Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    93
Bu sistemde gözüken gelişmesine göre tahmini doğum tarihi ama illa burada doğacak diye bir durum yok benim doktorum 4.000 kiloyu geçerse normal doğum seni zorlayabilir o zaman konuşuruz demişti. Benim de 2.5 hafta önde bebeğim eşim de 4000 üstü doğmuş o sebeple iri bebek diye düşünüyoruz. Çünkü şeker testim normal çıkmasına rağmen bir süre evde ölçtül ve normal çıktı ve bir sorun olduğunu söylemedi

Geri olmasında sıkıntı olduğunu duymuştum da ileri olmasında nasıl bir sıkıntı var? Doktor bana şekerden korkarız o yoksa bir sıkıntı beklemeyiz demişti de mesajınızı okuyunca bir gerildim

Gerilmeyin yahu, normal doğum isteyenler için sıkıntı ve diyabet için şüpheli durum diye geçiyor :) iri bebek olunca omuz takılması, vajinada yırtık vs olabiliyormuş (bunlar ihtimal tabi olacak diye bir sey yok ) o sebeple sezeryan kararı daha büyük olasılıkla veriliyor. Ne anne ne bebek riske girmesin diye. Seker yoksa zaten genetik olarak iridir, eşimde de varmış mesela hatta bana göre benim eşimin kafası büyük en azından ben minyonum ona göre kafam küçük. O sebeple mesela kızım da öyle mi olur diye düşünüyorum. Eşime ve doktora göreyse boyuna göre kafası iyi. Doğum yapacak olan benim belki de o yüzden öyle düşünüyorum. Doktorunuz öyle dediyse öyledir, gerilmeyin lütfen :)

merhaba, kılları dökülmeyen keçi kılı bebek tarağı önerisi olan var mı? Tek tek nette baktım hepsinde kıl dökülüyor yazıyor

merhaba, kılları dökülmeyen keçi kılı bebek tarağı önerisi olan var mı? Tek tek nette baktım hepsinde kıl dökülüyor yazıyor
Ben ikili set aldım tarak ve fırça olarak ancak şu an satışta yok. Gelen ürünü çok beğendim elimle karıştırıp hafif çektim dökülme olmadı. Linki ve gelen ürünleri ekliyorum bakın isterseniz. Gelince bi duygusal oldum valla

Eklentiler

• 1000225068.jpg
    168,5 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000226019.jpg
    171,3 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000226020.jpg
    149,8 KB · Görüntüleme: 17
İlk hamileliğimde 2 hafta önden gitti 4550 gram doğdu 40+2de normal olsun diye bekledim sonra sezeryan oldım ama bence o tahmin tarih etkilemez ya yine 39 a, kadar beklersin ayrıca ben geçen gün farklı doktor a gittim cihazdan dolayı sanırım 1 hafta önce 1500 grm olan, bebek 1280 çıktı ben tek doktor a gitmiyorum şekerim var diye iki farklı doktorum var cihazdan kaynak yanılma olabilir

Bende öyle düşünüyorum sezeryan da olsa normal de olsa istemiyorum yanımda olmasın beni anlamaz erkek sonuçta duygularımız farklı bir de benım eşim hiç duygusal değil orda onun sakinliği benım kavga sebebim olabilir gelmesin daha iyi dışarda beklesin

Benim eşim de sonraki sex hayatımız etkilenmesin diye asla girmek istemiyor Ve diyor ki sen kesin o anda bana küfredersin( şu ana kadar asla kötü söz söylememişimdir ona). Durumun vehametinin farkında en azından diyorum ..

Ben doğuma eşim girsin istiyordum fakat cinsellikle ilgili söylemleri birkaç kişiden duydum , hatta arkadaşıma da doktoru eşin girmese daha iyi demiş. Ben de artık girsin istemiyorum Bebek doğar doğmaz girsin

Ben doğuma eşim girsin istiyordum fakat cinsellikle ilgili söylemleri birkaç kişiden duydum , hatta arkadaşıma da doktoru eşin girmese daha iyi demiş. Ben de artık girsin istemiyorum Bebek doğar doğmaz girsin
Ben de istemiyorum ya girmesini. Onlar da dışarda dokuz doğuruyor aslında, çok heyecanlı bir bekleyiş o da. Bir arkadaşım sancı sürecinde eşinin desteğinden bahsetti, o çok hoşuma gitmişti. Sadece eşi varmış yanında, duşa sokmuş, pilates topuyla sancıları birlikte karşılamışlar. Eşim benim doulamdı dedi ama tabii adam en başından beri istekliymiş bu konuya.

Kızlar seks konusu acılmısken , bu aşamada cinsellik nasıl olmalı sizce , doktor yasak koymadı ama insan çekiniyor artık bi sorun olmasından . Sizde durumlar nasıl ?

Kızlar seks konusu acılmısken , bu aşamada cinsellik nasıl olmalı sizce , doktor yasak koymadı ama insan çekiniyor artık bi sorun olmasından . Sizde durumlar nasıl ?
Valla biz ztn bütün gebelikte pek bişey yapmadık toplasan bi elin parmağını geçmez hele son 1 aydır da plasenta aşada çok hoplama zıplama dediler diye tamamen kapattık dükkanı doğumdan sonra da heralde açılış biraz zaman alır artık hayırlısı

Ay ben hiç çekinmiyorum, ne sorun olacak Ama eşim mesafeli yaklaşıyor. Birkaç hafta öncesine kadar hormonlarım tavan yapmıştı sanırım, 1,5 yıllık evliliğimizde ilk defa ben başlatır olmuştum hatta O daha isteksiz olunca biraz üzülmüştüm, sonra korktuğunu bu durumun psikolojik olduğunu söyledi. Ben çok temas bağımlısıyım, sevgi dilim fiziksel temas, bu mevzu da evliliğimiz için extra önemli bir bağ benim için sadece şuna dikkat etmek gerekiyor sanırım burada okumuştum sonra da araştırdım; içeri boşalmak enfeksiyon riski taşıyormuş

Bir de orgazm sırasında rahim kasılıyor , bebekle beraber sertlestigini hissedince ben ondan korktum . Evet benim eşim de cekiniyor ya bebek ordayken rahatsız oldugunu ifade etti , erkek kafası aynı calısıyor demek ki

doğum süreci başlayana kadar yanımda olur beni odaya aldıklarında eşim girmez diye düşündüm ben . Tabi doğum ne kadar sürer onu bilemeyiz . Doğumda zaten yalnız değiliz minik bebeklerimiz de bizimle olacak hep bunu düşünüyorum aşkında 2 kişiyiz

Benim doktorum da haftada 1 olabilir ama korunmalı olsun dedi. Kesinlikle çekiniyoruz artık zaten hareketler de kısıtlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…