Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar lansinoh pompa almayı düşünüyorum elektriklimi yoksa giyilebilen mi alsam sizce
canım biraz pahalı ama kesinlikle giyilebilir al çok büyük kolaylık olurKızlar lansinoh pompa almayı düşünüyorum elektriklimi yoksa giyilebilen mi alsam sizce
Hım kardeşim de bim bezini iyi dedi.fiyat olarak aynı hemen hemn.o yüzden baby turco ve mofixle devam edicem galiba.her çocuk cildi aynı olmuyor tabiki.Yok canım Migros kendi markası Minies ıslak mendili de çok iyiydi oğlumu onunla büyüttüm bnde elimdeki Molfix dönüşümlü bitirip miniese geri dönecem sanriim
Oğlumda da oldu tasirma . onun pipisnden dolayı olabilir dedim.oglumda karnı çok islaniyordu çünkü.kizimda da olunca belki ben yapamadım ondan ama bütün bezlerde aynı şekilde yapıyorum.fiyat olarak sleepy de molfixte baby turco da çok yakın.o yüzden Molfix almak daha maantikli geldi.bide tasirma olunca sleepy bidaha almam dedim.Benimde oğlusum var bizde tak tersi sleepy den aşırı memnunuz. Daha 1 kere taşırdı onu da bol bağlamışız bizden kaynaklı olduhatta oğlum çok bol çiş kaka yapıyor yinede bir tuhaflık yaşamadık şükür belki de biz şanslıyız
![]()
Tıpkı bizi anlatmışsın aynı durumdayız bende neyi var bu çocuğun diye düşünüp duruyordum demek ki bu dönemlerde bu şekilde oluyorlarKızlar oğluşum bu aralar gündüz hiç durmuyor.Ya memede kalacak ya kucakta ya da ağlayacak.Gündüz ful memede tutsam duruyor ama çok yorucu.Uyuyor uyanıyor meme ağzında.Emzik yapıyor beni.Emzik tutuyor arada ama memede durmak istiyorsa asla kabul etmiyor atıyor.1 aylık olacak neredeyse atak haftası falan mı acaba![]()
Bizde benzer durumdayız. Dün sordum doktora büyüyor annesi dediKızlar oğluşum bu aralar gündüz hiç durmuyor.Ya memede kalacak ya kucakta ya da ağlayacak.Gündüz ful memede tutsam duruyor ama çok yorucu.Uyuyor uyanıyor meme ağzında.Emzik yapıyor beni.Emzik tutuyor arada ama memede durmak istiyorsa asla kabul etmiyor atıyor.1 aylık olacak neredeyse atak haftası falan mı acaba![]()
Ben gecen gun lansinoh tekli elektrikli olani aldim. Memem cok büyük olduğu icin icinden standart çıkan 25mm flanş hatta kucuk geldi, 36mm olan flanştan aldim ayrica. Meger bnm meme ucumu yara yapan elimdeki avent marka 25mm olan borusuymus. Küçük geldigi icin sıkıştiriyomus ucunu. Anladim ki herkes gogus tipine gore pompa/flanş secmeli. 20 gundur cektigim aciyi bi ben bilirim bi Allah.Kızlar lansinoh pompa almayı düşünüyorum elektriklimi yoksa giyilebilen mi alsam sizce
5. Hafta atak haftası diyorlar canım bizkmkide çok huysuz bu sıralar karnı tok olsada durmuyorKızlar oğluşum bu aralar gündüz hiç durmuyor.Ya memede kalacak ya kucakta ya da ağlayacak.Gündüz ful memede tutsam duruyor ama çok yorucu.Uyuyor uyanıyor meme ağzında.Emzik yapıyor beni.Emzik tutuyor arada ama memede durmak istiyorsa asla kabul etmiyor atıyor.1 aylık olacak neredeyse atak haftası falan mı acaba![]()
Benim bebeğim de öyle. Keşke ben çeksem gaz sancısını. Onu sancı çekerken görünce çok kötü hissediyorum. Doğumdan sonra ne kahve ne çay içtim. Geçen gün dereotlu yoğurt yedim süt olsun diye. Oğlum aşırı sancılandı. Süt yapan çoğu şey gaz yapıyor.O kadar yediklerime dikkat ediyorum dogumdan beri kahve bile hic icmedim ama 3 gündür mahvolduk koydugum an cırlamaya başlıyor hele gece sadece memede susuyor oglum kolikti resmen fragmanını gördüm![]()
Uykusuzluga dayanamıyorum artık laktozsuz süt taze cekilmis kahveyle kahve iciyorum hazır kahvelerden kullanmıyorum rahatsız etmesin diye, clinikid masaj yağı siparis verdim her yerde goruyorum bu ara iyi gelirse yazarım tekrarBenim bebeğim de öyle. Keşke ben çeksem gaz sancısını. Onu sancı çekerken görünce çok kötü hissediyorum. Doğumdan sonra ne kahve ne çay içtim. Geçen gün dereotlu yoğurt yedim süt olsun diye. Oğlum aşırı sancılandı. Süt yapan çoğu şey gaz yapıyor.
Evet ya bnde bunun reklamını çok görüyorum zeytinyağı ile masaj.yapiyorum rahatlıyor çoğu zaman ama insan bı anda geçsin istiyorUykusuzluga dayanamıyorum artık laktozsuz süt taze cekilmis kahveyle kahve iciyorum hazır kahvelerden kullanmıyorum rahatsız etmesin diye, clinikid masaj yağı siparis verdim her yerde goruyorum bu ara iyi gelirse yazarım tekrar
Kahve gaz mi yapıyorBenim bebeğim de öyle. Keşke ben çeksem gaz sancısını. Onu sancı çekerken görünce çok kötü hissediyorum. Doğumdan sonra ne kahve ne çay içtim. Geçen gün dereotlu yoğurt yedim süt olsun diye. Oğlum aşırı sancılandı. Süt yapan çoğu şey gaz yapıyor.
Bizim kız da kucakçıKızlar oğluşum bu aralar gündüz hiç durmuyor.Ya memede kalacak ya kucakta ya da ağlayacak.Gündüz ful memede tutsam duruyor ama çok yorucu.Uyuyor uyanıyor meme ağzında.Emzik yapıyor beni.Emzik tutuyor arada ama memede durmak istiyorsa asla kabul etmiyor atıyor.1 aylık olacak neredeyse atak haftası falan mı acaba![]()
Benim ellerimin üstü berbat.. Kuru gergin kanıyor.. Soğuklardan diye düşünmüştümKızlar avuç içi kuruluğu yaşayan var mı ben gibi. Deterjan sabun vs çok bı temasın da yok annem burda mutfağa pek girmiyorum ama ellerim özellikle avuç içi egzama gibi bı kuruluk başladı. Gergin gergin ellerim
Biz de var clinikid. Masaj yapmak için iyi ama çok faydasını gördük mü bilmiyorum. Bir gün iyi bir kötü.Uykusuzluga dayanamıyorum artık laktozsuz süt taze cekilmis kahveyle kahve iciyorum hazır kahvelerden kullanmıyorum rahatsız etmesin diye, clinikid masaj yağı siparis verdim her yerde goruyorum bu ara iyi gelirse yazarım tekrar
Benimde ellerimin üstü öyle. Soğuk görmüyorum bile ben de çok elimi yıkadığım için olduğunu düşünmüştüm.Benim ellerimin üstü berbat.. Kuru gergin kanıyor.. Soğuklardan diye düşünmüştüm
Benim bebeğim de öyle. Keşke ben çeksem gaz sancısını. Onu sancı çekerken görünce çok kötü hissediyorum. Doğumdan sonra ne kahve ne çay içtim. Geçen gün dereotlu yoğurt yedim süt olsun diye. Oğlum aşırı sancılandı. Süt yapan çoğu şey gaz yapıyo
Aslında ben de soğuk görmüyorum, muhtemelen çok yıkamaktan. Bebişin bezini değiştir yıka, emzir yıkaBiz de var clinikid. Masaj yapmak için iyi ama çok faydasını gördük mü bilmiyorum. Bir gün iyi bir kötü.
Benimde ellerimin üstü öyle. Soğuk görmüyorum bile ben de çok elimi yıkadığım için olduğunu düşünmüştüm.
Ellerimi çok yıkadığım zamanlar oluyor.Krem sürüp duruyorumBenim ellerimin üstü berbat.. Kuru gergin kanıyor.. Soğuklardan diye düşünmüştüm
Peki faydasını gördünüz müYok reçetesiz canım eczaneden aldım ben