Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Annem beni uyutmaktan vazgeçip kedilere verdi.

Eklentiler

• IMG_20250406_165947.webp
    IMG_20250406_165947.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 52
KızlR bu kadınalr kulübünün uygulaması falan var mı ya ben Google dan giriyorum hep

Kızlar az önce bebeğe mama vermeye çalıştım biraz içiyor sonra ikiniyor sinirli sınırlı biraz içti ama hepsini bitiremediği malesef gazimi var acaba anlamadım ya içiyordu normalde bazen yapıyor böyle🤣

Merhaba, Ben de 9 haftaligim. Yeni 2.5'e düştü. Bunca zaman yüksekti. Acaba bebeğin beyinsel gelişimi zarar görmüş mudur? Size doktorunuz bu konuyla ilgili bir şey söyledi mi?
Mesajınızı yeni gördüm. Benim oğlumda da yüksekti sonradan kontrol altına alabilmiştik. 4 yaşına giriyor yarın gayet akıllı bir çocuk. Canınızı sıkmayın hiç ❤️ kızımda 3 aylık olacak yakında ay olarak gelişimi normal gidiyor 😊

Merhaba kızlar neredeyse 3 ay olacak aktif olamadım hiç. 3 aydır düzensiz bir hayat geçiriyorum çünkü. Benim için günler zor geçiyor açıkcası biran önce bugünler geçer düzene girer herşey inşallah 😍 umarım herkes iyidir

Merhaba kızlar neredeyse 3 ay olacak aktif olamadım hiç. 3 aydır düzensiz bir hayat geçiriyorum çünkü. Benim için günler zor geçiyor açıkcası biran önce bugünler geçer düzene girer herşey inşallah 😍 umarım herkes iyidir
Merhaba canım yenidoğana göre iyi diyelim valla hayatımız tamamen değişti şimdi yeni atak haftasına girmisiz, 3.ay 🙄mamasi verdim yatağa koydum uyutmaya çalışıyorum 🙄

Merhaba canım yenidoğana göre iyi diyelim valla hayatımız tamamen değişti şimdi yeni atak haftasına girmisiz, 3.ay 🙄mamasi verdim yatağa koydum uyutmaya çalışıyorum 🙄
Nasıl uyutuyorsun🥲 ben normalde emerek uyutuyorduö uyumazs kucağımda pışpış yapıyordum şuan o şekilde uyumuyor pusette ileri geri yapıyorum veya yukarı aşağı 😅 tahmin edersin çok zor oluyor 😂 ve aşırı gazlı bebek maalesef çok zorlanıyorum. Ne uykuları tam ne uyanıkken duruyor ne uyutması kolay

Nasıl uyutuyorsun🥲 ben normalde emerek uyutuyorduö uyumazs kucağımda pışpış yapıyordum şuan o şekilde uyumuyor pusette ileri geri yapıyorum veya yukarı aşağı 😅 tahmin edersin çok zor oluyor 😂 ve aşırı gazlı bebek maalesef çok zorlanıyorum. Ne uykuları tam ne uyanıkken duruyor ne uyutması kolay
Emerek uyutuyorum bende bugün mama verdim besige koydum 🤣uykusu var ama uyumuyor kucuck bebekten neler bekliyoruz 😅

Yatakta miyavkayip duruyor şimdi ağlar😭

Hepimizin bebekleri aynı, ne uyanıkken duruyorlar ne doğru düzgün uyuyorlar o yüzden napıyoruz kafaya takmıyoruz 😅 hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz elbet geçecek bu günler sağlıklı olsunlar da ileride kendi kendilerine de oyalanırlar güzelce uyurlar da inşallah. Bende benim bebişi yatırdım bir saat önce şimdi dinleniyorum ama kedim bu sefer ilgi bekliyor yaramazlık yapıyor onunla oynamam için dinlenemedim bir türlü 😂

Hepimizin bebekleri aynı, ne uyanıkken duruyorlar ne doğru düzgün uyuyorlar o yüzden napıyoruz kafaya takmıyoruz 😅 hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz elbet geçecek bu günler sağlıklı olsunlar da ileride kendi kendilerine de oyalanırlar güzelce uyurlar da inşallah. Bende benim bebişi yatırdım bir saat önce şimdi dinleniyorum ama kedim bu sefer ilgi bekliyor yaramazlık yapıyor onunla oynamam için dinlenemedim bir türlü 😂
Kız bizimki uyumuyor 10 11 anca napcaz 😅erken den uyutamiyorum su bebeği gündüz de uyumuyor pel

Kız bizimki uyumuyor 10 11 anca napcaz 😅erken den uyutamiyorum su bebeği gündüz de uyumuyor pel
Ya canikom gündüzleri benim paşa da uyumuyor yarım saat uyuyor sadece bir kere iki saat uyuyor o da şansa bazen olmuyor. Akşamları da yedi gibi banyosunu yaptırıyorum giyinmesi vs derken yedi buçuk oluyor. Sonra emziriyorum ya emerken kendiliğinden uyuyor yada uyumazsa kucağıma alıp pışpışlıyorum öyle uyuyor. Şu an 3 ay 3 günlük, doğduğundan beri bu rutini yapıyorum akşamları. Rutin diye mi böyle alıştı yoksa şansa mı böyle oldu bilmiyorum. Ama yaptığım ekstra başka bir şey yok

Back
X