- 11 Ocak 2024
- 171
- 113
- 28
Normalde bedenin kaç bilmiyorum ama büyük olması göğüslerde çok rahatsız eder ben de o yüzden öyle büyük almayı düşünmüyorum direk doğumdan sonra giymeyi planlıyorum şimdi göbüşten illaki zor olurBen de detaylı bilmiyorum ama arkadaşım kıyafet bile götürmesen olur her şeyi veriyorlar bebeği de giydirip getiriyorlar demişti bez vs hiç ihtiyaç duymayacaksın gibi konuşmuştu.
Oh cidden mi benim cahillik o zaman direk 4 günde biter bi tane daha alayım bari
Ben emzirme olarak deneyimleyemedim tabi de kalıbını sevmedim, belki de benim göğüs yapıma uymadı çünkü xl aldım göbeğimi sıkmasın rahat olsun diye ama göğüs kısmı büyük geldi doğumdan sonra göbek gidince large ya da medium alıp bi daha deneyebilirim. Ben aslında bu kışı da atlet olarak çıkarsın hem sonra da giyerim diye baktığım için sevmedim sanırım
Bez konusunda da ilk günlerde 10 u buluyormuş diye duydum ben de direkt molfix 2 numara almayı düşünüyorum 3-6 kg arası diyor sleepy hakkında genelde pişik yaptığını söylüyorlar. 1 numara da çok kısa bir süre kullanılır belki de hiç kullanılmaz erken doğum veya zayıf olursa o zaman 1 paket 1 numara alırım hemen ulaşılabilecek bir şey sonuçta