Kaset testte negatif çıkabilir canım erken daha bekle bakalım ya da erken gebelik testi yapKaset test negatif çıktı 3 günüm var regle
Benim agrimişti canimKızlar gebeliğinizin ilk haftalarında mide ağrısı yaşadınız mı ? Benim çok kötü midem ağrıyor geceden beri. Belki geç döllenme olmuşsa diye İlaç da içemiyorum. Ne yapsam hafifler
Tam umudu keseyim diyorum belirti çıkıyorBenim agrimişti canim
Ne yalan söylim benim de ılk defa mıdem cok agrıdı dun bı saat boyunca kıvrandım resmen alakası var mı bılmıyorum ama bende soda icmıstimNe zaman öğrenmiştin canım kaç çıkmıştı betan ? Bi de rennie kullansam sıkıntı olur mu ?
Senin ne kadar vardı canım reglineNe yalan söylim benim de ılk defa mıdem cok agrıdı dun bı saat boyunca kıvrandım resmen alakası var mı bılmıyorum ama bende soda icmıstim
5 gun canım 15 şubatSenin ne kadar vardı canım regline
Az kalmış inşallah vardır4 gun canım
İbrahim saraçoğlunun tarifi ile yapıyorum özellikle hormon dengesi geç yumurtlama poliskistik över sendromuna çok iyi geldiğini söylüyor. Burda da araştırma yaptım herkes memnun kalmış canım ben hormonlarımı düzene sokmak için ve kaliteli yumurtlama için kullanmak istedim. Şuan döngümün 11. Günündeyim ovülasyon testiyle ve ısı ölçümüyle takip yapıyorum. Şuan pik görmem için erken ama yumurtlamayı öne çekerse burdan paylaşırımBenimde döngü sürelerim çok uzun bende 25 26 günde yumurtlama görüyorum faydası oluyor mu kullanım amacı tam olarak ne ve nerede satılıyor bilginiz var mı
O konuda bilgim yok kuzum gaviscon doye bi şurup var o hamileliktede kullaniliyor diye biliyorum eczaneye bi sor istersen gecmis olsun hayirlisi inşallah vardir gebelikTam umudu keseyim diyorum belirti çıkıyorgece uyku uyutmadı ağrı ve yanma vardı. Az önce zar zor kahvaltı yaptım biraz hafifledi. Rennie kullanmak istiyorum birkaç saatliğine iyi geliyor en azından diye ama tehlikeli olur mu bilmiyorum
Test almaya gittiğimde sorarım canımO konuda bilgim yok kuzum gaviscon doye bi şurup var o hamileliktede kullaniliyor diye biliyorum eczaneye bi sor istersen gecmis olsun hayirlisi inşallah vardir gebelik
Senin mide agrın nasıl olmustu canım tarıf etme sansın var mıO konuda bilgim yok kuzum gaviscon doye bi şurup var o hamileliktede kullaniliyor diye biliyorum eczaneye bi sor istersen gecmis olsun hayirlisi inşallah vardir gebelik
İnşallah faydasını görürsün canm bende önümüzdeki ay kullanayım o zaman nerden almıştın nerede satiliyorİbrahim saraçoğlunun tarifi ile yapıyorum özellikle hormon dengesi geç yumurtlama poliskistik över sendromuna çok iyi geldiğini söylüyor. Burda da araştırma yaptım herkes memnun kalmış canım ben hormonlarımı düzene sokmak için ve kaliteli yumurtlama için kullanmak istedim. Şuan döngümün 11. Günündeyim ovülasyon testiyle ve ısı ölçümüyle takip yapıyorum. Şuan pik görmem için erken ama yumurtlamayı öne çekerse burdan paylaşırımdikkatimi çeken durum ısımın kademeli olarak düşmesi önceden hep sabit kalırdı bu sefer gün gün ısım da düşüş oldu bence bu da faydası olduğuna işaret ediyor
Aktarlarda satılıyor canım. İnşallah görürüm görürüzİnşallah faydasını görürsün canm bende önümüzdeki ay kullanayım o zaman nerden almıştın nerede satiliyor
Kesinlikle birlikte yumurtlama gördüğüm kişilerin yeni döngüsü başlıyor ikinciye regl oluyorlar ben daha yumurtlama bekliyorum bu çok kötü durum bu sebeple de bi buçuk iki ayda bir şansımız oluyor Buda çok uzun bir süre bizim için inşallah faydasını görürsünAktarlarda satılıyor canım. İnşallah görürüm görürüzbizim döngü uzun olduğu için 1 buçuk ayda bir denk geliyor yumurtlama nerdeyse bu da şansı çok azaltıyor umarım faydası olur tek çarem bu kaldı çünkü
Evet kesinlikle öyle oluyorKesinlikle birlikte yumurtlama gördüğüm kişilerin yeni döngüsü başlıyor ikinciye regl oluyorlar ben daha yumurtlama bekliyorum bu çok kötü durum bu sebeple de bi buçuk iki ayda bir şansımız oluyor Buda çok uzun bir süre bizim için inşallah faydasını görürsün
Hm yaparsam atarım sen yaptın mıSen de atarsın testini bakarız beraber
Kefir de alabilirsin kefirde iyi gelirTest almaya gittiğimde sorarım canıminşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?