- 24 Ağustos 2022
- 4.053
- 11.783
Ben başladım kullanmaya. Lierac phytolastil jelini kullanıyorumBen daha farketmedim bisey kullanmaya da başlamadım kullanan varsa öneride bulunursa iyi olur bende ne kullansam diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başladım kullanmaya. Lierac phytolastil jelini kullanıyorumBen daha farketmedim bisey kullanmaya da başlamadım kullanan varsa öneride bulunursa iyi olur bende ne kullansam diye düşünüyorum
Valla neye inanacağımızı şaşırdık belli olunca anlayacağız. Hurafe sanırım hepsi13+4 den selamlar benim yüzümün sol tarafını sivilce bastı çok fena oğluş annelerinde olmaz diye biliyordum ama oldu valla
Ben buraya bulduğum markaları yazayım ama henüz hiçbirini alıp başlamadım o nedenle sizlere danışmak istedimBen daha farketmedim bisey kullanmaya da başlamadım kullanan varsa öneride bulunursa iyi olur bende ne kullansam diye düşünüyorum
Balım benim de bacaklarda çatlaklar olduKızlar selamlar çatlak oluşumunuz ne durumda? Bisey kullanmaya başladınız mı?
Herhangi birsey kullanıyor musun pekiBalım benim de bacaklarda çatlaklar oldu
Mama bee markasını ben de görmüştüm ama bunların hangi birini nasıl kullanacağız acaba? Bence 3 ayı geçince sürmeye başlamak lazım gibi düşünüyorum.Ben şöyle bir ekran görüntüsü almıştım. Ama çok fazla gelmişti bunlar. Atkılı fırça, lierac ve Hindistan cevizi/kakao yağı kullanmayı düşünüyorum. Ama ne zaman başlayacağımı bilemiyorum Eki Görüntüle 3461213 Eki Görüntüle 3461213
İnşallah yaDoğumdan sonra dökülüyor diyorlar ama inşallah öyle olur
Merhabalar fetal dna yok nerde yaptırdınız acaba bir de kaçıncı haftanızda yaptırdınız fiyatını da öğrenebilir miyim:)Akşamları bende de yanlara doğru genişleme oluyor ve hatta bu yüzden kız olduğunu düşünmüştük ama fetal DNA testinde tescilli erkek çıktı bizi şaşırttı bebiş
Bu kadar şeyden sonra çatlarsa ayıp ederBen şöyle bir ekran görüntüsü almıştım. Ama çok fazla gelmişti bunlar. Atkılı fırça, lierac ve Hindistan cevizi/kakao yağı kullanmayı düşünüyorum. Ama ne zaman başlayacağımı bilemiyorum Eki Görüntüle 3461213 Eki Görüntüle 3461213
Fetal DNA benim doktorumun yönlendirdiği bir merkez yaptı . Eve gelip kan aldılar merkezin adını da bilmiyorum. Ataşehir memorial hastanesine gidiyorum. 16.000 tl ye yaptırdık biz.Merhabalar fetal dna yok nerde yaptırdınız acaba bir de kaçıncı haftanızda yaptırdınız fiyatını da öğrenebilir miyim:)
11. Haftada yapıldıFetal DNA benim doktorumun yönlendirdiği bir merkez yaptı . Eve gelip kan aldılar merkezin adını da bilmiyorum. Ataşehir memorial hastanesine gidiyorum. 16.000 tl ye yaptırdık biz.
Teşekkür ediyorum bilgi için hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallahFetal DNA benim doktorumun yönlendirdiği bir merkez yaptı . Eve gelip kan aldılar merkezin adını da bilmiyorum. Ataşehir memorial hastanesine gidiyorum. 16.000 tl ye yaptırdık biz.
HosgeldinBen geldim aranıza polikistik over li 7 yıl evlat mücadelesi tüp Bebek sonrası doğal gebeliğim mucizemm
Ben de pkos mağduruyum benimkide doğal gebelik.Ben geldim aranıza polikistik over li 7 yıl evlat mücadelesi tüp Bebek sonrası doğal gebeliğim mucizemm
Gerçekten zamanı varmış tam tekrar tüp Bebek dosyası hazırlarken oldu rabbim kucağımıza almayı nasip etsinBen de pkos mağduruyum benimkide doğal gebelik.