2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canm psikolojik olarak kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman düşün gebeliği hakkında hayırlısı olsun neden vazgeçtin tam olarak ?

Of işte benim de o olacaktı muhtemelen ama doktorum atladı son gün söylemeyi. Sen nasıl kullanıyorsun canım nasıl dedi doktorun?

Ben bu ay ilaç kullanmadım 21 inde çi vurdum canımm
İliski olduktan sonra kalkmıyorum biraz bekliyorum sonrasında fitili koyup uzanıyorum sabaha kadar kalkmıyor böyle kullanmami söyledi doktorum

Hep silik olmasi normal yumurtan var ama gelismemis demek. Yumurtlama gununde o iki cizgi ayni koyulukta olucak hatta idrara batirdigin yer daha koyu olucak o zaman yumurtlamissin demektir. Yumurtladigin gün gebelik olusma ihtimali yuksek

Canım hakkında hayırlısı olsun sen kendini nezman hazır hissedersen ozman dene tekrar

Canm psikolojik olarak kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman düşün gebeliği hakkında hayırlısı olsun neden vazgeçtin tam olarak ?
ben yaklaşık 16 yıldır panik atak anksiyete hastasıyım geçen sabah bana panik atak şeklinde geldi çok kötü oldum ve o günden beride kendimi iyi hissetmiyorum bu durumda hamile kalıp kendimede karnımdakinede eziyet edemem birde oğlum var onunla bile bu dönem zor ilgileniyorum anneme geldim o yüzden vazgeçtim canım . Rabbim size güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah

Anladm canm çok haklısın hakkında hayırlısı buymuş demekki

Hep silik olmasi normal yumurtan var ama gelismemis demek. Yumurtlama gununde o iki cizgi ayni koyulukta olucak hatta idrara batirdigin yer daha koyu olucak o zaman yumurtlamissin demektir. Yumurtladigin gün gebelik olusma ihtimali yuksek
Çok teşekkür ederim bugün biraz daha koyuydü zaten bugün yarın takvime göre yumurtlama bekleniyor bakalım nasıl olacak rengi sabah akşam yapıyorum sabirsizlandigim için sanırım sabah olmayan çizgi akşama koyulasir mi peki

İnşallah kuzum bu ay hepimiz güzel haberler alırız. Henüz ovulasyon testi kullanmadım belki bu aydan sonra kullanabilirim. Bence bu ay kendini rahat bırak odanızda romantik ortamlar hazırla ana bırak gitsin bak o zaman nasıl olacak

Ben genelde sadece sabahları yapıyorum aç karnına 2.idrarla çünkü yedigimiz ictigimiz idrarda seyreltiyo bu hormonu. Aksam daha silik çıkar genelde.

Birde takvime takılma benim yumurtlamam 15 inde gozukuyordu ama şuan 20.günü döngümün teste odaklan sadece bence önceden 28 gunde bir regl oluyodum cocuk yapmaya basladigimdan beri tarihlerim degisti.

Canım sakin ol bugün reglden dolayı çok streslisin ne abur gündür yiyenlerin alkolik sigara bağımlısı sağlıksız beslenen insanların çocukları oluyor altı ay çok normal bir süre bir yıla kadar normal
Biraz sabır sen gibiydim hamile kaldım kaybettim beterin beteri var
Rabbim yaratacak o çocuğu sen vesile olacaksın dua er sadece

Merhaba, yumurtlama doneminde 18 ocakta iliski oldu pik gunde, 21 ocakta asiri fazla idrara cikma ve 22 ocakta yogun beyaz akintim oldu. Bugun de bir kac kez bulanti yasadim ve kasiklarimda bir gerginlik ve hafif sanci hissediyorum. Ama henuz cok erken boyle belirtiler icin. Bat 31 ocak. Ilk gebeligimdeki belirtilerim hepsi o yuzden psikolojiktir diye de dusunuyorum. Gerci onda da bat oncesi anlamistim ama bu kadar da erken degildi. Psikolojik midir sizce de?

Canım tam söküldü doktorla konuştum regl 2. Gününden başla letuya dedi 2 şubatta gitcem alttan bakıcak ultrasonla ovulex ve ecopirine dewam dedi
Hadi gözün aydın canim. En azindan bak yeni ay yeni umutlar demek bu defa olacak inşallah bende ov.testimi ekleyecegim simdi pik mi sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…