2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merhaba , pik tarihimiz aynı 18-19 benimkide . Benim de beyaz akıntım var , normalde de olurdu ama bu kadar fazla değildi . Sizin de sürekli mi yoksa ara ara mı ? Mantar falan olabilir mi diye korktumda

Amin kuzum aminn. Insallah hepimiz güzel haberlerle sevinelim yaaa o kadar iyi gelecek kiiii
Ya ben dün akıntımdan ovülasyon doneminde miyim acaba diye suoheye düştüm test yaptim koyulasiyor gibi geldi. Bugunde yaptim pik olmus gibi geldi bana ama ekleyecegim yorumlarsan sevinirim
Zaten biz 2 aydir romantik ortamlara hasret kaldik inan ki bu ay bende akışına birakma taraftariyim ilaç kullanmiycam tabiki daha erken. Innsallah nasip olacak bu ay inanıyorum

Kızlar ne diyorsunuz sizce pik olmus mu ?

Eklentiler

• 20250123_163917.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 13
  • 20250123_175016.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 13
Kendinle gurur duy canım emin ol çok güçlüsün ve ben inanıyorum ki bu durumu atlatacaksin. Beklemedigin anda bütün güzellikler senin olacak. Kararsızsın bebek konusunda kendin için doğru olanı bilsende ama hazır hissettiğin de herşey çok güzel olacak

ne güzel konuştun canım Allah razı olsun Rabbim bu yolda yürüyen herkese hayırlısını versin inşAllah sen kan verdinmi nasıl ilerliyo

İyi akşamlar hanımlar, dün kasıklarımda ince ince sızlama vardı bugün o geçti ama karnım çok ağrıyor bu sefer de. Sanki adetimin 2. Günündeki ağrı gibi aynı. Ama gelen giden yok 2 gün geciktim. Bu kadar yoğun ağrıması normal mi ? Adet oldum galiba diye düşünüyorum sürekli bu kadar ağrıyınca

Önce saglik kuzum umarim en kisa surede atlatirsin Rabbim şifa versin Belkide dogru bi zaman değildr olan her seyde bi hayir vardir Allah gonlune gore versin en kisa surede bu sureci atlatirsin inşallah

ne güzel konuştun canım Allah razı olsun Rabbim bu yolda yürüyen herkese hayırlısını versin inşAllah sen kan verdinmi nasıl ilerliyo
Amin canım. Benim cumartesi 213 dü Çarşamba günü dün kan verdim 746 olmuş az geldi bana canım çünkü cumartesi sabah vermiştim 4 gün geçmiş oluyor

Canim bu testler daha fazla koyulasiyormu blmyrm ama Eger daha koyulasiyorsa strip testlerde cizgi yarin koyulasr gibi geldi bana
Vallahi canim ben pek boyle koyu bile görmüyorum hic. Bana pik gibi geldi. Yarin da tekrarliycam bakalim testi. Ama bugunu de değerlendirmeyi düşünüyorum

Ay kuzum bana da öyle geldiii. Yine yarin da yapcam test. Ama bugunu degerlendircem. Yanılmıyorsam pik gibi bence de. Testler insanin kafasini karistiriyor ama iste yapmayinca da olmuyor
Daha fazla koyulaştığını görmüş müydün ki ya bence bugün değerlendir yarın tekrar yap yine pik olursa 3 gün dene kaybın olmaz ama çatlamaya hazır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…