• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye Eklerim 🥰 Umarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim 🤲🌸🐣

Üye AdıSATBATOvulasyon 🥚Çatlama İğnesi 💉Sonuç
@istanbullugelinnnn29 Kasım29 Aralık
@cicekkiz009
Aralık
9
Ocak
@Tmd20207
Aralık
11
Ocak
@zeyyy12315 Aralık11 Ocak28 Aralık 🥚
@Goodnews17 Aralık11
Ocak
@monica12315Aralık11
Ocak
@brcmmmm15 Aralık12
Ocak
@Mervesre4115 Aralık12
Ocak
29 Aralık 🥚
@Daydi17 Aralık13 Ocak30 Aralık 💉
@alyanil20
Aralık
14
Ocak
@pamilyaponca18 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
@frefly13 Aralık15 Ocak1 Ocak 🥚
@mmatmazellll6
Aralık
15
Ocak
31 Aralık 🥚
@Mevsimm3416
Aralık
15
Ocak
Evanora Evanora 19
aralık
15 Ocak
@duskapani22
Aralık
16
Ocak
@bircivcivdaha20
Aralık
16
Ocak
@birciftbebekcorabi15
Aralık
16
Ocak
nilnc nilnc 18 Aralık17
Ocak
@arslnnnn20
Aralık
17
Ocak
2 Ocak 💉
Lucky_16 Lucky_16 22 Aralık18
Ocak
31 Aralık🥚31 Aralık💉
@minikediko22 Aralık18
Ocak
31 Aralık 🥚
@Alin Ada21
Aralık
18
Ocak
@Puxhu18 Aralık20 Ocak
@aylemakk24 Aralık21
Ocak
@banaderlerelif26 Aralık21 Ocak
@Faylinn26 Aralık22 Ocak
@Eseski2623 Aralık23 Ocak9 Ocak 🥚
@uuullku24 Aralık23
Ocak
@ifna11
Ocak
26
ocak
12 Ocak 💉
@lokumnazli22 Aralık26
Ocak
6 Ocak 🥚
@eva010831 Aralık26
Ocak
A abababba 28 Aralık26 Ocak9 Ocak 🥚
@ltfye631
Ocak
26
Ocak
@caca6029 Aralık28
Ocak
@linalina1234
Ocak
29
Ocak
@minma12157
Ocak
30
Ocak
@eylulesma30 Aralık31
Ocak
@Sweetbird1
Ocak
31
ocak
@pinkflowers15 Ocak1 Şubat
@yesilelma133
Ocak
3 Şubat
@Sunsun93
Ocak
3
Şubat
@makaleyaz8
Ocak
3
Şubat
20
Ocak 💉
@freewoman19 Ocak12 Şubat
Ay bende girmek istiyorum listeye

Mesela bande hamile olmadığım ayler hep belirtiler (belirti sandıklarımız ) vardı ama şimdi hiç ve hiç belirti yok meme ucu oda elleyince bazıları diyorsa sütyene deyse acıyor okadar değil
Kasık batması dısında hicbir belirtim yok o yüzden heveslenmiyorum belkide iyidir olmazsa üzülmem

Tamam cnm ben gidince Bi konuşayım tşk ederim cevap werdiğin için
Rica ederim canim ne demek. Bir sor bakalim bide neden muayene ediyormus. Yumurtalarima neden bakiyorsunuz diye bilelim de gereken biseyse bizde yaptiralim baktirma isini

Prodoctor geçen ay bende pozitif çıkardı hemde öyle pembe değil bildiğin koyu pembe ilk dakikada çıktı iki saat sonra adet oldum. O koyuluktaki hcg anca iki güne sıfırlanırdı. Heyecanlanıp ağlamıştık eşimle bide 😂 sonra araştırdım artı med gibi dandik bir marka. Bilemem tabi belki de vardır ama sabah başka markayla dene
Hadi ya çok üzücü olmuş elimde sadece 2 tane daha prodoctor var 2 gün sonra tekrar denicem baska markada alıyım var mı öneriniz

Hadi ya çok üzücü olmuş elimde sadece 2 tane daha prodoctor var 2 gün sonra tekrar denicem baska markada alıyım var mı öneriniz
Ben de kullandım ama çok memnun kaldım. Yokken kuruma çizgisi bile vermedi. Silik pembe çıktığında da zaten kanda da pozitifti 🤔

Ben de kullandım ama çok memnun kaldım. Yokken kuruma çizgisi bile vermedi. Silik pembe çıktığında da zaten kanda da pozitifti 🤔
İnşallah benim de öyle olur canım sitede de okudum silik çizgiler pozitif sonuçlanmıs inş çyle olur

Mesela bande hamile olmadığım ayler hep belirtiler (belirti sandıklarımız ) vardı ama şimdi hiç ve hiç belirti yok meme ucu oda elleyince bazıları diyorsa sütyene deyse acıyor okadar değil
Kasık batması dısında hicbir belirtim yok o yüzden heveslenmiyorum belkide iyidir olmazsa üzülmem

İnşallah benim de öyle olur canım sitede de okudum silik çizgiler pozitif sonuçlanmıs inş çyle olur
İnşallah öyledir ama hangi marka olursa olsun yanılma payı var elbette. Kan testi görmeden net konuşmak doğru olmuyor eğer negatif çıkarsa üzülmenize sebep olmak istemem

Kızlar napıyorsunız yokmu bugün güzel haber alan kimse
Ben misafirleri gezdirmekle uğraşıyorum canım gebelik pek aklıma gelmiyor açıkçası. Hatta hiç test yapasım bile yok var mı yok mu merak edemiyorum içimden gelmiyor artık neden yaaa

Back