Bugün 26 günlük olduk. Ama benim alttaki dikişlerim sızlıyor. Üşüttüm mü yoksa zorladım mı bilmiyorum. Bir kaç gündür böyle. Hala annemlerdeyiz yatak yüksek ve ters tarafta kendi yatağımıza göre Tunişle yatağa inerken çıkarken zorlamış olabilirim. Evimi çok özledim, istediğim her yerde bebemi emzirme özgürlüğümü en çok. Bide tuvalete 2 3 günde bir çıkıyorum, yemem içmem de normal. Kabız da değilim. Ama çıkamıyorum. İshal yapan demir ilacından bile içtim bana mısın demedi. Bağırsaklarım daha yerleşemedi herhalde

karnımda ayva göbeği gibi kaldı, ama biraz buruşuk tabi. Korse büyük gelmişti yenisini almadım, zaten dikişlerim sızladığı için takmam şimdilik. Sanırım baya zayıfladım burda tartı da yok tartılamıyorum. Bacaklarım çok ince görünüyor gözüme özellikle alt bacaklarım üst bacaklarım da sarkmış gibi

bi dışarı çıksam yarım saat 40 dk yürüsem toparlarım herhalde 1 ayda. Ama bazen hiç dışarı çıkamayacakmışım gibi geliyor. Aklımda Tuna olmadan yan odada oturamıyorum. Dışarı nasıl çıkacağım bilmiyorum