• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Gaz damlası nurse harvey, probiyotik olarak da maflor plus damla aldım kızlar. Çok düzenli kullanamadım. Aslında her gün gaz olmadan kullanmak lazım

O kadar yediklerime dikkat ediyorum dogumdan beri kahve bile hic icmedim ama 3 gündür mahvolduk koydugum an cırlamaya başlıyor hele gece sadece memede susuyor oglum kolikti resmen fragmanını gördüm 🥺

Bizim doktorumuzda nbl probiyotik önermişti kabız yapıyor diye çok yorum okudum bebeğiniz kakasini yapabiliyor mu acaba probiyotikten sonra
Yapabiliyor kaka yapmada sorun yaşamıyoruz. Tek sorunumuz gaz. Karnı taş gibi oluyo kesik kesik ağlıyo. Biraz önce beline kadar yaptı kakasını üst baş battık:)

Bizde öyleyiz 2 gündür acı da çekiyor bebegim huzursuz . Gaz diye düşünüyorum. Az önce kiraz çekirdeği kemeri taktım onunla az pırt yaptı rahatladı uyudu. 2 gün nohut yemiştim sanırım aşırı gaz yaptı yediklerimiz çok etkiliyor bebişleri😒
Benimki hep öyle ama gazi da çıkarıyor maşallah jhsjs anlamadım gitti

3 numara 600 adet çok değil mi ben de hiç bilmiyorum yaklaşık 300gibi oldu aldıklarımla
Şimdi 2 numara niyetine baslicam bitircem.biras abartmsim.
Bizde Molfix kullanıyoruz memnunuz mavi poşetli olan eski paketi sanırım☺️
Açık mavi pure soft olandı .
Ben gratis indiriminden prima almıştım, sonra bi gross markette indirimli fiyattan sadece 5 tl üstüne gördüm 🤣

Ben de sleepy ekolojik olandan kahverengi paketliden baya almıştım evet küçükmüş ebatı🤦🏼‍♀️ ama dokusu baya gü mizel. Neyseki oğlumda minnak doğdu 🤣 2 numara yerine 3 numara kullanır eritirim ben onları.
Anpa gross mu bu dediğin.ah İstanbul ah😔
Kızlar bebeğiniz bacaklarını karnına doğru toplayıp gerilme hareketleri yapıyor mu doğduğu günden beri surekli böyle ellerimle aciyorum ayaklarını o derece anne karnında mi sanıyor kendini acaba hala😕
Evet gaz olunca yada kaka yapamayimca yapar cnm.

Bebek bezi babyturco kullanıyorum çok memnunum kızlar. Fiyatı diğer bezlere göre nasıl bilmiyorum ama

Bebek bezi babyturco kullanıyorum çok memnunum kızlar. Fiyatı diğer bezlere göre nasıl bilmiyorum ama
Oğlumda molfixten baby turco ya geçtim fiyatı bı anda arttığı için.gercekten cok güzel bı bez.hatta şimdi kızıma ilk baby turco aldım.onu kullanırken indirimde Molfix gördüm 2,3,4 no aldım.bittiginde baby turco da alırım molfixte.ama ebati molfixe göre cok küçük.molfix aşırı geniş.ilk olarak baby turco 2 no kullandım şuan Molfix pure soft 2 numara kullanıyorum.hatta elimde baby turco 3te var.molfix 3e geçmeden onu kullancam.

Oğlumda molfixten baby turco ya geçtim fiyatı bı anda arttığı için.gercekten cok güzel bı bez.hatta şimdi kızıma ilk baby turco aldım.onu kullanırken indirimde Molfix gördüm 2,3,4 no aldım.bittiginde baby turco da alırım molfixte.ama ebati molfixe göre cok küçük.molfix aşırı geniş.ilk olarak baby turco 2 no kullandım şuan Molfix pure soft 2 numara kullanıyorum.hatta elimde baby turco 3te var.molfix 3e geçmeden onu kullancam.
Bez değişikliği pişik yaptı mı? Minies kullanıyordun oğlum da hep minies kullandım içeriğiyl temiz diye kızım da da ilk on gün minies kulandim sonra Molfix aldım daha yumuşak diye ama Molfix kullandığım zaman pişik oldu sanki iki gündür poposu kiziarik baya napsiysam geçmedi

Bez değişikliği pişik yaptı mı? Minies kullanıyordun oğlum da hep minies kullandım içeriğiyl temiz diye kızım da da ilk on gün minies kulandim sonra Molfix aldım daha yumuşak diye ama Molfix kullandığım zaman pişik oldu sanki iki gündür poposu kiziarik baya napsiysam geçmedi
Yok kuzum olmadı.ama hastanede yatarken baby turco verdik o bitince bez istediler evde hastaneye uzaktı.yanimiza çok bez almamistik.e bebkte sleepy indirimdeydi ondan almak zorunda kaldık.hastaneye onu verdik.kizimin özel bölgesi ve poposu hep yara bere içinde kaldı.eve geldik diğer bezlerle dönüşümlü kullanıp bitirdik. kremlerle zor iyilestirdim.bide sızdırma yapıyor sleepy.oglumda da yapmıştı .belki ben baglayamadim bilmiyorum ama sevemedim bı türlü sleepy i.ha bu dedigin bez BİM'in bezi galiba.kardesim de kızını onla büyüttü.hatta en son 5 numara mi 6 mi kalmış bana verdi.o da çok övdü.

Yok kuzum olmadı.ama hastanede yatarken baby turco verdik o bitince bez istediler evde hastaneye uzaktı.yanimiza çok bez almamistik.e bebkte sleepy indirimdeydi ondan almak zorunda kaldık.hastaneye onu verdik.kizimin özel bölgesi ve poposu hep yara bere içinde kaldı.eve geldik diğer bezlerle dönüşümlü kullanıp bitirdik. kremlerle zor iyilestirdim.bide sızdırma yapıyor sleepy.oglumda da yapmıştı .belki ben baglayamadim bilmiyorum ama sevemedim bı türlü sleepy i.ha bu dedigin bez BİM'in bezi galiba.kardesim de kızını onla büyüttü.hatta en son 5 numara mi 6 mi kalmış bana verdi.o da çok övdü.
Yok canım Migros kendi markası Minies ıslak mendili de çok iyiydi oğlumu onunla büyüttüm bnde elimdeki Molfix dönüşümlü bitirip miniese geri dönecem sanriim

Benimde oğlusum var bizde tak tersi sleepy den aşırı memnunuz. Daha 1 kere taşırdı onu da bol bağlamışız bizden kaynaklı oldu😅 hatta oğlum çok bol çiş kaka yapıyor yinede bir tuhaflık yaşamadık şükür belki de biz şanslıyız 😁

Back
X