- 30 Haziran 2013
- 21.030
- 16.278
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat ne zaman bir de gecikme üzerine mi öğrendin yüksek olması daha iyi tabiki bence korkacak birşey yokturBen dün öğrendim hamile olduğumu beta 983 çok değil mi
İnşallah güzel haberlerle gelirsinGidiyorum. İnşallah güzel haberle gelirim. Değilse gelmem. Allah ayırmasın bizi
20 Haziran canım evet 3 gün geçti daha önce kürtaj geçirdiğim için korkularım devam ediyor bakalım herseyin hayırlısı olsun inşallahSat ne zaman bir de gecikme üzerine mi öğrendin yüksek olması daha iyi tabiki bence korkacak birşey yoktur
Kaç gün geciktin pamuğumBen dün öğrendim hamile olduğumu beta 983 çok değil mi kızlar
3 gün gecikmeyle öğrendim canımKaç gün geciktin pamuğum
Güzel şeylere odaklanın yaa kötüyü düşünmek yok 9 ay burdayız Allahın izniyleGidiyorum. İnşallah güzel haberle gelirim. Değilse gelmem. Allah ayırmasın bizi
Sen nassın canım ben kapıda bekliyorumGüzel şeylere odaklanın yaa kötüyü düşünmek yok 9 ay burdayız Allahın izniyle
Ya bende bekliyorum 1 saat oldu bekledikçe stres yapıyorum stres yaptıkça midem daha çok bulanıyor kısır döngüye girdimSen nassın canım ben kapıda bekliyorum
Benim randevum cuma günü nasıl dayanıcam o güne kadar bilmiyorum yaYa dolunay okudukça inanamadım
Sanki beni anlattın
Bende bugün 5+0 dayım ve bir kaç gündür o sırt ağrılarım kasık batmalarım bitmiş durumda
Ve bugün ayaktayken bıçak saplanır gibi bir ağrı oldu eyvah düştü dedim ama kanama filan yoktu
Yani bu kadar bire bir olur
Ben yarın doktor randevusu aldım umarım görürüm keseyi
Cok cok şükürler olsun hersey yolunda. Haftaya kontrol verdi. Testler istedi. Ayyy eşime söylemedim daha buraya yazdım
Hadi gözün aydın olsun inşallah ben hala bekliyorum stresten katıldım kaldımCok cok şükürler olsun hersey yolunda. Haftaya kontrol verdi. Testler istedi. Ayyy eşime söylemedim daha buraya yazdım ilk
Duydum canım ayyyy nasıl rahatladım anlatamam. Hadi ilk bebis fotoğrafı benden gelsin bir de bu testleri istedi 3 gün sonraya randevu aldımHadi gözün aydın cnm çok sevindim ne testi istedi ki? Darısı başımıza inşallah kalp atımını da duydun dimi
Bugün çok yoğun ben de 45 dakika bekledim en azHadi gözün aydın olsun inşallah ben hala bekliyorum stresten katıldım kaldım
Ay maşallahhhh nasıl sevindim anlatamam. Darısı başımıza artık sırayla güzel haberlerimizi yazalım inşallahCok cok şükürler olsun hersey yolunda. Haftaya kontrol verdi. Testler istedi. Ayyy eşime söylemedim daha buraya yazdım ilk
Ayyy inşallah canım bugün herkesten güzel haberler alalımAy maşallahhhh nasıl sevindim anlatamam. Darısı başımıza artık sırayla güzel haberlerimizi yazalım inşallah
Önemli olan bebek canım. Maşallah annesi.Kızlar bir sorum var, keseye göre bana 6 haftalık demişlerdi, bu cumartesi gittim doktora. Buna göre 7 haftalık olmam lazımdı. Sonra kalbi dinledik her şey güzeldi. Doktor bebek 6 haftalık dedi. Hocam nasıl olur, geçen hafta da 6 haftalıktı dedim. Kese ile bebeğin haftası aynı değil dedi. Sizin SAT a göre bebek ufak mı ? 1 hafta geriden geliyormuş bebek doğru mudur ?