2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bencede bekle bende bekliyorum 10 12 günde anca çıkıyor varsa cünkü

Kizlar bende bu ay ilkkez ovuluasyon denedim 3 gün önce reglim bitti iliski oldu o günden bu yana silik bi çizgi hep vat silik çizgi olması normal dimi ? Bide rehl sonrasi ilk ilişkiden sonra yine kanamam başladı sizce rahim temizlenmesi midir başına gelen var mi

Amin canim aminn inşallah saglikla hamile kalip saglikla kucagimiza alalim
Olabiliyor oyle şeyler canim. Dinlenmeye calis sen istirahat iyi gelir.

Vala beklemiyorum sanki olmadı ya bu seferde regl agrısı gelip gidiyor sürekli göğüslerimde agrıyor ateşim yüksek hala ama 2 gün daha bekleyip ateşim düşmezse test yaparım belki
Anladim kuzum benim bugun tuvalete gdince afedersn peceteye kan geldi ama rengi boyle cok koyu degil silince geldi az bi leke anlamadim bir hafta var daha adetimede sabhta karnim agridi uyanir uyanmaz karnimin alt kismi ozellikle agridi yerlesme olsaydi pembe olurdu galiba dimi ama cok koyu bi kanamada degildi .

Cok sevindim Pozitif olduguna Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsn canim bizim için de dua et olurmu sevgiyle kal

Belki yerlesmedir bak bakalım devamı gelcekmi

Kızlar bebim 2 gün önce çatlamam oldu 2 gündür göğüs uçlarım cok acıyor dokununca vs ben hiç göğüsümün acıdığını bilmem regli dönemi şişmez bile neden olur sizce?

Olsun canm reglin baslamasi da iyi birsey biliyosun ki.
Deneyimle bakalim paylasirsin canim bizle de
Canım tam söküldü doktorla konuştum regl 2. Gününden başla letuya dedi 2 şubatta gitcem alttan bakıcak ultrasonla ovulex ve ecopirine dewam dedi

Isı duşunce mi gebelik oluyordu yukselincemi kuzu ben dunden beri ev cok sicak oldugu halde usuyorum Anlamadim ki dunde ruyamda annemi hamile gordum kiz bebek dogum ypiyordu Annemde menopzda yani inşallah ruya bana cikar
Düşünce adet geliyor cnm yüksek devam ederse gebelik inşallah cnm

kızlar ben tedaviden vazgeçtim ama dr a en azından kontrol için gittim 3 gün 100 doz gonal f yapmıştım zaten pek bişey beklemiyodum ama ne olur ne olmaz diye bi kontrole gideyim dedim 1 yumurtam olmuş 22 mm solda dr şaşırdı daha 2-3 bekliyodum dedi iğneleri yapmadım diyemedim vazgeçtim tedaviden anksiyetem yüzünden çatlama iğneni yap 1 hafta ilişki dedi ama ben çatlama iğneside yapmıcam ayrıca yumurtam bence öatladı benim sabah çok afedersiniz yumurta akı kıvamında akıntım geldi uzayan bi de korunucam bu süreçte Rabbim herşeyin hayırlısını versin neye niyet neye kısmet işte Evanora Mevsimm34 eva0108 mmatmazellll Daydi ve diğer kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…