ister istemez kafam takıldı
harika bır haberrrrİkiz dedi
Biri 8 mm biri 9 mm
5+1 hafta için iyi midir
Aşkım sana karından mı baktılarçok mutlu oldum canım çok sukur guzel haberler geliyır
Evet bende aydıntepede oturuyorum henüz kendime doktor bulamadımevet sen de mi buradasın canım
evet bitanem karından ıkı defa dınlettı çok güzeldi. benim de kistim vardı ama heyecandan ne oldu kaybolmus mu soracaktım. unuttum.Aşkım sana karından mı baktılar
aaa çok yakınız yaylada oturuyorum benEvet bende aydıntepede oturuyorum henüz kendime doktor bulamadım
cuma gunu medikal park da şule yıldırım köpüke randevu aldım. bakalım görüşme sonrası memnun kalır mıyımEvet bende aydıntepede oturuyorum henüz kendime doktor bulamadım
Ben iki haftadır perişanım mide bulantisi halsizlik keyifsizlik hepsi var, ama doktorlara göre bu iyi birsey sağlıklı gebeliğin belirtisi demişti bana önce ki gebeliğim de dok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?