- 12 Ocak 2024
- 180
- 79
- 18
Merhaba , pik tarihimiz aynı 18-19 benimkide . Benim de beyaz akıntım var , normalde de olurdu ama bu kadar fazla değildi . Sizin de sürekli mi yoksa ara ara mı ? Mantar falan olabilir mi diye korktumdaMerhaba, yumurtlama doneminde 18 ocakta iliski oldu pik gunde, 21 ocakta asiri fazla idrara cikma ve 22 ocakta yogun beyaz akintim oldu. Bugun de bir kac kez bulanti yasadim ve kasiklarimda bir gerginlik ve hafif sanci hissediyorum. Ama henuz cok erken boyle belirtiler icin. Bat 31 ocak. Ilk gebeligimdeki belirtilerim hepsi o yuzden psikolojiktir diye de dusunuyorum. Gerci onda da bat oncesi anlamistim ama bu kadar da erken degildi. Psikolojik midir sizce de?
Amin kuzum aminn. Insallah hepimiz güzel haberlerle sevinelim yaaa o kadar iyi gelecek kiiiiİnşallah kuzum bu ay hepimiz güzel haberler alırız. Henüz ovulasyon testi kullanmadım belki bu aydan sonra kullanabilirim. Bence bu ay kendini rahat bırak odanızda romantik ortamlar hazırla ana bırak gitsin bak o zaman nasıl olacak
Kendinle gurur duy canım emin ol çok güçlüsün ve ben inanıyorum ki bu durumu atlatacaksin. Beklemedigin anda bütün güzellikler senin olacak. Kararsızsın bebek konusunda kendin için doğru olanı bilsende ama hazır hissettiğin de herşey çok güzel olacakkızlar ben tedaviden vazgeçtim ama dr a en azından kontrol için gittim 3 gün 100 doz gonal f yapmıştım zaten pek bişey beklemiyodum ama ne olur ne olmaz diye bi kontrole gideyim dedim 1 yumurtam olmuş 22 mm solda dr şaşırdı daha 2-3 bekliyodum dedi iğneleri yapmadım diyemedimvazgeçtim tedaviden anksiyetem yüzünden çatlama iğneni yap 1 hafta ilişki dedi ama ben çatlama iğneside yapmıcam ayrıca yumurtam bence öatladı benim sabah çok afedersiniz yumurta akı kıvamında akıntım geldi uzayan bi de korunucam bu süreçte Rabbim herşeyin hayırlısını versin neye niyet neye kısmet işte @Evanora Mevsimm34 eva0108 @mmatmazellll @Daydi ve diğer kızlarrr
ne güzel konuştun canım Allah razı olsunKendinle gurur duy canım emin ol çok güçlüsün ve ben inanıyorum ki bu durumu atlatacaksin. Beklemedigin anda bütün güzellikler senin olacak. Kararsızsın bebek konusunda kendin için doğru olanı bilsende ama hazır hissettiğin de herşey çok güzel olacak
Ates ölcer kullanmiyorum kuzumDaha 7 günün varmış sen ölçüyormusun ateşini sabahları
Önce saglik kuzum umarim en kisa surede atlatirsin Rabbim şifa versin Belkide dogru bi zaman değildr olan her seyde bi hayir vardir Allah gonlune gore versin en kisa surede bu sureci atlatirsin inşallahben yaklaşık 16 yıldır panik atak anksiyete hastasıyım geçen sabah bana panik atak şeklinde geldi çok kötü oldum ve o günden beride kendimi iyi hissetmiyorum bu durumda hamile kalıp kendimede karnımdakinede eziyet edemem birde oğlum var onunla bile bu dönem zor ilgileniyorum anneme geldim o yüzden vazgeçtim canım . Rabbim size güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah
Kızlar ne diyorsunuz sizce pik olmus mu ?
Heran olcak gbi cnm benim gecen ayki pik böyle olmuştuKızlar ne diyorsunuz sizce pik olmus mu ?
Amin canım. Benim cumartesi 213 dü Çarşamba günü dün kan verdim 746 olmuş az geldi bana canım çünkü cumartesi sabah vermiştim 4 gün geçmiş oluyorne güzel konuştun canım Allah razı olsunRabbim bu yolda yürüyen herkese hayırlısını versin inşAllah sen kan verdinmi nasıl ilerliyo
Elinde varsa hersabah ölç cnm en azından nezman regl olcagını bilirsinAtes ölcer kullanmiyorum kuzum
Vallahi canim ben pek boyle koyu bile görmüyorum hic. Bana pik gibi geldi. Yarin da tekrarliycam bakalim testi. Ama bugunu de değerlendirmeyi düşünüyorumCanim bu testler daha fazla koyulasiyormu blmyrm ama Eger daha koyulasiyorsa strip testlerde cizgi yarin koyulasr gibi geldi bana
Canım pik olmuşKızlar ne diyorsunuz sizce pik olmus mu ?
Ay inşallah pik olmustur yaa. Degerlendireyim bugünü de. Çünkü benim pcostan dolayi bu kadar koyulasmam olmuyordu hic. Bilemedim ama pik gibi geldi banaHeran olcak gbi cnm benim gecen ayki pik böyle olmuştu
Alttaki koyu bembeyaz bugünü de değerlendirKızlar ne diyorsunuz sizce pik olmus mu ?
Ay kuzum bana da öyle geldiii. Yine yarin da yapcam test. Ama bugunu degerlendircem. Yanılmıyorsam pik gibi bence de. Testler insanin kafasini karistiriyor ama iste yapmayinca da olmuyorCanım pik olmuş
İnşallah hayırlısıyla cnmHadi gözün aydın canim. En azindan bak yeni ay yeni umutlar demekbu defa olacak inşallah bende ov.testimi ekleyecegim simdi pik mi sankiii
Daha fazla koyulaştığını görmüş müydün ki ya bence bugün değerlendir yarın tekrar yap yine pik olursa 3 gün dene kaybın olmaz ama çatlamaya hazır benceAy kuzum bana da öyle geldiii. Yine yarin da yapcam test. Ama bugunu degerlendircem. Yanılmıyorsam pik gibi bence de. Testler insanin kafasini karistiriyor ama iste yapmayinca da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?