• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar seks konusu acılmısken , bu aşamada cinsellik nasıl olmalı sizce , doktor yasak koymadı ama insan çekiniyor artık bi sorun olmasından . Sizde durumlar nasıl ?
Olmalı 😅 yani bir risk yoksa ya da doktor onay verdiyse olsun zaten neden olmasın biz de insanız iyi hissetmek hakkımız. 😂😅 valla ben bu aralar uykumdan kocaaa gel buraya modunda uyanıyorum😂😂🤣

Kızlar size bir sorum var. Beşik ya da park yataklarınıza hangi marka yatak aldınız ve yükseliği nedir, ben ahşap anne yanı beşik aldım 70X130 ama içinden çıkan süngerimsi yataktan emin olamadım. Sizin fikriniz nedir?

Bu arada @oglak_kadini nerelerdesin? Umarım her şey yolundadır
Ben o sungerimsi yatak yerine babyblue diye ekstra bir yatak aldım yatastan

Bende aradaki farkı biliyordum ChatGPT ye sordum. 925 daha sağlam daha dayanıklı ve daha çok tercih ediliyormuş,999 daha ince,daha hassas ama daha etkilymiş sanırım.daha hassas ciltler 999 alsın diyordu iyileştirme etkisi daha iyiymiş falan dedi
999 gümüş oranını kastediyormuş yani onun daha yüksek ama çok da fark yoktur heralde ikisi de iş görür 😊

Kızlar benim sezaryene eşim de girecek Türkiyede girilmiyor mu. İlk kızında Türkiyede sezaryen olmuştum ama korona bitiş zamanlarıydı doktor o yüzden almadı eşimi diye düşündüm o zaman ben. 🤷‍♀️
Ya benim bildiğim genel anestezi de alınmıyor ama belden uyuştuğu zmn Babayı da alıyorlar doğuma. Annede uyanık ztn. Bebeği hatta hemen yanak yanağa poz veriyorlar. Benim doktorun instada hep öyle fotolar dolu. Ama benim eşim nedense çekiniyor doğuma girmeye pek hevesli değil. Korkuyor galiba. 🙈

Aralık anneleri çatır çatır doğurmaya başlamışlar ya 🤣🙈
Hatta ocak grubunda da var erken doğuranlar.
Ay bizim nası olacak acaba heycanlanıyorum 🥹
Bugun bende baktım🥲bende bir tık heycan yaptım.kimi yazıyor ya braxton hicks kasılması falan dıye nasıl anlıyolar onu bı turlu cozemedım,karnı kasılan bı dostumuz olursa burda fotografını atsın bızede bızde ogrenelım:) ben fransız herseye

Bugun bende baktım🥲bende bir tık heycan yaptım.kimi yazıyor ya braxton hicks kasılması falan dıye nasıl anlıyolar onu bı turlu cozemedım,karnı kasılan bı dostumuz olursa burda fotografını atsın bızede bızde ogrenelım:) ben fransız herseye
Bende hep onları takip edip öğrenmeye çalışıyorum. Toplanma oluyor demişler. Böyle karın bi tarafa doğru top gibi sivrilmiş mesela foto atmışlar gördüm. 🤰🏻 benimde bu ay artık karnım baya sivrildi erkek bebeklerde böyle oluyomuş. 29. Haftayı doldurduk bugün.
geçen hafta kg su 1300 çıkmıştı. Kalan sürede 2 katı daha kg alcak yazıyor internette. 3900 mü doğacak şimdi bu ozmn 🙈
Kafası büyük bide koca kafalı olcak 🤣

Bende hep onları takip edip öğrenmeye çalışıyorum. Toplanma oluyor demişler. Böyle karın bi tarafa doğru top gibi sivrilmiş mesela foto atmışlar gördüm. 🤰🏻 benimde bu ay artık karnım baya sivrildi erkek bebeklerde böyle oluyomuş. 29. Haftayı doldurduk bugün.
geçen hafta kg su 1300 çıkmıştı. Kalan sürede 2 katı daha kg alcak yazıyor internette. 3900 mü doğacak şimdi bu ozmn 🙈
Ayy canım bıda foto gorursen banada gönder😊bende okuyup öğrenmeye calısıyorum,sezeryan olmayacaksan ve 40 haftasını doldurursa 3.500-3.900 arası olabılır😍😀

Ya dün benim aynı dediğiniz gibi oldu karnım. Göbek deligimin Sag tarafi yukarıda ve sivri idi toplanmıştı biz hatta eşimle kafası orası herhalde falan dedik ama sancı yoktu hiç bende (kiz bebek 29+5). Ürperdim şimdi 🫤

Ya dün benim aynı dediğiniz gibi oldu karnım. Göbek deligimin Sag tarafi yukarıda ve sivri idi toplanmıştı biz hatta eşimle kafası orası herhalde falan dedik ama sancı yoktu hiç bende (kiz bebek 29+5). Ürperdim şimdi 🫤
Bende kafası diye düşünüyordum ama kafası değil ayakları oluyor bence sizinde öyledir. Çünkü benim ultrasonda o sivri olan tarafta ayakları oluyor hep ☺️

canım braxton hicksi sen fotoyla nasıl anlıcan kasılmayı anlamanın tek yolu zaman tutmak ve doğum sancısında öyle iş falan yapmazsın gezemezsin bi girer olduğun yere çivilenir hareket edemezsin. doğum sancısı öyle yani. ilk geldiğinde 20 dak bir gelir 30 sn civarı sürer düzenlidir ve aralık zamanla kısalır sancı süresi artar işte 10 dk bir gelince de doktora gidersin

Valla ben bu sancıları anlayamadım bence arada giriyor ama bana ama hep normal sanıyorum. O toplanma da bebek hareket ettikçe oluyor o sebeple onu da hiç dert etmiyorum şimdilik ladin19 ladin19 da dediği gibi doğursak anlarız diye düşünüyorum 😅 çünkü doğurup anlamayan duymadım etrafımda

Back