Ben de iMom Omega kullanıyorum, onun içinde var onun için mi acaba söylemedi bilmiyorum. Biraz araştırdım sağlık bakanlığının bir protokolüymüş bu. Doğumdan önce 6 ay ve sonra 6 ay şeklinde sağlık ocakları veriyormuş. Yarın bi markasını filan öğrenip doktoruma soracağımSağlik ocağında kan verdiğim ilk gün daha verdiler bana. 12. Haftadan sonra başla dediler. Dün kendi doktoruma sordum ve başladım günde 9 damla şeklinde. Sormasam söylemezdi sanırım. Doktoruma çok güveniyorum ama folik dışında vitamin kullanımını istemiyor, inanmıyor sanırım. İlk görüşmede multivitamin önerisi istemiştim. Gereksiz onlar demişti.
Evet ben hamilelik öncesinden başlamıştım hamilelik boyunca kullan demiştiKızlar az önce sağlık ocağından aradılar. Doktorumun d vitamini verip vermediğini sordu. Ben de vermediğini söyledim. Gelin devit3 başlayalım dedi. Siz kullanıyor musunuz?
Bende hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. 13. Haftadayiz ilk gebeligim o zaman benim daha çok var hissetmeme. Peki hareket ettiğinde nasıl oluyor sadece hareketini mi hissediyorsunuz bir ağrı da oluyor muHareket hissetmeye başlayan var mı ben bugün hissettimönceki gebeliğimde daha geç hissetmiştim. Şimdi 15. Haftada erken gibi geldi bana ama resmen hissettim 20 dk falan sürdü.
son zamanlarda büyüyp esnediğinde falan azcık rahatsızlık veriyo ama ilk zamanlar acı ağrı olmaz zaten. ilk gebeliğimde ilk hareketini içimde balık yüzüyor gibi hissetmiştim tekmeler vs çok sonra gelmiştiBende hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. 13. Haftadayiz ilk gebeligim o zaman benim daha çok var hissetmeme. Peki hareket ettiğinde nasıl oluyor sadece hareketini mi hissediyorsunuz bir ağrı da oluyor mu
Anladım teşekkür ederimson zamanlarda büyüyp esnediğinde falan azcık rahatsızlık veriyo ama ilk zamanlar acı ağrı olmaz zaten. ilk gebeliğimde ilk hareketini içimde balık yüzüyor gibi hissetmiştim tekmeler vs çok sonra gelmişti
Ben bir 15 gündür hissediyorum ama benim 5. oldugu ve plasenta arkasında olduğu için hissediyorum.Hareket hissetmeye başlayan var mı ben bugün hissettimönceki gebeliğimde daha geç hissetmiştim. Şimdi 15. Haftada erken gibi geldi bana ama resmen hissettim 20 dk falan sürdü.
Kolay gelsin canım ne olacak bu ördüğünYeni bir şeye başladımmm.
Battaniye yapicam.Kolay gelsin canım ne olacak bu ördüğün
Annem de böyle kare kare desenleri birleştirip yapmıştı tığla.Yeni bir şeye başladımmm.
Evet eski bir motif bu. Kızıma da altıgen kar tanesinden yapmıştım. Kışın doğacak miniklerimiz. Lazım olacak.Annem de böyle kare kare desenleri birleştirip yapmıştı tığla.
Bittiği zaman çok güzel olacak desene,sağlıcakla kullansın tatlı kuzunBattaniye yapicam.
Aaa hayalimde canlandı. Cook güzel olacak bu yaaaaBittiği zaman çok güzel olacak desene,sağlıcakla kullansın tatlı kuzunBende birsürü motif ördüm kendime elbise yapacağım,üstü motif alt kısmı müslin kumaştan malum karnım büyüyor
Teşekkür ederim canımAaa hayalimde canlandı. Cook güzel olacak bu yaaaa
İnşallah canım. Anne kız kombini yaptığın günleri de burada beraber görürüz. Ben heves ettim kendime de yapacağım. Fikri getirdin aklımaTeşekkür ederim canımkendim birşeyler örüp dikmeyi çok seviyorum bebek olmadan bolca vakit varken yapayım inşallah kızımla birlikte anne kız kombinide yaparım
Aynen bende elimle bir battaniye örmüştüm annemle birlikte. Puffy idi modeli sanırım.Evet eski bir motif bu. Kızıma da altıgen kar tanesinden yapmıştım. Kışın doğacak miniklerimiz. Lazım olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?