Canımdan şöyle yap: istersen uyku tulumu al ama battaniye yorgan şart. Neden? Çünkü bebek normal kıyafetleriyle kucağımda emziriyorsun ve uyuyakalıyor sonra onu uyandırıp uyku tulumunu giydirmek zor olabiliyor bazen öylece bırakman gerekebiliyor hele bazı bebekler kuş uçsa uyanıyor o yüzden uyku tulumu giydirmek uykunun haram olmasına sebep olabiliyor o sana kalmış ben battaniye yorgan aldım evin durumuna göre bakacağım gerekirse battaniye gerekirse yorgan örterim zaten ilk 1-2 ay kundak. yapmayı düşünüyorum tabi durursa ben kundakçı bir anneyim:) ama tabi güvenliği de hiçbir zaman elden bırakmam gece yatak odasında anne yanı karyola da bizimle yatacak Yorganı da boynuna kadar örtmüyorum beline kadar örtüyorum sadece ya da battaniyeyi sabah da uyandigim gibi onu salona getireceğim yine gözümün önünde duracak ve sürekli kameradan kontrollü sadece yorgandan dolayı değil çünkü kusup kustuğunu yutabiliyor ya fa donebiliyormm bu gibi riskler de var ilk 1-2 ay göz ayırmamak gerekiyor bebeklerdenDeneyimli anneler size bir soru biz bu bebeleri uyuturken ne giydiricez? Bir sürü soru işareti var aklımda herkes bir şey diyor tamam yorgan örtmeyeceğiz ama nasıl giydireceğiz