- 30 Haziran 2013
- 21.027
- 16.276
Orada kimi önerdi canimBende normalde Maltepe Üniversitesi takipçiydim doktorum oradaydı ama medikal parka geçmeyi düşünüyorum arkadaşım önerdi çok iyiymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orada kimi önerdi canimBende normalde Maltepe Üniversitesi takipçiydim doktorum oradaydı ama medikal parka geçmeyi düşünüyorum arkadaşım önerdi çok iyiymiş
Çok teşekkürler canım darısı isteyen herkesin başına olsunAyy kızlar çok sevindim tebrik ederimm
Evet hepsi yakın zamanlarda doğacak.Ayyy Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Aklına gelirsem arada dua et bizim için
Sen de insallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın bebisini
Baksana bu gruptaki hepsi birbirinin akranı olacak belki okul arkadaşı
140 üzeri erkek diyorlar ama şuan zaten o atimlarda olmaması lazım daha ilerdeki haftalarda 140 üzerine çıkar. Şuan daha minnaklarBana alttan baktı. Video çektik sürekli dinliyorum. Şeyi soracaktım unuttum kalp atış hızı kaç diye ona göre Cinsiyet tahmini de oluyormuş. Bu ultrason kağıdında yazar mı o.
Aminn canım benimÇok teşekkürler canım darısı isteyen herkesin başına olsun
Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza
tam bilmiyorum ama hızlı ise kız demişti bi arkadaşımNasıl tahmin ediliyor ben de doktor 134 dedi ama
ben sormayı unuttum doktorumda söylemedi bi arkadaşım yüksekse kız demişti ama tam sayıları bilmiyorum140 üzeri erkek diyorlar ama şuan zaten o atimlarda olmaması lazım daha ilerdeki haftalarda 140 üzerine çıkar. Şuan daha minnaklar
140 üzeri mi kızmış e benim Rüzgarımda 160 civarında olurdu heptam bilmiyorum ama hızlı ise kız demişti bi arkadaşım
ben sormayı unuttum doktorumda söylemedi bi arkadaşım yüksekse kız demişti ama tam sayıları bilmiyorum
Bende yarın kafilesindenimAminn canım benim
Bi kafile de yarın gidiyor doktora inşallah yarın da böyle hep güzel haberler görürürüz
Nilüfer İmamoğlu durmuş dediOrada kimi önerdi canim
Onu da gördüm.ama benim aldığım doçent bi bakalım nasıl olacakNilüfer İmamoğlu durmuş dedi
Git bakalım senin yorumlarına göre bende ona giderim belki henüz doktorum yokOnu da gördüm.ama benim aldığım doçent bi bakalım nasıl olacak
İnşallah bulucaz ama ben önemli işleri sanırım Zeynep kamilde yaptiracagimGit bakalım senin yorumlarına göre bende ona giderim belki henüz doktorum yok
Ayy hadi güzel haberlerle inşallahBende yarın kafilesindenim
Rica ederim kimse almayınca ben alayım dedim Şimdi tabloyu yapacağım kızlar beni etiketleyerek bilgileriniz yazar mısınız tekrardan rica etsemCok şükür birisi konuyu aldı. ladin19 teşekkür ederim
Ayyy ben başlatıyım o zaman çok heyecanlı ladin19Rica ederim kimse almayınca ben alayım dedim Şimdi tabloyu yapacağım kızlar beni etiketleyerek bilgileriniz yazar mısınız tekrardan rica etsem
Kese ve kalp atışını tarih olarak mı yazacaktık yanlış mı yaptım acabaAyyy ben başlatıyım o zaman çok heyecanlı ladin19
Anne adı: thils
Kaçıncı çocuk: 1
Sat: 8 mayıs
Kese: 4+5
Kalp atışı: 6+2
Tahmini cinsiyet: -
Bebeğin doğum tarihi: Tahmini 14 Şubat
Bebeğim ismi: -
bence doğru yaptın günü gününe hatırlamak zor böyle daha iyi =)Kese ve kalp atışını tarih olarak mı yazacaktık yanlış mı yaptım acaba