- 30 Haziran 2013
- 21.038
- 16.310
Yumuşak ve iri bir ipten di mi?Aynen bende elimle bir battaniye örmüştüm annemle birlikte. Puffy idi modeli sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumuşak ve iri bir ipten di mi?Aynen bende elimle bir battaniye örmüştüm annemle birlikte. Puffy idi modeli sanırım.
Ayy inşallah Yap tabii,elinden örgü geliyor ne güzel birbirimize böyle fikirler vermek ne hoşİnşallah canım. Anne kız kombini yaptığın günleri de burada beraber görürüz. Ben heves ettim kendime de yapacağım. Fikri getirdin aklıma
İçinde bir yılan hareket ediyormuş gibi güçlü bir kelebek kanat çırpıyor gibi. :)Bende hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. 13. Haftadayiz ilk gebeligim o zaman benim daha çok var hissetmeme. Peki hareket ettiğinde nasıl oluyor sadece hareketini mi hissediyorsunuz bir ağrı da oluyor mu
Canım şu iptenYumuşak ve iri bir ipten di mi?
Oyy bunun battaniyesi çok güzel oluyo. Bunun more olanından yaptıydım ben bile yatarım onda bebeği bırakCanım şu ipten
Ben olmuştum canımcım. Tek kullanımlık antibiyotik verdi içtim bol su içtim kültür temiz çıkmıştıBeşleri idrar yolu enfeksiyonu olmuştu kimdi hatırlayamadım. Ne kullanmıştınız tekmkullanımlık saşe mi? Benım de tahlil sonucu çıkmış 2 bakteri yazıyor kültür sonucum henüz çıkmadı. Mesanemde ağrı var birkaç gündür. Doktora yazdım bekliyorum.
Aynen çok güzel oluyor canım bi de kolay elde yapılıyor şiş falan gerekmiyor.Oyy bunun battaniyesi çok güzel oluyo. Bunun more olanından yaptıydım ben bile yatarım onda bebeği bırak
Ne çıkmıştı tahlil sonucunda. Lokosit mi vardı bakteri mi eritrosit mi?Ben olmuştum canımcım. Tek kullanımlık antibiyotik verdi içtim bol su içtim kültür temiz çıkmıştı
Lukanka ne diye baktım sucuk diyor. Sucuk sos salam türevleri yasak diye biliyorum kuzucum doktoruna sor istersen. Benim doktorum kesin dille yasakladı geçen mangala gittik yiyemedim bileCanım aşırı derecede lukanka çekti arkadaş bulgarda ona sipariş verdim inşallah hamileyken yemek sıkıntı olmaz.
Ben de oldum içinde 2 tane fitil olan bir kutu yazdı 1 hafta arayla atılıyor.Beşleri idrar yolu enfeksiyonu olmuştu kimdi hatırlayamadım. Ne kullanmıştınız tekmkullanımlık saşe mi? Benım de tahlil sonucu çıkmış 2 bakteri yazıyor kültür sonucum henüz çıkmadı. Mesanemde ağrı var birkaç gündür. Doktora yazdım bekliyorum.
Lökosit 12 çıktıydı eritrosit temizdiNe çıkmıştı tahlil sonucunda. Lokosit mi vardı bakteri mi eritrosit mi?
Canım lukanka kuru sucuk Bulgar sucuğu normalde pişirilmeden içki yanında yenir ama ben iyice pişircem.Lukanka ne diye baktım sucuk diyor. Sucuk sos salam türevleri yasak diye biliyorum kuzucum doktoruna sor istersen. Benim doktorum kesin dille yasakladı geçen mangala gittik yiyemedim bile
İşte bana pişmiş çiğ her türlü yasak toxo riskinden dolayı dedi doktor işlenmiş gıda sayılıyor diye. Ama yiyen var görüyorum. Benim kocam 10 kaplan gücünde bir çeneye sahip olduğu için hiç bulaşmıyorum yoksa dırdırıyla öldürürCanım lukanka kuru sucuk Bulgar sucuğu normalde pişirilmeden içki yanında yenir ama ben iyice pişircem.
Ben de oldum içinde 2 tane fitil olan bir kutu yazdı 1 hafta arayla atılıyorakıntı
Ben de oldum içinde 2 tane fitil olan bir kutu yazdı 1 hafta arayla atılıyor.
Canım fitil vajinal enfeksiyon içindir. Bende o yok. Mesanemde rahatsızlık var.Ben olmuştum canımcım. Tek kullanımlık antibiyotik verdi içtim bol su içtim kültür temiz çıkmıştı
Kuzum ben burada normal Kangal sucuğu pişirip yedim ilk hamileliğimde doktorum pişmesinden emin olduğun sürece ye dediİşte bana pişmiş çiğ her türlü yasak toxo riskinden dolayı dedi doktor işlenmiş gıda sayılıyor diye. Ama yiyen var görüyorum. Benim kocam 10 kaplan gücünde bir çeneye sahip olduğu için hiç bulaşmıyorum yoksa dırdırıyla öldürür
Bol su iç 2.5 litre al yanına lıkır lıkıt tüket. Ben öyle rahatladım. Hafif sızı vardı kasıklarımdaCanım fitil vajinal enfeksiyon içindir. Bende o yok. Mesanemde rahatsızlık var.
Lökosit 12 çıktıydı eritrosit temizdi
Bende de lokosıt yok 2 bakteri 2 eritrosit var. Csnımı sıktı yarın tatile gdcm denize girmeyi hayal ettim tüm yıl. Şimdi al başına bela.Lökosit 12 çıktıydı eritrosit temizdi