Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar bilmediğim için soruyorum alanlar vardı gördüm bu gümüş kapak ayarı 925 var birde 999 var hangisini almak daha iyi ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama ilk doğumda çok gögüs yarası çektim bu sefer başından önlem alayım birde daha şimdiden kaşıntı oldu gögüs ucumda krem sürüyorum ama bu sankı bir başlangıç belirtisi çatlayacak gibi sankı yine o yüzden araştırma yaptım iki ayrı ayar var hangısı iyi?

Ben de iki doktora gidiyorum aynen dediğiniz gibi değişiyor. 4 günde 400 gr benim de değişik geldi dediğiniz gibi.

Sezeryana zaten hiçbiri almıyor diye biliyorum normale ozeller alıyor onu da işte doktorum benim görüşüme göre girmesin diyince bir sey diyemedik. Çok fazla hastam sonrasında cinsel hayatlarının olumsuz etkilendiğini söyledi, benim orada sizin organiniza bakış açımla eşinizin bakış açısı çok farklı olacak dedi. Bize de şimdilik en azından makul geldi. Benim eşim duygusal ama sakin birisidir, bebek konusunda sanki o sakinliginı koruyamıyor gibi hissediyorum. 1 yıl kendisini hazır hissetsin diye çocuk olayını erteledik, herkes işte eşimin çocuklara uzak olduğundan falan bahsedip durdu. Şimdi göbeğim acik kalsa hemen kapatip kızım üşüdü moduna giriyor sanırım gerçekten erkekte zamanla yerleşiyor bu duygu. Biz kadınlar hemen adapte olabiliyoruz

Doktor biraz bugün bahsetti bize, hak verdim. Sancı sürecinde yanınızda olabilir aslında, benim doktor ben girdiğim zaman eşiniz çıkar dedi bana. Bu olabilir belki :) Ayaydın heyecanlandım bugün nst baktılar katta bir iki kadın normal doğum bekliyor yürüyüş hareket falan yapıyorlardı biz çok heyecanlandık

Ben de eşimin o konuda bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Biz evde beraber pilates yapıyoruz mesela, tüm hareketlere o da hakim. Öyle bir durumda başkası yerine eşimin olmasını tercih ederim ben. Ayrıca bence ne kadar sancılı bir süreç olduğunu görsünler kolay mı öyle doğum yapmak

Benim esim de böyle dusunuyor. Gerçekten korkuyorlar demek ki. Haklılar da. Çünkü pozisyonlar da bir süre sonra zorluyor falan.

Kızlar seks konusu acılmısken , bu aşamada cinsellik nasıl olmalı sizce , doktor yasak koymadı ama insan çekiniyor artık bi sorun olmasından . Sizde durumlar nasıl ?
Ay Yok bi yerlerimden zor nefes alıyorum zaten. Bide onunla uğraşamam.eğilemiyorum. eğilsem doğrulamıyorum Beklesin 3 ay napam

Ben 999 ayar aldım. O daha iyiymiş

Maşallah şanslısınız bu konuda. Eşim söylediğim şeyi o an yapar ama önemli olan ben sancı çekerken o süreci onun yönetebilmesi, onu da yapamaz Annen olsun yanında der kesin. Annem de dayanamam senin sancı çekmene, doğurduğun zaman bana haber versinler diyor Ben bu gidişle tek başıma karşılayacağım sancıları herhalde

Valla su an öyle düşünüyoruz ama önemli olan o süreçte bunu başarabilmek Umarim hepimiz en iyi şekilde atlatırız :) Ay sizin durum da çok karmaşık o zaman İlk gebeliğiniz ve doğumunuz mu olacak ?

Ben 999 ayar aldım. O daha iyiymiş
Bende aradaki farkı biliyordum ChatGPT ye sordum. 925 daha sağlam daha dayanıklı ve daha çok tercih ediliyormuş,999 daha ince,daha hassas ama daha etkilymiş sanırım.daha hassas ciltler 999 alsın diyordu iyileştirme etkisi daha iyiymiş falan dedi

Ay böyle anlattınız da aklıma geldi. İlk doğumumu devlet hastanesinde yapacaktım. Sancı gelince gittim 12 saat sancı çektim sancı odasında 8 10 gebeşle birlikte.gelen sancısını çekip gidip doğuruyodu. Ben ne zaman çıkaracam diye ağlıyordum . Her süreçte tektim. Yaşım da küçüktü. (14 sene önce idi. Şartlar belki şimdi daha iyidir devlette) şimdi özelde doğuracam. Anasını bile ağlatırım kocanın. Gelsin başımda o da çeksin sancıyı gerekirse 1 erkek 1 kadın kısa filminin doğum sahnesi var mutlaka izleyin. Aynı bu anlatılanlar gibi çok komik

Ahahah cok tatlisiniz

Linki varmı büyüyebilen beşiğin bende öyle bişey bakıyorum da henüz bulamadım

Kızlar seks konusu acılmısken , bu aşamada cinsellik nasıl olmalı sizce , doktor yasak koymadı ama insan çekiniyor artık bi sorun olmasından . Sizde durumlar nasıl ?

Ya benim doktorum sorun yok demişti ama biz korunarak birliktelik olması gerektiğini geçen hafta öğrendik biraz geç oldu ama neyse. Eskisi kadar sık olmuyor ama yine çok da kısıtlamıyoruz

Evet ilk gebeliğim
Şimdi şehir hastanelerinde odada tek sancı çekiliyor bildiğim kadarıyla. Ay bilmiyorum gözüm birini görür mü o anda yanımda olsun ya da olmasın. Bazı doğum videoları izliyorum uzman ebeler eşlik ediyor, dans ediyorlar baya neşeliler filan belki öyle daha rahat olur psikolojik olarak

Kızlar benim sezaryene eşim de girecek Türkiyede girilmiyor mu. İlk kızında Türkiyede sezaryen olmuştum ama korona bitiş zamanlarıydı doktor o yüzden almadı eşimi diye düşündüm o zaman ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…