Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markaları nr acaba bu yağların?Bunalrı karıştırdım ben. Eczacı ile konuşup ortalama bir oranda ekledim hepsinden. Görsel eklemeyedim bi türlü. Neyse ,
Hepsi organik sertifikalı
Hindistan cevizi yağı
Zeytin yağı
Kakao yağı
Avakado yağı
Badem yağı
E vitamini
Bunları kavanozda karıştırdım bu kadar :)
Benim ilk hamileliğimde hiç Çatlamaz diyeceğim vücudum çatladı ve inanın doğum yaptıktan sonra zayıflayınca o kadar pişman oluyorsunuz ki herhangi bir önlem almadığınıza, çünkü kötü duruyor. ben açıkçası beğenmiyorum o görüntüyü, tabii insan vücuduyla barışık olabilir başka, ama bu sefer özellikle son aylarda sabah akşam sürmeyi düşünüyorumSonunda ekledim
Bu şekilde ne kadara geldi acaba sorması ayıp?Sonunda ekledim
Aslında burada benim için önemli olan fiyatından ziyade içeriğini bilmemdi:) emin olmamdı çünkü ürünlere de güvenemiyorum belki daha pahalıya gelmişti olabilir o kastettigim diğer alternatif üründen:) ama en azından ilk dönemler bunu kullanırım sonra istersem diğerini kullanabilirim ihtiyacım olursaBu şekilde ne kadara geldi acaba sorması ayıp?
Mustela alayım diyordum bende ama emin olamadım şimdi siz yazınca.. uygun olur mu acabaAslında burada benim için önemli olan fiyatından ziyade içeriğini bilmemdi:) emin olmamdı çünkü ürünlere de güvenemiyorum belki daha pahalıya gelmişti olabilir o kastettigim diğer alternatif üründen:) ama en azından ilk dönemler bunu kullanırım sonra istersem diğerini kullanabilirim ihtiyacım olursa
Bu arada Hindistan cevizi yağı ve zeytinyagı kakao yağı evimde zaten vardı hani genel olarak da kullanıyorum zeytinyagini yemeklere kakao ve Hindistan cevizi yagini tatlılara kahvelere kullanıyorum. Beşgen ampul aldım o da 50 TL idi galiba eczanede, tatlı badem yağı ve avokado yagını aldım sadeceAslında burada benim için önemli olan fiyatından ziyade içeriğini bilmemdi:) emin olmamdı çünkü ürünlere de güvenemiyorum belki daha pahalıya gelmişti olabilir o kastettigim diğer alternatif üründen:) ama en azından ilk dönemler bunu kullanırım sonra istersem diğerini kullanabilirim ihtiyacım olursa
Bahsettiğim ürün bu, marka reklamı gibi oldu ama kendi yaptığım bence on numara :)Mustela alayım diyordum bende ama emin olamadım şimdi siz yazınca.. uygun olur mu acaba
Cok heyecanli ya güzel haberler gelsin minnaktanEvet evet öyle . Her doktor ayrı bir yer öneriyor geçen sene yaptırdığım yeri bulamadım aynı doktora gitmedim başka bir doktor (perinatolaji) 2 yer soyledi biri diğerinden 2 katıdır sana kalmış nerede yaptıracağın dedi aradım 220 dolar fiyat verdi yarin gideceğim umarım güzel haberler alırız
Ellerine sağlık çok iyi görünüyor inşallah faydasını max derecede görelim kaşınmaya başlamadan önce hepimizBunalrı karıştırdım ben. Eczacı ile konuşup ortalama bir oranda ekledim hepsinden. Görsel eklemeyedim bi türlü. Neyse ,
Hepsi organik sertifikalı
Hindistan cevizi yağı
Zeytin yağı
Kakao yağı
Avakado yağı
Badem yağı
E vitamini
Bunları kavanozda karıştırdım bu kadar :)
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına bende aynı hikaye ile hamileyim 4.5 yıl sonra oldu benimdeBen geldim aranıza polikistik over li 7 yıl evlat mücadelesi tüp Bebek sonrası doğal gebeliğim mucizemm
Seninle aynı durumdayım rapor almadım ben çalışmaya devam ettim ama yürümüyor işten ayrılacağım işe başlayınca bir dene kendini olmadı tekrar rapor al olmadı genelde üçüncü aydan sonra yorgunluk geçiyor diyorlar ama bakalım bizde nasıl olacakKızlar selam benim kolumu kaldıracak halim yok hiçbir şey yapmaya enerjim yok ev işi yapasım bile gelmiyor bir aydır raporluydu 3-4 güne bitiyor nasıl işe gideceğim ne yapacağım hiç bilmiyorum bu durumda olan var mı
Ya normalde sıkıntı yapmıyordu iş yerim ama doktor kontrolüne gidicem dediğimde bile 2 saat izin vermeye laf etmeye başladılar ki bu benim yasal hakkım ayda bir doktora gitmek için izin vermek zorundalar bu şekilde sorum ederlerse raporla devam edicemSeninle aynı durumdayım rapor almadım ben çalışmaya devam ettim ama yürümüyor işten ayrılacağım işe başlayınca bir dene kendini olmadı tekrar rapor al olmadı genelde üçüncü aydan sonra yorgunluk geçiyor diyorlar ama bakalım bizde nasıl olacak
Kötüymüş gerçekten bu şekilde anlayışsız davranıyorlarsa raporla karşılaşmayı hak ediyorlar. Açıkçası ben zaten yeni başlamıştım ihbarım veya tazminatım yok ondan çıkmayı sorun etmiyorum ama öyle bir durumun varsa hiç kolaya kaçma al raporunu otur onlar düşünsünYa normalde sıkıntı yapmıyordu iş yerim ama doktor kontrolüne gidicem dediğimde bile 2 saat izin vermeye laf etmeye başladılar ki bu benim yasal hakkım ayda bir doktora gitmek için izin vermek zorundalar bu şekilde sorum ederlerse raporla devam edicem
genoks ve intergen ile görüştümKızlar merhaba, 11. Haftaya girdik şükür fetal dna için konuşuldu ancak ben sanırım kaçırdım firma arayışına girdik yaptırıp memnun olan varsa acaba isim paylaşabilir mi? Yakından takipteyim ama telastan sanırım kaçırdım