- 25 Mart 2024
- 356
- 350
- 34
Dur bakalım hemen enseyı karartma canım gec dollenmıstır belkıHayır oda görünmedi doktora en azından yolk görebilseydim içim biraz rahatlayacaktı dedim. Sen öyle yolk a takılma dedi bana. Çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bakalım hemen enseyı karartma canım gec dollenmıstır belkıHayır oda görünmedi doktora en azından yolk görebilseydim içim biraz rahatlayacaktı dedim. Sen öyle yolk a takılma dedi bana. Çok korkuyorum
Bana verilen ultrason kağıdı da böyle ama ben doktor kontrol ederken çektim bu fotoğrafı. 3 boyutlu rahime keseye daha net bakıyordu. Bana da gösterdi. Çok anlamam ama bu fotoğrafta sanki iki tane bebek var gibi durmuyor muAyy çok güzel bu görüntüyü nerede aldın
Ben de gittim 8+4 gününe uyumlu çıkıyor boyu 1.9 cm
Bugün mü gittin canım maaşallahAyy çok güzel bu görüntüyü nerede aldın
Ben de gittim 8+4 gününe uyumlu çıkıyor boyu 1.9 cm
Evet canım yüzyıla gittim Esra iyi ilgiliydi ama hastane kotuBugün mü gittin canım maaşallah
Yaa hastanenin kötü olması üzdü ben net birşeyler olsun medikali denicem bakalım nasıl şimdi takiplerimi kendi doktorumda yaptırıyorum zaten çok memnunumEvet canım yüzyıla gittim Esra iyi ilgiliydi ama hastane kotu
Biri kordonu canım plasentalari da oluşmaya basladiBana verilen ultrason kağıdı da böyle ama ben doktor kontrol ederken çektim bu fotoğrafı. 3 boyutlu rahime keseye daha net bakıyordu. Bana da gösterdi. Çok anlamam ama bu fotoğrafta sanki iki tane bebek var gibi durmuyor mu
Ben kararımı verdim Zeynep Kamil de başhekim gideceğim burda da arif beyde devamYaa hastanenin kötü olması üzdü ben net birşeyler olsun medikali denicem bakalım nasıl şimdi takiplerimi kendi doktorumda yaptırıyorum zaten çok memnunum
Bisey sorcam cnm neden sık gidiyorsunuz doktor mu cagiriyo beni 1au sonraya çağırdı yaEvet canım yüzyıla gittim Esra iyi ilgiliydi ama hastane kotu
Sordum o görünen plasenta mı diye daha oluşmadı dedi bilemedim. Sen nasılsın belirtilerin çok var mıBiri kordonu canım plasentalari da oluşmaya basladi
Bulantı yok oldu neredeyse yerine uyku geldi sürekli uyuyasım varSordum o görünen plasenta mı diye daha oluşmadı dedi bilemedim. Sen nasılsın belirtilerin çok var mı
Dr arıyoruz oturunca sık gitmiycem canım ama ben riskli geleyim o yuzden bir normal bir perinatologla devam edicemBisey sorcam cnm neden sık gidiyorsunuz doktor mu cagiriyo beni 1au sonraya çağırdı ya
Beni doktor çağırdı canım geçtiğimiz hafta pazartesi kalp atışını duyduk bu gün de gelişimini kontrol etmek için çağırdı. Şimdi izne çıkıyoruz 10 gün sonra tekrar kontrole git memleketinde, gelince de bana uğra dedi. Benim tüp bebek denemelerinden sonra kendiliğinden oldu. Zor olunca sık sık kontrol etmek istiyor.Bisey sorcam cnm neden sık gidiyorsunuz doktor mu cagiriyo beni 1au sonraya çağırdı ya
Uyku yeni yeni geliyor gibi bana. Bulantının geçmesine sevindimBulantı yok oldu neredeyse yerine uyku geldi sürekli uyuyasım var
Ayy o neydi gııı diyesim var valla inşallah geri gelmez. Seninle çok yakınız belirtiler de yakinUyku yeni yeni geliyor gibi bana. Bulantının geçmesine sevindim
Anladim cnm hayırlısıyla istediğiniz hayırlı doktor çıkar inşallah saglikla kucağımıza alalım inşallah gitmeniz iyi aslında insan merak ediyorDr arıyoruz oturunca sık gitmiycem canım ama ben riskli geleyim o yuzden bir normal bir perinatologla devam edicem
Cinsiyet öğrendikten sobra ufaktan başlanır gittikçe hızlanır sona doğru ilk başlar ufak çaplı alışveriş bence daha mantıklıKızlar biliyorum çok erken ama benim ufaktan bebek alışverişine başlayasım var. Eşim durduruyor. Sizce kaçıncı ayda başlanmalı? Birde bez stoğu yap diyor bir kaç arkadaşım ama ben bez stoğunu doğru bulmuyorum
Cuma günü asıl önemli muayeneye gidiyorum. Zeynep kamilde perinatoloji için aldım. Oranın başhekim i laparoskobik serklaj yapacak bana umarım sorun çıkmazAnladim cnm hayırlısıyla istediğiniz hayırlı doktor çıkar inşallah saglikla kucağımıza alalım inşallah gitmeniz iyi aslında insan merak ediyor
Amin amin İnşallah gelmez. Çok benziyoruz acaba Cinsiyetleri aynımıdır?Ayy o neydi gııı diyesim var valla inşallah geri gelmez. Seninle çok yakınız belirtiler de yakin
Ben bir gün erkek bir gün kız hissediyorumAmin amin İnşallah gelmez. Çok benziyoruz acaba Cinsiyetleri aynımıdır?