- 30 Haziran 2013
- 21.027
- 16.276
Ayyy maşallah canım stres yapmamak lazimGerçekten zamanı varmış tam tekrar tüp Bebek dosyası hazırlarken oldu rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy maşallah canım stres yapmamak lazimGerçekten zamanı varmış tam tekrar tüp Bebek dosyası hazırlarken oldu rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Benimkide 13 haftayken sadece nuba göre yorum yaptı.Ultrasonda duruşuna göre yani canımBenimde 13 haftalık oldu dün doktor kontrolüm vardı. Doktor cinsiyet hakkında bişey demedi ya belli olur diye düşünmüştüm. Bidaki aya dedi
Ne dedi canımBenimkide 13 haftayken sadece nuba göre yorum yaptı.Ultrasonda duruşuna göre yani canım
Çok teşekkür ederim hepimize nasip olsunTeşekkür ediyorum bilgi için hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
LieracBen buraya bulduğum markaları yazayım ama henüz hiçbirini alıp başlamadım o nedenle sizlere danışmak istedim
Elancyl
Mustela
Bio oil
Zap
Bunları öneriyorlar ama çok kararsızım.
Ya cokmus benim 2. Gebeliğim geçen sene 6 bine yaptırmıştım yarın bu bebisim için yaptiricam 7 .500 civarıFetal DNA benim doktorumun yönlendirdiği bir merkez yaptı . Eve gelip kan aldılar merkezin adını da bilmiyorum. Ataşehir memorial hastanesine gidiyorum. 16.000 tl ye yaptırdık biz.
Benim kızımda yüzümü kaplayan sivilceler çıkıyordu. Erkeklerimde hiç çıkmadı.İnternette baktığımda erkek çocuk belirtisi yazıyor anlamadım kız annenin güzelliğini alıyordu hani
Gerçekten mi Ben doktorumun önerdiği yer dışında bir yere bakmadım hiç. Piyasası nedir hiç bilmiyorum ama doğrudur bu tür konularda pahalı yerler tavsiye edilebiliyor.Ya cokmus benim 2. Gebeliğim geçen sene 6 bine yaptırmıştım yarın bu bebisim için yaptiricam 7 .500 civarı
Atmıştım burayada perşembe günü canım. erkekler bu pozisyonda oluyor dedi sadece duruşa bakarak yani bakalım iki hafta sonra tekrar gideceğim insan alışveriş için sabırsız oluyorNe dedi canım
Evet evet öyle . Her doktor ayrı bir yer öneriyor geçen sene yaptırdığım yeri bulamadım aynı doktora gitmedim başka bir doktor (perinatolaji) 2 yer soyledi biri diğerinden 2 katıdır sana kalmış nerede yaptıracağın dedi aradım 220 dolar fiyat verdi yarin gideceğim umarım güzel haberler alırızGerçekten mi Ben doktorumun önerdiği yer dışında bir yere bakmadım hiç. Piyasası nedir hiç bilmiyorum ama doğrudur bu tür konularda pahalı yerler tavsiye edilebiliyor.
Görmemişim canım bulayım bakalım bizimkiyle benziyor muAtmıştım burayada perşembe günü canım. erkekler bu pozisyonda oluyor dedi sadece duruşa bakarak yani bakalım iki hafta sonra tekrar gideceğim insan alışveriş için sabırsız oluyor
Atmıştım burayada perşembe günü canım. erkekler bu pozisyonda oluyor dedi sadece duruşa bakarak yani bakalım iki hafta sonra tekrar gideceğim insan alışveriş için sabırsız oluyor
Canım erkek bu ne duruşu bacak arasını çekip vermişEki Görüntüle 3460091 Eki Görüntüle 3460092 Kızlar cinsiyet tahmini yapabilecek var mı 13 haftalığız
Hangi firma?Ya cokmus benim 2. Gebeliğim geçen sene 6 bine yaptırmıştım yarın bu bebisim için yaptiricam 7 .500 civarı
Şöyle bir şey hazırladım. Bi süre götürür. Zorda kalırsam da mustela bio beğendim onu alırım.Kızlar selamlar çatlak oluşumunuz ne durumda? Bisey kullanmaya başladınız mı?
Şöyle bir şey hazırladım. Bi süre götürür. Zorda kalırsam da mustela bio beğendim onu alırım.