2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar şimdi hastaneden geldim sağda 20 solda 18 mm yumurtam oluşmuştu subat 1 de catlatma ignesi oldum kontrolüm wardi 20 mm olan çatlamış ama 18 mm olan kendi içinde kanama yapmış duphaston werdi günde Bi kere kullancam biraz umutsuz oldum iki yumurta döllenme daha iyi olur diye düşünmüştüm kiste çevirince diğerinde oluşur mu sizce

Benim agrimişti canim
Tam umudu keseyim diyorum belirti çıkıyor gece uyku uyutmadı ağrı ve yanma vardı. Az önce zar zor kahvaltı yaptım biraz hafifledi. Rennie kullanmak istiyorum birkaç saatliğine iyi geliyor en azından diye ama tehlikeli olur mu bilmiyorum

Benimde döngü sürelerim çok uzun bende 25 26 günde yumurtlama görüyorum faydası oluyor mu kullanım amacı tam olarak ne ve nerede satılıyor bilginiz var mı
İbrahim saraçoğlunun tarifi ile yapıyorum özellikle hormon dengesi geç yumurtlama poliskistik över sendromuna çok iyi geldiğini söylüyor. Burda da araştırma yaptım herkes memnun kalmış canım ben hormonlarımı düzene sokmak için ve kaliteli yumurtlama için kullanmak istedim. Şuan döngümün 11. Günündeyim ovülasyon testiyle ve ısı ölçümüyle takip yapıyorum. Şuan pik görmem için erken ama yumurtlamayı öne çekerse burdan paylaşırım dikkatimi çeken durum ısımın kademeli olarak düşmesi önceden hep sabit kalırdı bu sefer gün gün ısım da düşüş oldu bence bu da faydası olduğuna işaret ediyor

O konuda bilgim yok kuzum gaviscon doye bi şurup var o hamileliktede kullaniliyor diye biliyorum eczaneye bi sor istersen gecmis olsun hayirlisi inşallah vardir gebelik

İnşallah faydasını görürsün canm bende önümüzdeki ay kullanayım o zaman nerden almıştın nerede satiliyor

İnşallah faydasını görürsün canm bende önümüzdeki ay kullanayım o zaman nerden almıştın nerede satiliyor
Aktarlarda satılıyor canım. İnşallah görürüm görürüz bizim döngü uzun olduğu için 1 buçuk ayda bir denk geliyor yumurtlama nerdeyse bu da şansı çok azaltıyor umarım faydası olur tek çarem bu kaldı çünkü

Kesinlikle birlikte yumurtlama gördüğüm kişilerin yeni döngüsü başlıyor ikinciye regl oluyorlar ben daha yumurtlama bekliyorum bu çok kötü durum bu sebeple de bi buçuk iki ayda bir şansımız oluyor Buda çok uzun bir süre bizim için inşallah faydasını görürsün

Evet kesinlikle öyle oluyor inşallah

Kizlar benimde reglime 10 gün kaldı göğüs ağrım başladı hamilelik olabilirmi 3 Şubat ağrım oldu 4 Şubat degerlendirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…