Kızlar selam uzun zamandır bakamıyordum buraya.Belirti soran,kalpp atışını ne zaman duydunuz diye soran çok arkadaşım olmuş.Yardımcı olmak amaçlı yazmak istedm.Benim sat 2 mayıs.Ondan hem buraya hem ocak grubuna bakıyorum.Keseyi tam 5haftalıkken gördük.Bebek veya yolk sacı görmemiştik.Tam 6 haftaya girdiğimde bulantılarım başladı yoğun bir şekilde ama sabah bulantısıydı ve sabah 7 de 4 te uyndıran bir bulantı.Sonra gün geçtikçe akşamda olmaya başladı.Şuan mutfağa giremiyorum.Birşey yiyemiyorum su içemiyorum çok üzülüyorum onu besleyemediğim için.Asla yumurta et balık su tüketemiyorum
7. Haftaya girdiğim gün kalpp atışını duyduk
Doktorum bulantı için ilaç yazdı şuan onu kullanıyorum sabahları rahatım ama akşama etkisi gidiyor.Şmdi öğlenleri de bir tane alacağım.Karın ağrım üç dört gün öncesine kadar her gün çok şiddetli giriyordu.Çok korkuyordum ama doktorum normal oldugunu bir sıkıntı görmediğini söyledi.Hatta 3 gün önce gece bir anda öyle bir ağrıdıki çok korktum.Sanırım endişelerimiz artık Hiç bitmeyecek güzel anneler
Ben bulantıma da ağrıma da çok şükür ediyorum.Rabbim herkese bu güzel duyguları nasip etsin.
Anadolu yakası doktor öneriniz varsa alırım ♡