• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Screenshot_2025-02-08-12-08-52-778_com.instagram.android.webp

Yok canım Migros kendi markası Minies ıslak mendili de çok iyiydi oğlumu onunla büyüttüm bnde elimdeki Molfix dönüşümlü bitirip miniese geri dönecem sanriim
Hım kardeşim de bim bezini iyi dedi.fiyat olarak aynı hemen hemn.o yüzden baby turco ve mofixle devam edicem galiba.her çocuk cildi aynı olmuyor tabiki.
Benimde oğlusum var bizde tak tersi sleepy den aşırı memnunuz. Daha 1 kere taşırdı onu da bol bağlamışız bizden kaynaklı oldu😅 hatta oğlum çok bol çiş kaka yapıyor yinede bir tuhaflık yaşamadık şükür belki de biz şanslıyız 😁
Oğlumda da oldu tasirma . onun pipisnden dolayı olabilir dedim.oglumda karnı çok islaniyordu çünkü.kizimda da olunca belki ben yapamadım ondan ama bütün bezlerde aynı şekilde yapıyorum.fiyat olarak sleepy de molfixte baby turco da çok yakın.o yüzden Molfix almak daha maantikli geldi.bide tasirma olunca sleepy bidaha almam dedim.

Kızlar oğluşum bu aralar gündüz hiç durmuyor.Ya memede kalacak ya kucakta ya da ağlayacak.Gündüz ful memede tutsam duruyor ama çok yorucu.Uyuyor uyanıyor meme ağzında.Emzik yapıyor beni.Emzik tutuyor arada ama memede durmak istiyorsa asla kabul etmiyor atıyor.1 aylık olacak neredeyse atak haftası falan mı acaba🤔

Kızlar oğluşum bu aralar gündüz hiç durmuyor.Ya memede kalacak ya kucakta ya da ağlayacak.Gündüz ful memede tutsam duruyor ama çok yorucu.Uyuyor uyanıyor meme ağzında.Emzik yapıyor beni.Emzik tutuyor arada ama memede durmak istiyorsa asla kabul etmiyor atıyor.1 aylık olacak neredeyse atak haftası falan mı acaba🤔
Tıpkı bizi anlatmışsın aynı durumdayız bende neyi var bu çocuğun diye düşünüp duruyordum demek ki bu dönemlerde bu şekilde oluyorlar 🥲

Bizde benzer durumdayız. Dün sordum doktora büyüyor annesi dedi 🤣 demek ki normal bir durum 🤦🏼‍♀️ hamilelikte geriye doğru sayıyorduk bir sonu var biliyorduk. 🥲
Geçecek annesi bir sonraki süreçte bunlar geçecek başka bir şeyi başlayacak 🥹

Kızlar lansinoh pompa almayı düşünüyorum elektriklimi yoksa giyilebilen mi alsam sizce
Ben gecen gun lansinoh tekli elektrikli olani aldim. Memem cok büyük olduğu icin icinden standart çıkan 25mm flanş hatta kucuk geldi, 36mm olan flanştan aldim ayrica. Meger bnm meme ucumu yara yapan elimdeki avent marka 25mm olan borusuymus. Küçük geldigi icin sıkıştiriyomus ucunu. Anladim ki herkes gogus tipine gore pompa/flanş secmeli. 20 gundur cektigim aciyi bi ben bilirim bi Allah.

5. Hafta atak haftası diyorlar canım bizkmkide çok huysuz bu sıralar karnı tok olsada durmuyor

O kadar yediklerime dikkat ediyorum dogumdan beri kahve bile hic icmedim ama 3 gündür mahvolduk koydugum an cırlamaya başlıyor hele gece sadece memede susuyor oglum kolikti resmen fragmanını gördüm 🥺
Benim bebeğim de öyle. Keşke ben çeksem gaz sancısını. Onu sancı çekerken görünce çok kötü hissediyorum. Doğumdan sonra ne kahve ne çay içtim. Geçen gün dereotlu yoğurt yedim süt olsun diye. Oğlum aşırı sancılandı. Süt yapan çoğu şey gaz yapıyor.

Benim bebeğim de öyle. Keşke ben çeksem gaz sancısını. Onu sancı çekerken görünce çok kötü hissediyorum. Doğumdan sonra ne kahve ne çay içtim. Geçen gün dereotlu yoğurt yedim süt olsun diye. Oğlum aşırı sancılandı. Süt yapan çoğu şey gaz yapıyor.
Uykusuzluga dayanamıyorum artık laktozsuz süt taze cekilmis kahveyle kahve iciyorum hazır kahvelerden kullanmıyorum rahatsız etmesin diye, clinikid masaj yağı siparis verdim her yerde goruyorum bu ara iyi gelirse yazarım tekrar

Uykusuzluga dayanamıyorum artık laktozsuz süt taze cekilmis kahveyle kahve iciyorum hazır kahvelerden kullanmıyorum rahatsız etmesin diye, clinikid masaj yağı siparis verdim her yerde goruyorum bu ara iyi gelirse yazarım tekrar
Evet ya bnde bunun reklamını çok görüyorum zeytinyağı ile masaj.yapiyorum rahatlıyor çoğu zaman ama insan bı anda geçsin istiyor

Kahve gaz mi yapıyor 😒 her gün bı türk kahvesi içiyorum ben. İki gündür günde iki bardak kadar kimyon çayı içmeye başladım sanki kızım rahatladı ağlıyor falan ama yatarken kendi çıkarıyor pırt pırt gazını

Kızlar avuç içi kuruluğu yaşayan var mı ben gibi. Deterjan sabun vs çok bı temasın da yok annem burda mutfağa pek girmiyorum ama ellerim özellikle avuç içi egzama gibi bı kuruluk başladı. Gergin gergin ellerim

Bizim kız da kucakçı 😊

Kızlar avuç içi kuruluğu yaşayan var mı ben gibi. Deterjan sabun vs çok bı temasın da yok annem burda mutfağa pek girmiyorum ama ellerim özellikle avuç içi egzama gibi bı kuruluk başladı. Gergin gergin ellerim
Benim ellerimin üstü berbat.. Kuru gergin kanıyor.. Soğuklardan diye düşünmüştüm

Biz de var clinikid. Masaj yapmak için iyi ama çok faydasını gördük mü bilmiyorum. Bir gün iyi bir kötü.
Benim ellerimin üstü berbat.. Kuru gergin kanıyor.. Soğuklardan diye düşünmüştüm
Benimde ellerimin üstü öyle. Soğuk görmüyorum bile ben de çok elimi yıkadığım için olduğunu düşünmüştüm.

Benim bebeğim de öyle. Keşke ben çeksem gaz sancısını. Onu sancı çekerken görünce çok kötü hissediyorum. Doğumdan sonra ne kahve ne çay içtim. Geçen gün dereotlu yoğurt yedim süt olsun diye. Oğlum aşırı sancılandı. Süt yapan çoğu şey gaz yapıyo

Biz de var clinikid. Masaj yapmak için iyi ama çok faydasını gördük mü bilmiyorum. Bir gün iyi bir kötü.

Benimde ellerimin üstü öyle. Soğuk görmüyorum bile ben de çok elimi yıkadığım için olduğunu düşünmüştüm.
Aslında ben de soğuk görmüyorum, muhtemelen çok yıkamaktan. Bebişin bezini değiştir yıka, emzir yıka 😃

Back
X