Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ebeveyn yardımı ne oluyor, son olarak Çok soru sordum hakkınızı helal edin
Doğum yaptığın için devlet sana 1 sene boyunca 300 Euro veriyor. Ama eğer istersen 2 sene boyunca 150 Euro da alabiliyorsun onu sen seçiyorsun. Yani toplam verilen para değişmiyor.
 
Ben ilk çocuğumda bebekten meltem kral beşik diye bir şey aldım. Ahşap, anne yanı. Çok şık, güzel ve kaliteli çıktı. Şimdi de onu kullanacağım. Çocuğa da montessori oda yaptırdım. Bebiş olmasa iki yıl daha o beşiği kullanabilirdi.
 
Arkadaşlar fetal DNA’yı panoramadan yaptıranlar bir broşür yada telefon numarası paylaşabilirmi nette bulamadım yetkili firmayı
 
Kızlar az önce sağlık ocağından aradılar. Doktorumun d vitamini verip vermediğini sordu. Ben de vermediğini söyledim. Gelin devit3 başlayalım dedi. Siz kullanıyor musunuz?
 
Kızlar az önce sağlık ocağından aradılar. Doktorumun d vitamini verip vermediğini sordu. Ben de vermediğini söyledim. Gelin devit3 başlayalım dedi. Siz kullanıyor musunuz?
Sağlik ocağında kan verdiğim ilk gün daha verdiler bana. 12. Haftadan sonra başla dediler. Dün kendi doktoruma sordum ve başladım günde 9 damla şeklinde. Sormasam söylemezdi sanırım. Doktoruma çok güveniyorum ama folik dışında vitamin kullanımını istemiyor, inanmıyor sanırım. İlk görüşmede multivitamin önerisi istemiştim. Gereksiz onlar demişti.
 
Geniş panel yaptırdık biz canım. Tüm hastalıklara bakıldığını söylemişlerdi bize. Ben 330 euroya yaptırdım.
Bu liste var bizde geniş panel hangisi bilmiyorum ama hiçbirinde fiyat 330 değil en ucuzu 350
 

Eklentiler

  • ff736d39-5b8d-4755-9a13-17ce6febf390.jpeg
    142 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar selam kardeşimi Yunan askeri gibi denize dökmeyi planlıyorum sinirim tepemden aştı 3 gündür eve gelmiyordu dün geldi sevgilisini uğurlamaya havaalanına gitti. Ulan ben 3000 km uçtum geldim hadi beni salla yeğenini karşılamaya havaalanına bile gelmedi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…