• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

çatlama iğnesi oldum ben 9. günüm bugün hala iğne etkisi olduğunu düşündüğüm silik çizgi vardı bugün erken testte o yüzden pazar günü 12. günde testi tekrarlıcam inşAllah 🤲 adet gördünüzmü görmediğiniz sürece umut vardır umudunuzu yitirmeyin
Kız benim salı günü 10. Günüm olcak doktor testi geçtim kan bile erken diyo

çatlama iğnesi oldum ben 9. günüm bugün hala iğne etkisi olduğunu düşündüğüm silik çizgi vardı bugün erken testte o yüzden pazar günü 12. günde testi tekrarlıcam inşAllah 🤲 adet gördünüzmü görmediğiniz sürece umut vardır umudunuzu yitirmeyin

inşAllah herkese şans getirsin inşAllah 🌸

belkide geç döllenme olmuştur 2.30 değer yükselebilir 0 çıkmamış sonuçta 🌸
Sat 26 Aralık ,bat 25 Ocak ekler misin ?

Ama ben bişe sormak istiyorum ben ayın 5 inde çatlatma iğnesi oldum salı günü tekrar kontrole gitcem 10 gün olmuş oluyo ama doktorum kan almıcanı sadece yumurtalara bakacağını söyledi çok soru sorup adamı bunaltmak istemedim telefonda ama sizce gebelik oluşmuşsa çıkmaz mı kanda we neden yumurtalarıma bakacak ki tekrar anlamadım
Vajinal muayene mi yapacak yani. Bence cokta gerekli bir muayene degil vajinal ise. Çünkü gebelik olusuyorsa bu kadar erken şahsi fikrim vajinal bakilmasi iyi degil. Muhtemelen yumurtalar catladi mi diye bakacaktir ama kan alıp sonucuna göre muayene etmesi daha mantikli olurdu neden boyle bir yolla ilerliyor acaba ilk defa duydum

Benimde 5 tane kaldi Sanmıyorum yetisecegini Evanora Evanora geçen eczaneden artımed aldı yaptı gayet güzel çıktı eczaneden ondan al istersen yetmezse
Evet ben çok memnun kaldım yani yıllardır gerçekten doğru anlıyormuşum yumurtlamamı bir daha da almama gerek yok çok şükür artık hep sayesinde anladım Yani uzayan akıntı geldiğinde pik oldu meme ucum hassasiyet olunca silikleşti.

Vajinal muayene mi yapacak yani. Bence cokta gerekli bir muayene degil vajinal ise. Çünkü gebelik olusuyorsa bu kadar erken şahsi fikrim vajinal bakilmasi iyi degil. Muhtemelen yumurtalar catladi mi diye bakacaktir ama kan alıp sonucuna göre muayene etmesi daha mantikli olurdu neden boyle bir yolla ilerliyor acaba ilk defa duydum
Ne biliyim cnm ya anlamadım ki

Ben istesem mi kan çıkar yani warsa gebelik dimi

Canim tabiki umut var hala regl olana kadar. Ama bende senin gibi belirtiler yasadim ve regl oldum akşam. Yani hic belli olmuyor ayni belirtiler bazen regle bazen gebelige isaret oluyor.
Bende uyku hali halsizlik falanda vardi ki hala var ama su an reglim.
Bir an önce müjdeli bebek haberleriyle sevinelim inşallah 🙏
Kendimi çok dinliyorum sanırım evet ☹️

Herkesin gebelik belirtileri bir olmuyor canım dinleme kendini hiç üzülmemek içinde gecikmeye bekle derim ben bu ay öyle yaptım test falan uğraşmadım adetim geldi önümüzdeki aya artık ama hiç düşünme bu kadar olucağı varsa bile engel
Haklısın beklemek en doğrusu akışına bırakabilsem çol daha rahatlıcam bu ikinci ayımız belki zamanla alışırım normale döner inşallah güzel haberler alırız

Haklısın beklemek en doğrusu akışına bırakabilsem çol daha rahatlıcam bu ikinci ayımız belki zamanla alışırım normale döner inşallah güzel haberler alırız
Mesela bande hamile olmadığım ayler hep belirtiler (belirti sandıklarımız ) vardı ama şimdi hiç ve hiç belirti yok meme ucu oda elleyince bazıları diyorsa sütyene deyse acıyor okadar değil

Evet ben çok memnun kaldım yani yıllardır gerçekten doğru anlıyormuşum yumurtlamamı bir daha da almama gerek yok çok şükür artık hep sayesinde anladım Yani uzayan akıntı geldiğinde pik oldu meme ucum hassasiyet olunca silikleşti.
Sen ne yaptın nasılsın cumartesi test yapacaktın awoks

Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye Eklerim 🥰 Umarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim 🤲🌸🐣

Üye AdıSATBATOvulasyon 🥚Çatlama İğnesi 💉Sonuç
@istanbullugelinnnn29 Kasım29 Aralık
@cicekkiz009
Aralık
9
Ocak
@Tmd20207
Aralık
11
Ocak
zeyyy123 zeyyy123 15 Aralık11 Ocak28 Aralık 🥚
@Goodnews17 Aralık11
Ocak
@monica12315Aralık11
Ocak
@brcmmmm15 Aralık12
Ocak
@Mervesre4115 Aralık12
Ocak
29 Aralık 🥚
@Daydi17 Aralık13 Ocak30 Aralık 💉
@alyanil20
Aralık
14
Ocak
@pamilyaponca18 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
@frefly13 Aralık15 Ocak1 Ocak 🥚
@mmatmazellll6
Aralık
15
Ocak
31 Aralık 🥚
@Mevsimm3416
Aralık
15
Ocak
Evanora Evanora 19
aralık
15 Ocak
@duskapani22
Aralık
16
Ocak
@bircivcivdaha20
Aralık
16
Ocak
B birciftbebekcorabi 15
Aralık
16
Ocak
nilnc nilnc 18 Aralık17
Ocak
@arslnnnn20
Aralık
17
Ocak
2 Ocak 💉
Lucky_16 Lucky_16 22 Aralık18
Ocak
31 Aralık🥚31 Aralık💉
@minikediko22 Aralık18
Ocak
31 Aralık 🥚
@Alin Ada21
Aralık
18
Ocak
@Puxhu18 Aralık20 Ocak
@aylemakk24 Aralık21
Ocak
@banaderlerelif26 Aralık21 Ocak
@Faylinn26 Aralık22 Ocak
@Eseski2623 Aralık23 Ocak9 Ocak 🥚
@uuullku24 Aralık23
Ocak
@ifna11
Ocak
26
ocak
12 Ocak 💉
@lokumnazli22 Aralık26
Ocak
6 Ocak 🥚
@eva010831 Aralık26
Ocak
@abababba28 Aralık26 Ocak9 Ocak 🥚
@ltfye631
Ocak
26
Ocak
@caca6029 Aralık28
Ocak
@linalina1234
Ocak
29
Ocak
@minma12157
Ocak
30
Ocak
@eylulesma30 Aralık31
Ocak
@Sweetbird1
Ocak
31
ocak
@pinkflowers15 Ocak1 Şubat
@yesilelma133
Ocak
3 Şubat
@Sunsun93
Ocak
3
Şubat
@makaleyaz8
Ocak
3
Şubat
20
Ocak 💉
@freewoman19 Ocak12 Şubat
Merhabalar ben de dahil olmak istiyorum 😊 sat 13 Aralık, bat 15 Ocak. Yumurta Çatlama 3 ocak

Kızlar sabah yaptığım teste bi bakayım dedim flaşla bakınca bi çizgi gördüm sizce nedir var mıdır bat17 ocak test prodoctor çok heyecanlandımm

Eklentiler

• IMG_0719.jpeg
    IMG_0719.jpeg
    374,7 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye Eklerim 🥰 Umarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim 🤲🌸🐣

Üye AdıSATBATOvulasyon 🥚Çatlama İğnesi 💉Sonuç
@istanbullugelinnnn29 Kasım29 Aralık
@cicekkiz009
Aralık
9
Ocak
@Tmd20207
Aralık
11
Ocak
zeyyy123 zeyyy123 15 Aralık11 Ocak28 Aralık 🥚
@Goodnews17 Aralık11
Ocak
@monica12315Aralık11
Ocak
@brcmmmm15 Aralık12
Ocak
@Mervesre4115 Aralık12
Ocak
29 Aralık 🥚
@Daydi17 Aralık13 Ocak30 Aralık 💉
@alyanil20
Aralık
14
Ocak
@pamilyaponca18 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
@frefly13 Aralık15 Ocak1 Ocak 🥚
@mmatmazellll6
Aralık
15
Ocak
31 Aralık 🥚
@Mevsimm3416
Aralık
15
Ocak
Evanora Evanora 19
aralık
15 Ocak
@duskapani22
Aralık
16
Ocak
@bircivcivdaha20
Aralık
16
Ocak
B birciftbebekcorabi 15
Aralık
16
Ocak
nilnc nilnc 18 Aralık17
Ocak
@arslnnnn20
Aralık
17
Ocak
2 Ocak 💉
Lucky_16 Lucky_16 22 Aralık18
Ocak
31 Aralık🥚31 Aralık💉
@minikediko22 Aralık18
Ocak
31 Aralık 🥚
@Alin Ada21
Aralık
18
Ocak
@Puxhu18 Aralık20 Ocak
@aylemakk24 Aralık21
Ocak
@banaderlerelif26 Aralık21 Ocak
@Faylinn26 Aralık22 Ocak
@Eseski2623 Aralık23 Ocak9 Ocak 🥚
@uuullku24 Aralık23
Ocak
@ifna11
Ocak
26
ocak
12 Ocak 💉
@lokumnazli22 Aralık26
Ocak
6 Ocak 🥚
@eva010831 Aralık26
Ocak
@abababba28 Aralık26 Ocak9 Ocak 🥚
@ltfye631
Ocak
26
Ocak
@caca6029 Aralık28
Ocak
@linalina1234
Ocak
29
Ocak
@minma12157
Ocak
30
Ocak
@eylulesma30 Aralık31
Ocak
@Sweetbird1
Ocak
31
ocak
@pinkflowers15 Ocak1 Şubat
@yesilelma133
Ocak
3 Şubat
@Sunsun93
Ocak
3
Şubat
@makaleyaz8
Ocak
3
Şubat
20
Ocak 💉
@freewoman19 Ocak12 Şubat
Tekrar merhaba küçük bir düzeltme yapabilir miyiz. Ben telefonu değişip sıfırladınız için eski takvimimi kaybetmiştim flo kullanıyordum ona göre ilerledik bu ay ancak eski uygulamamı bulup eski bilgilerime ulaşabildim ağustosta o uygulamaya göre ilerleyip gebe kalmıştım. Hem de sadece çatlama günü tahminiyle tutmuştu. Bat ocal. Çatlama 4 ocak görünüyor ki allahtan o tarihte de değerlendirmiştik. Bu duruma göre bata 1 hafta daha var testler negatif çıkınca üzülmüştüm ama daha günüm olabilir :)

Tekrar merhaba küçük bir düzeltme yapabilir miyiz. Ben telefonu değişip sıfırladınız için eski takvimimi kaybetmiştim flo kullanıyordum ona göre ilerledik bu ay ancak eski uygulamamı bulup eski bilgilerime ulaşabildim ağustosta o uygulamaya göre ilerleyip gebe kalmıştım. Hem de sadece çatlama günü tahminiyle tutmuştu. Bat ocal. Çatlama 4 ocak görünüyor ki allahtan o tarihte de değerlendirmiştik. Bu duruma göre bata 1 hafta daha var testler negatif çıkınca üzülmüştüm ama daha günüm olabilir :)
Bat 18 ocak

Back