Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Bu arada Acıbadem’de Doğuracak anneler. ben geçenlerde Acıbadem’den fiyat almıştım 80 90 bin civarı demişlerdi o da doktoruna göre değişiyor Ataşehir Acıbadem’de bu arada içinde fotoğraf ve oda süsleme yok biz fotoğrafçıyı kendimiz ayarladık oda süslemeyi de kendim ayarlayacağım. işte lohusa şerbeti var kuaför hizmeti var anne baba yemeği var iki günlük konaklama bu arada emzirme danışmanlığı bebeğin ilk kıyafetleri biraz bez biraz da banyo malzemeleri galiba açıkçası çok dikkat etmedim çünkü ben onları kullanmayacağım. Kalitesini ve içeriğini beğenmedim için.ben aldım içeriği temiz banyo bakım ürünleri. doktorum orada olduğu için Hastanede yapacağız sigortan var ama doğumu karşılamıyor belki sigortam indirim yapar ne kadar olur onu da bilemiyorum ocakta da fiyatlar değişecek 100 120.000 civarı olur en az
2 günlük konaklama diyince otele falan göndericekler sandım 🙈 kızlar aşağıda yazmasa 😅 bence çok mantıklı o kadar paraya 2 gece otele de göndersinler bi zahmet 😬

Bu iki günlük konaklama sezaryen için değil mi, normalde de 2 gece kalma hakkı tanıyorlar mı acaba, bu arada benim de sigortam doğum karşılamıyor allianzım var hiç indirim yokmuş maalesef (acıbadem fulya için)
Normal doğumda bir gece kalınıyor. Sezaryende iki veya üç gece. Maalesef sigortayı ben yaptıracakken düşündük gebelik doğum vs ama ya hamile kalmazsam ayrıca sigortanın ücreti de doğum kadardı o yüzden doğum teminatı almadık.
Valla emzirme kıyafeti ne yav ben direkt tshirt sıyırıyorum millet de bakmayıversin bi zahmet 🙈
Ya emzirme önlüğü alın her yerde emzirirsiniz. Aşırı rahat kullanışlı
Eşim merdivenleri boyamış ev çok tiner kokuyor bebeğe zarar verir mi tiner boya kokusu havalandırma makinesi almıştım bebek için onu açtım ama koku var. Şimdi dışarı çıkacam ama uykuya gelcem. Bebise bir şey yapar mı tiner boya kokusu acaba
Canım soluma. Evi havalandır iyi değil. Ama illa bir şey olacak diye de düşünme. Maruz kalmazsan iyi olur
Bu bahsettiğinizi doğum paketi olarak mı anlaşıp alıyorsunuz? Şerbet kuaför fln bunlar çünkü normalde her doğurana verilen hizmet değildir. Ekstra ücrete tabi olan şeylerdir. Size bunu paket olarak mı sunuyorlar?
Bu paralar minimum. Diğer hizmetler de hediyesi gibi bşy:)

2 günlük konaklama diyince otele falan göndericekler sandım 🙈 kızlar aşağıda yazmasa 😅 bence çok mantıklı o kadar paraya 2 gece otele de göndersinler bi zahmet 😬
Canım odaları cidden otel konforunda. Ben birkaç kez işlem ameliyat vs yaptım orda. Bir şımartıyorlar. Öyle bir ilgi alaka yok yani. Diyetisyen gelir doktoru ayrı ayrı gelir hemşiresi oda temizliği yemeği oda konforu duşu tuvaleti teknik cihazların son model oluşu vs. İyi hissettiriyor. Bakalım ben cuma gdcm tam fiyat alırım yazarım buraya

Normal doğumda bir gece kalınıyor. Sezaryende iki veya üç gece. Maalesef sigortayı ben yaptıracakken düşündük gebelik doğum vs ama ya hamile kalmazsam ayrıca sigortanın ücreti de doğum kadardı o yüzden doğum teminatı almadık.

Canım soluma. Evi havalandır iyi değil. Ama illa bir şey olacak diye de düşünme. Maruz kalmazsan iyi olur

ben de arada 70 bin tl fark çıktı diye teminat almadım ama sonra dahiliye endokrin hiçbir şey ödemedi sigorta hamileyim diye boşuna yaptırmış gibi oldum bu sene o yüzden
Canım odaları cidden otel konforunda. Ben birkaç kez işlem ameliyat vs yaptım orda. Bir şımartıyorlar. Öyle bir ilgi alaka yok yani. Diyetisyen gelir doktoru ayrı ayrı gelir hemşiresi oda temizliği yemeği oda konforu duşu tuvaleti teknik cihazların son model oluşu vs. İyi hissettiriyor. Bakalım ben cuma gdcm tam fiyat alırım yazarım buraya
benim de doğum deneyimim yok ama maalesef kalp durmasına bağlı kürtaj deneyimim var o kadar psikolojik olarak sıkıntılı bir süreç anca bu kadar güzel yürütülürdü ameliyathanede sakinleştirici etkisinde ağlarken gelip ağlama artık tamam geçti diye gözümün yaşını siliyorlardı en son, şimdi inşallah aynı yerde doğum olacak

Vardı ilk kızımda da genelde kullanmadım açıp emziriyordum her yerde trde de burada da pek umrumda değil millet 🙈 milletin gözünü zaptetmesi lazım benim çocuğumun beslenecek diye üstünü örtmem değil🙄

X