Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba anne adayları diş etimde şişme ve kanama var aynı sorunu yaşayan var mı merak ettim
Ben dün öğrendim hamile olduğumu beta 983 çok değil mi kızlarvalla ben daha çok çok yeni öğrendim sat 21 mayıs beta 159 senin
Herkesin sınavı farklı malesef... Allahım kolayindan hayırlısını nasip etsin hepimize inşallahMecbur
Ben Didem 38 yaşındayım 1 kizim var yarışmaya Çorumdan katılıyorumGüzel hanımlar son adet tarihinizi, beklenen adet tarihinizi, şu an kaç haftalık olduğunuzu, keseyi ve bebeği hangi haftada gördüğünüzü ve ilk kalp atışını hangi haftada duyduğunuzu yazabilir misiniz?
Ben iki haftadır perişanım mide bulantisi halsizlik keyifsizlik hepsi var, ama doktorlara göre bu iyi birsey sağlıklı gebeliğin belirtisi demişti bana önce ki gebeliğim de doktorumSelam kızlar hayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla gelsinler . Benimde bugün 6+3 oldu . Bu hafta cuma günü kalp atışına bakmaya gidecez İnşallah herşey yolundadır. Bendede uykudan uyanınca aşırı gerilme gevşeme oluyor aniden vücüdumu esnetiyorum istemsizce tabi bundanda korkuyorum. Çok fazla uyku hali var bende bulantım çok hafif sabahları , göğüs ağrım ara ara artıyor aradada hiç yok gibi ağrısı geçiyor normal midir bu ? Bide sizde belirtiler neler şuan
Ben de 9da biterim kapısında. Umarım gelip güzel haberler yazarız.Kız bizim hep aynı bende en son 10 unda kese gördüm daha göremedim. Sabah 9 da doktorun kapısında biterim
İnşallah canım sağlıklı olana bir şey olmuyor benim de artıştan dolayı sağlıklı dedi. İnşallah her şey yolundadır. Ama kurtlar kemiriyor beynimizi ya orada değilse diye hareket etmeye başlayana kadar böyle olacak evet. O asamalara ulaşırız İnşallahSanırım bu endişeler 3.4. Aya kadar peşimizi bırakmayacak ilk ultrasona girdim eşime diyorum ya orda değilse ya boşsa ya duş gebelikte adamın başını yedim şu yaz ayında doktora gidene kadar elim ayağım buz gibiydi. Doktor karnıma tuttu o baktığı bir iki sn ömrümden ömür götürdü sanki çok şükür sorun yok 12. Haftada kontrole gelirsin dedi ama ben kurtlu olduğum için başka Bi doktora kesin giderim bakmaya
Kızımla eşimi okula göndereceğim.sonra ben de çıkacağım. Allahim 15. Gün bugün 15 gün nasıl sabrettim bilmiyorum.Günaydınnn Kalp atışı için erkenden kalkanlar burda mı
Kaçıncı haftadasınız siz ? Değişiyormuş herkeste hiç bulantısı olmayanda oluyormuşBen iki haftadır perişanım mide bulantisi halsizlik keyifsizlik hepsi var, ama doktorlara göre bu iyi birsey sağlıklı gebeliğin belirtisi demişti bana önce ki gebeliğim de doktorum
Kizlaaaar dua edin nolur geldim gözükmedi kese hafif görüyorum dedi daha net görmeliydim dedi şu iç idrara sıkış yine bakalım dediKızlar bende birazdan gidiyorum muayene olmaya 5+1 bugün nolur dua edin kese gözüksün
İnşallah gözükür canım zaten hafif görüyorum demiş içini ferah tutKizlaaaar dua edin nolur geldim gözükmedi kese hafif görüyorum dedi daha net görmeliydim dedi şu iç idrara sıkış yine bakalım dedi
Şu içiyorum su an
Dua edin gözüksün ne olur
Öyle de demese düşer bayılırdım zaten tüp bebek 4. Denememİnşallah gözükür canım zaten hafif görüyorum demiş içini ferah tut
Kötüyü düşünme güzel şeylere odaklanÖyle de demese düşer bayılırdım zaten tüp bebek 4. Denemem
Sagol canım insallahKötüyü düşünme güzel şeylere odaklan
İç iç şifa olsun bebişinin evini göstersin sana bende bekliyorum kalp atışı için biraz kalabalık kalbim küt kütSagol canım insallah
Bir su içişim var su an
Ay hadi insallah duyarsın sağlıklı bir şekildeİç iç şifa olsun bebişinin evini göstersin sana bende bekliyorum kalp atışı için biraz kalabalık kalbim küt küt
Aminnn inşallah yaaAy hadi insallah duyarsın sağlıklı bir şekilde