Doğum yaptığın için devlet sana 1 sene boyunca 300 Euro veriyor. Ama eğer istersen 2 sene boyunca 150 Euro da alabiliyorsun onu sen seçiyorsun. Yani toplam verilen para değişmiyor.Ebeveyn yardımı ne oluyor, son olarakÇok soru sordum hakkınızı helal edin
Tam benim kilo verme yöntemim. sağlıkla bir doguralim vaktinde hallederiz hepsiniCanım zaten emzirme döneminde olma yani kucağa alıp bırakmak zor olur. Aynen bi oruç falan dene bence de.
Çok çok teşekkürler yenidenDoğum yaptığın için devlet sana 1 sene boyunca 300 Euro veriyor. Ama eğer istersen 2 sene boyunca 150 Euro da alabiliyorsun onu sen seçiyorsun. Yani toplam verilen para değişmiyor.
Sen benden baya öndeymişsin maşallah vakti zamanında sağlıkla gelsinler inşallahBen de 15+3 deyimİzmir’de gittim 3.5 civarıydı.
Rica ederimÇok çok teşekkürler yeniden
Ben ilk çocuğumda bebekten meltem kral beşik diye bir şey aldım. Ahşap, anne yanı. Çok şık, güzel ve kaliteli çıktı. Şimdi de onu kullanacağım. Çocuğa da montessori oda yaptırdım. Bebiş olmasa iki yıl daha o beşiği kullanabilirdi.Ooo millet erkenci ne güzel :) kızlar yatak olayını ne yapmayı düşünüyorsunuz? şu park yataklar çok kullanışlı ama çok çirkinler :) aşırı kararsızım karyola mı yoksa beşik mi park yatak mı yoksa direkt tek kişilik yetişkin yatağı mı koysam bilemiyorum
Sağlik ocağında kan verdiğim ilk gün daha verdiler bana. 12. Haftadan sonra başla dediler. Dün kendi doktoruma sordum ve başladım günde 9 damla şeklinde. Sormasam söylemezdi sanırım. Doktoruma çok güveniyorum ama folik dışında vitamin kullanımını istemiyor, inanmıyor sanırım. İlk görüşmede multivitamin önerisi istemiştim. Gereksiz onlar demişti.Kızlar az önce sağlık ocağından aradılar. Doktorumun d vitamini verip vermediğini sordu. Ben de vermediğini söyledim. Gelin devit3 başlayalım dedi. Siz kullanıyor musunuz?
Geniş panel yaptırdık biz canım. Tüm hastalıklara bakıldığını söylemişlerdi bize. Ben 330 euroya yaptırdım.destinesiaa canım sen euorofins yaptırmıştın degilmi,hangi paketi ne kadar yatırdım. Baya bir kategori var hangisi seçmeliyim bilememdim
Bu liste var bizde geniş panel hangisi bilmiyorum ama hiçbirinde fiyat 330 değil en ucuzu 350Geniş panel yaptırdık biz canım. Tüm hastalıklara bakıldığını söylemişlerdi bize. Ben 330 euroya yaptırdım.
Biz tanıdık bir doktor sayesinde indirim almıştık canısı normalde 400 dediler geniş paneleBu liste var bizde geniş panel hangisi bilmiyorum ama hiçbirinde fiyat 330 değil en ucuzu 350
Anladım canım çok sagolBiz tanıdık bir doktor sayesinde indirim almıştık canısı normalde 350 demişlerdi bize de
6 günde gelmişti sonuç Fransadan genoks varmış bir de ona da bak istersenAnladım canım çok sagol
Evet canım kesin çünkü kromozom olarak belirliyorlarArkadaşlar NİPT genetik teste cinsiyet bilgisi kesin mi. Bilginiz var mı
Gwnoksa verdim artık halımda hayırlısı bakalım6 günde gelmişti sonuç Fransadan genoks varmış bir de ona da bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?