Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Valla ben de anlamadım. Sancı gelmeye basladı. Takıp ettim beş dkda bir e düştü. Açılma da baslayınca hoca acilen alalım dedı. İkisi de iyi şükür solunum olarak sadece destek alıyolar haftaları küçük olduğu için ☺😊
Hakkınızda en hayırlısı olmuş o zaman. Bebisler de en kısa zamanda toparlayıp kucaklarinizda evlerine dönsünler inşallah. İkiz yeğenlerim var, hep beraber büyüdük aynı evde. Hem çok zor hem çok güzel bir duygu ikizlerle yaşamak. Allah sağlık, sabır ve güç versin size. Bir de bol bol süt 😁🤗🙏🏿🧿💙🍀

Valla ben de anlamadım. Sancı gelmeye basladı. Takıp ettim beş dkda bir e düştü. Açılma da baslayınca hoca acilen alalım dedı. İkisi de iyi şükür solunum olarak sadece destek alıyolar haftaları küçük olduğu için ☺😊
😍 🧿 grubumuzn ilk bebişlerine maşallah diyoruzzz Allah en kısa sürede bebişlerinizle ve sağlıkla yuvanıza dönmeyi nasip etsin 🤲🏻

Tek tek cevap veremedim. Hepinize çok teşekkür ederiz teyzelerimizzz 🥲 sezeryan ile dogum yaptım ben eve geldım sımdı yarın hem süt götürcez hem de bebısleri görücez nasipse 😌😊 yılbasında bizle olacaklar inşallah. Allahım hepinize zamanında agrısız sızısız direk evinize bebeklerinizi goturebilecegınız doğum nasip etsin 🥲🥰

Benim kız kordonu boynuna dolamış... Şimdilik oksijen akışında sıkıntı yok. Bir de ters duruyor, daha doğrusu yan. Doktor 38.haftaya kadar uygun pozisyona geçmezse sezaryenle alırız dedi. Biraz üzgünüm. Ama daha vakit var, döner değil mi?

Benim kız kordonu boynuna dolamış... Şimdilik oksijen akışında sıkıntı yok. Bir de ters duruyor, daha doğrusu yan. Doktor 38.haftaya kadar uygun pozisyona geçmezse sezaryenle alırız dedi. Biraz üzgünüm. Ama daha vakit var, döner değil mi?
Döner inşallah ya. Daha çok yer değiştirir. Hareketlerini sık takip et. Sağlıkla doğsun yaramaz 😊

Ben pert valla işte uyumuşum o sandalyede . Kalktım öğlendi çıktım dışarı. Bi salep içip gene işe gideyim. Günü bitirdik sayılır 😀

İlk etapta iki tane emzirme atleti alın evde çok rahat olur. Bana dua edersiniz :) iki tane olsun çünkü lohusa iken terleme çok oluyor. Bir sürü ödem atıyorsunuz su gibi. Bi üşüyüp bir terleme çok olur. Habire üst baş değiştirmeli. Kiloların büyük kısmı öyle gidiyor bence. Eğer ihtiyaç varda sonra duruma bakarsınız. İnternet elinizin altında
Aynen zaten çoğu şeyi İnternetten alıyorum Ben gezmeyi çok seven bir insan değilim 2 tane alayım

Canım emzirme sütyeni al bence hem kapsız ve ince olduğu için çat diye yukarı çekip emziriyordum ben. Klips açmak değil de 😂 diğer ince normal kaşsızlar nasıldır bilmiyorum ama emzirme sütyenlerini yukarı çekmesi kolay oluyor. 😂 Zaten ben başlarda evde bereket tanrıçası gibi üstüm çıplak geziyordum bi de kızımda nişan ayı Antalya sıcaktı oh yani altımda şort üstüm cıbıl. 😂🙈 Kafa bi dünya o halde balkona çıkıp hasss diye içeri kaçtığım bile olmuştu 😂

Ben Almanya’da olduğumdan weleda kullanıyorum. DM Rossmann da falan da var. Belki Türkiye’deki rossmannda da vardır. ✌🏼
Artık evlerde bayağı sıcak yani O konuda sorun olacağını düşünmüyorum ama göğüslerimiz çok büyüdüğü için şahsen benim öyle yani Zaten büyüktü daha da büyüdü daha 2 ay daha var o yüzden büyük ihtimal evde de sütyen takarım ben emzirme Sütyeni alayım aynen

X