- 14 Kasım 2024
- 1.248
- 410
- 38
- 30
Yok cnm olurmu öyle şey herşeyi sorsbilirisn bizde elimizden geldiğince birbirimize yardımcı oluyoruzÇok sağ ol valla başını ağrıttım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm olurmu öyle şey herşeyi sorsbilirisn bizde elimizden geldiğince birbirimize yardımcı oluyoruzÇok sağ ol valla başını ağrıttım
Ayriyetten doktorda yumurtayı söyledi cstlamads yok kaçırmış olman imkansız biraz geç catliycak demekki döngün kaçtı seninAnladim kuzum yarinda çatlamazsa 14.gubde artik çatlar heralde gecen ay koyuydu acaba. Kacrdmmi ki yumrtlmyi 10.filn baslasaydm keske
Bu ay bnm catlamada gec olck gbi gecen ay dongu 25oldugu icin erkn ctladi muhtemelen bu ay 10gun ileri gtti regl 14-15gibi catlar diye umuyorumSanmıyorum kaçırdığını yarınki teste göre bende bir sabah birde aksam yapcam bakım heralde benm regl buay 28 gün sürecek çatlama 14.gun olcak büyük ihtimalle
35di canimAyriyetten doktorda yumurtayı söyledi cstlamads yok kaçırmış olman imkansız biraz geç catliycak demekki döngün kaçtı senin
En sonki dongun kaçti senin cnmSanmıyorum kaçırdığını yarınki teste göre bende bir sabah birde aksam yapcam bakım heralde benm regl buay 28 gün sürecek çatlama 14.gun olcak büyük ihtimalle
Umut her zaman vardır canım az kalmış 3 4 gün sonra erken gebelik testi yap istersenKızlar reglime bir hafta var sadece arada yumurtalıklarıma sızı gelip geçiyor daha önce hiç yaşamadığım bir his. Çok garip resmen yumurtalıklarımı hissediyorum. Onun dışında ne meme ne baska bir belirtim yok. Birde griğ olmuşum hapşurdukça kasıklarım batıyor sizce umut var mıdır ya
Üşütmediğime yada enfeksiyon olmadığına çok eminim idrarımda yanma falan yok. Ama işte göğüs hassasiyetim akıntımda yok o yüzden umutlanmak istemedim. Ama çok farklı gün içinde neredeyse iki saatte bir tatlı sızı şeklinde gelip geçiyor. Kist falan olsa böyle olmaz demi sürekli ağrı olur? Pazartesi progesteron bakılacak yumurtlama olmuş mu diye acaba hcg istesem mi? 4 5 gün kala çıkar mı? Üzülürüm diye test bile yapmak içimden gelmiyorUmut her zaman vardır canım az kalmış 3 4 gün sonra erken gebelik testi yap istersen
Aynen öyle cnm döngüye göre oluyor çatlama erken yada braz daha geçBu ay bnm catlamada gec olck gbi gecen ay dongu 25oldugu icin erkn ctladi muhtemelen bu ay 10gun ileri gtti regl 14-15gibi catlar diye umuyorum
Kasım 25 Aralık 28 bu ayda 28 olcak gibi duruyorEn sonki dongun kaçti senin cnm
3tane testim kaldi ya onerebileceginbtest varmi netten siparis versem yetismez degilmiKasım 25 Aralık 28 bu ayda 28 olcak gibi duruyor
Benimde 5 tane kaldi Sanmıyorum yetisecegini Evanora geçen eczaneden artımed aldı yaptı gayet güzel çıktı eczaneden ondan al istersen yetmezse3tane testim kaldi ya onerebileceginbtest varmi netten siparis versem yetismez degilmi
Herkesin gebelik belirtileri bir olmuyor canım dinleme kendini hiç üzülmemek içinde gecikmeye bekle derim ben bu ay öyle yaptım test falan uğraşmadım adetim geldi önümüzdeki aya artık ama hiç düşünme bu kadar olucağı varsa bile engelÜşütmediğime yada enfeksiyon olmadığına çok eminim idrarımda yanma falan yok. Ama işte göğüs hassasiyetim akıntımda yok o yüzden umutlanmak istemedim. Ama çok farklı gün içinde neredeyse iki saatte bir tatlı sızı şeklinde gelip geçiyor. Kist falan olsa böyle olmaz demi sürekli ağrı olur? Pazartesi progesteron bakılacak yumurtlama olmuş mu diye acaba hcg istesem mi? 4 5 gün kala çıkar mı? Üzülürüm diye test bile yapmak içimden gelmiyor
Canim tabiki umut var hala regl olana kadar. Ama bende senin gibi belirtiler yasadim ve regl oldum akşam. Yani hic belli olmuyor ayni belirtiler bazen regle bazen gebelige isaret oluyor.Kızlar reglime bir hafta var sadece arada yumurtalıklarıma sızı gelip geçiyor daha önce hiç yaşamadığım bir his. Çok garip resmen yumurtalıklarımı hissediyorum. Onun dışında ne meme ne baska bir belirtim yok. Birde griğ olmuşum hapşurdukça kasıklarım batıyor sizce umut var mıdır ya
Oyle ypcm artikBenimde 5 tane kaldi Sanmıyorum yetisecegini Evanora geçen eczaneden artımed aldı yaptı gayet güzel çıktı eczaneden ondan al istersen yetmezse
çatlama iğnesi oldum ben 9. günüm bugün hala iğne etkisi olduğunu düşündüğüm silik çizgi vardı bugün erken testte o yüzden pazar günü 12. günde testi tekrarlıcam inşAllah adet gördünüzmü görmediğiniz sürece umut vardır umudunuzu yitirmeyin
inşAllah herkese şans getirsin inşAllah
Sat 26 Aralık ,bat 25 Ocak ekler misin ?belkide geç döllenme olmuştur 2.30 değer yükselebilir 0 çıkmamış sonuçta